Şimdi Ara

Bu ülkeyi beraber toparlamamız lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sağcısı Solcusu hep beraber ne olursa olsun birlik olup toparlamamız lazım bu ülkeyi çok tehlikeli bir konumdayız ya ekonomi batıcak yada abd israil saldırıcak bizim üstümüze oynuyolar ve bunun sonu pek parlak durmuyo ne yaparız ne ederiz bilmiyorum ama kendi içimizdeki çatışmadan çıkmamız lazım bu durum böyleyken korkuyorum ve çok üzülüyorum malesef daha 19 yaşındayım ve gelecekte ülkemizin nerede olucağını ne tahmin edebiliyorum neden ön görebiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden böyle düşünüyosunuz ? Sizi bu düşüncelere iten sebep nedir ? akan sanmaki deredir denizden gelir.
  • ferrero78 kullanıcısına yanıt
    İyi yönetilmiyoruz sürekli sorunlarla boğuşuyoruz ülke içi terör bitiyor ekonomi başlıyor ekonomi düzeliyor terör başlıyor ve abd israil çok büyük tehlike bizim için

• Yavrucum gorunurde ulke var ama esasında yok bu saaatten sonra yapacak bişeyde yok. Sagcı solcu zaten yoktu hıcbır zaman olmadı. Onlar sadece milleti oyalamaak ıcın yapılan oyunlardı. Sen oyalanırken bu zengınler rusvet yolsuzluk vb seylerle paraları cukkaladılar.. buraya gelip sag sol turk kurt laz bılmemne yazmayalım artık olanlar ortada herkes kandırıldı
  • İnsanlık var olduğu sürece sorun eksik olmaz hocam. Bakınız küçücük evde bile sorun oluyor. ama sorunlar halledilmek içindir derdin dermanı gibi + ve - gibi. + ve - birbirini çeken magnetizma özelliğidir. İşte bir olmamız da bundandır. Eğer sorun olmazsa bir olmayız, olamayız. Hiyerarşik düzenin enleminde bir doğrultu halinde bakış açılarının farklılığı bütünde birleşik bir kümeyi temsil eder. İşte senin dediğin durgun dünyada geceler sonsuz soğuk gündüzler aşırı sıcak olur. Yaşam kalmaz. Sorun lazım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKILIC

adamlar İslam,ezan duyunca kuduruyor sen neyden bahsediyorsun hocam. Bu zihniyet darbecileri alkışlamadı mı? Bunlar birlik olur mu sence :) Örnek kılıçdaroğlu darbe olayından sonraki hareketleri zaten her şeyi özetliyor. Bahçeliyi sevmezdim ama darbe olayından sonraki, birlik ve beraberlikçi duruşuyla sempatimi kazandı

Noldu forumdaki troll toplanma grubunuza mesaj mı yazdılar, hadi fake üyeliğimle buraya yazayım diye. Ya hem şu basit forumda örgüt kuracak ayrıştırıcısın hem de milleti laf atıyorsun, sen nasıl bir adamsın. Darbeyi alkışlayanlar 5 sene önceki kankalarınızdı.
  • Rüşvet aldıysa aldı yol yaptı, namaz kılıyor diyen zihniyetle nasıl birlik olunabilir ki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Niye birlik olalım ülkeyi düzlüğe çıkardıktan sonra tekrar ele geçirip, tekrar sömürsünler diye mi? Bırakın sürünsünler. Bunlar daha iyi günleri. Yemeğe makarna bulamayacakları günler geldiğinde gelip bizden ekmek dilenecekler. Su verirsem namerdim.

• Ben referandumda hayır oyu verdiğim için ülkenin cb'si tarafından vatan haini ilan edilen bireylerdenim benden yardım mı istiyorsun şimdi?
  • quote:

adamlar İslam,ezan duyunca kuduruyor sen neyden bahsediyorsun hocam. Bu zihniyet darbecileri alkışlamadı mı? Bunlar birlik olur mu sence :) Örnek kılıçdaroğlu darbe olayından sonraki hareketleri zaten her şeyi özetliyor. Bahçeliyi sevmezdim ama darbe olayından sonraki, birlik ve beraberlikçi duruşuyla sempatimi kazandı

Adamlar kitap,bilim,ilerleme sözünü duyunca kuduruyor hocam sen neyden bahsediyorsun.Elalem uzaya çıkarken müftüye nikah kıyma yetkisi verenler sizsiniz mağara kaçkınları
  • Türkiyeye fiziki saldırı yapacak g*t kimsede yok emin ol uyuyan devi uyandırmak istemezler. Birlik olmaya gelirsek ayrıştıran kısım belli ne oluyorsa onlar yüzünden oluyor düzeltmek için onları adam etmek lazım

• quote:

şu adam için serçe parmağımı kıpırdatmam dezanformasyona bak sanki amerikan ajanı duyanda kiliseden havradan çıkmıyoz sanır gayet lağım gibi ağzıyla yan komşusuna selam verdiği arkadaşına liseden tanıdığına iftira atıyor kardeş senin gibi çıkarcı insanların gazetecisi rüşvet değil iş kolaylaştırma adına verilmiş para diye tüy dikiyor şuan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D. Ace

quote:

Adamlar kitap,bilim,ilerleme sözünü duyunca kuduruyor hocam sen neyden bahsediyorsun.Elalem uzaya çıkarken müftüye nikah kıyma yetkisi verenler sizsiniz mağara kaçkınları

papaz nikah kıyınca sesiniz çıkmıyor da müftü nikah kıyınca niye zorunuza gidiyor? bilim ilerleme duyunca kuduruyor diyenler uzaya çıktı da bizim mi haberimiz yok :) Bu zihniyetin genelde ne ile gündeme geldiği malum. Mağara kaçkını olarak bu saatte kod yazıyorum Aydın arkadaş sen ne yapıyorsun acaba . Bende bloklusun zaten beni blokla mesajlarımı görme.

selam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41635B9FE

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 12 Temmuz 2021; 3:34:50 >
  • Ahahahahahahahahahah

Hepiniz çatır çatır yargılanacaksınız. Biz de keyifle izleyeceğiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.