Şimdi Ara

Bu ülkeden kaçmak istiyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Zodion

Konyadaki adam için kılımı kıpırdatmam.Eminim mustafa kemal de mezarında ters dönüyordur

Alıntıları Göster

Çözüm öneriniz ne peki, mantıken Konya'yı başka ülkeye veremeyiz.

Savaşta "Konya'daki adam için savaşmam/İzmir'deki Adam için Savaşmam" gibi yorumlar kabul edilemez

Kumandan olan kişinin birleştirici olması şarttır.

Mustafa Kemal ATATÜRK de mezarında ters dönmez, bulunduğumuz durum evet çok kötü ve üzücü bir hal ama Atatürk gibi bir komutan böyle ufak şeylerden etkilenmez.

Atatürk kendi döneminde o kadar uğraşa rağmen ek olarak hain isyancılarla uğraştı ama yine de hiç umudunu yitirmedi

Şuan yine olsa yine umudunu yitirip gitmezdi (1. dünya harbinden önceki Osmanlı bile şuanki halimizden çok daha kötüydü Üstüne savaş kaybedildi yine de adam umudunu yitirmedi)

Kısacası birleştirici güç olmak ve umudunu yitirmemek gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Jewish

Legal gitmenin gerektirdiği yeterlikleri eziyet olarak görüyorsunda şişme botun arkasında bir şekilde kaçak olarak gidince eziyet çekmeyeceğinimi düşünüyorsun 10x çekeceksin.

Gitmenin en kolay yolu evlilik ve para. Çok bunaldım acil kaçmam lazım diye hareket edersen bakkala bile gidemezsin. Ama mantıklı bir sekilde gideceğin ülkeyi seçip hayatını tamamen oraya gitmeye yönelik planlarsan hem legal olarak gider hemde gittiğinde sudan çıkmış balığa dönmezsin.

Hocam, kendi mesleğim Almanya'da meslek tanımları içinde yok, bu yüzden yazmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.