Şimdi Ara

Bu ülkede yaşamayı hak etmiyoruz! (Ss’li) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
8
Favori
32.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
376 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maalesef kızlar karşısındaki insanın niyetini bilemez. Siz iyi niyetle günaydın demiş olabilirsiniz ama memleketimiz erkekleri kızlarla göz göze geldiğinde bile tahrik oluyorsa, karşılık olarak verilecek günaydın'ı "aa kız bana iş attı, buluşma teklif etsem kesin kabul eder." olarak algılayan bile çıkacaktır.

Kızlara da hak veriyorum çünkü Türkiye'deki erkek muhabbeti çok iğrenç. Yok o bana selam verdi, yok ben ona kaydım, o bana kaydı ,beraber kaydıraktan kaydık, güldü kesin verecek vs. saçma sapan muhabbetler var.

Buradaki ergenlerin yüzde 90'ının eline bir kadın eli değmemiştir, sınıflarında pısırık pısırık oturup platonik aşk yaşıyorlardır, sonra Türk kızı kezban Türk kızı şöyle böyle. Bu kızları bu şekilde yapan yine Türk gençleri. Bir kıza 21321 tane erkek yazar, kız hiçbirini beğenmez, sonra kız kabul etmeyince de "oo bak bu da kezban. " Ulan onların hisleri yok mu? Bir başkasını sevemez mi veya seni sevmeme hakkını neden kullanmasın. Ülkede kezban muamelesi gören ve bu lafı yiyen kızların çoğu haketmiyordur. Yani her önüne gelene de kezban demek bence saçma. Huylu huyundan vazgeçmez, ağaçlarda gülümseyin değil o kızın koluna kızgın demirle gülümse yazsan gene gülmez.

Yukarıda kendini güzel zanneden Türk kızlarına dair çıkarımda bulunan bir arkadaş yabancı kızların güzelliğini göğüs, popo vs. değerlendirilmiş. Yani buradan anlayabilirsiniz.

Yazımın bir kısmı Türk kızlarını kezban olarak addedenlere yazılmıştır, ilk 2 paragrafı da konu sahibine yazdım.

• Türkiye de,

Bir Erkek tanımadığı bir bayana günaydın derse %50 terslenir. Geri kalanı ise "Sizede günaydın, birşey mi vardı?" diye cevap verir.
    Bir Kadın tanımadığı bir erkeğe günaydın derse %0 terslenir.

Sanırım açıklayıcı olmuştur.
  • Bak güzel abiciğim, bir fiil gerçekleştirilirken arkasındaki niyet önemlidir yapılan fiil değil. Ben yolda sabah vakti giderken yolda, kız veya erkek hiç fark etmez, birisi ile uzun süre göz göze geliyorsam karşımdaki bireye ''Günaydın!..'' derim dik dik bakmış olmamak, öküz olmamak için. Bu basit bir görgü kuralıdır, anlamı da sadece ''Günaydın!..''; ''Gözüm tuttu seni tanışalım mı?'' değil, ''Selam abicim 1 liran var mı?'' da değil, SADECE ''GÜNAYDIN!..''. Başkasının ne niyetle söylediği de zerre umrumda değil. Bu ülkedeki karakter yoksunu kahpe evlatları milletteki insani duyguları sömürerek dışarıda güvensiz bir ortam yarattığı için kimse birbirinin yüzüne artık bakamıyor, bakan hakkında da hep fitne fesat yorumlar yapılıyor. Hal böyle olunca da insan insan ilişkileri de BİR ARPA BOYU YOL ALMIYOR!..

4 gündür saçma sapan, ön yargılı yorumlarını görüyorum bu konunun altında ve baydın artık abiciğim YETER!.. Zorla açtırıyorsun bana bayramlık ağzımı. Ön yargılarını da fesat düşüncelerini de, namusunu haysiyetini de kendine sakla!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 12 Ekim 2017; 0:40:34 >

• BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    yani ?
    senin yaşın kaç da bana bizim insanımızı öğretmeye kalkıyorsun ?
    senin mesajlarında bile iyi niyet yok ,senin selamından ne olacak ?
    ben iyi niyetliyim deyince millet müleccim mi de senin iyi niyetli olduğunu anlayacak ?
    dayanamıyorsan bu konuya girmezsin ,sen söylüyorsun diye biz doğru bildiklerimizi söylemekten çekinmeyeceğiz ,işine gelirse
    hele ki öyle aba altından sopa gösterme olaylarına hiç gelemem
    senden akıl alacak yaşları çoktan geçtim
    hadi güle güle ,blok diye bir sistem var ,görmek istemiyorsan blokla geç ,bak ben sana biraz sonra onu yapacağım

fesat düşüncelerim miş ,he ya zaten herkesi leylekler getiriyor değil mi ?
  • bu olaylı bolurail siz misiniz lan yoksa!
  • Saygıyı başta değil, yaşta arayan birine de söyleyecek daha zerre sözüm yok. Hadin ikile geldiğin yere, senin külhanbeyi tavırlarını çekecek değilim!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 12 Ekim 2017; 1:25:44 >
  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    senin bir tane dahi edepli mesajın yok galiba ,önüne gelene hakaretler,tehditler savurmuşsun
    birde iyi niyetle kızlara selam veriyor diyorsun
    he he çok inandık
    hadi blok

bakın bir tane rastladığım mesajın (gerçi hemen hepsi böyle)

quote:

C_KHAN @ 31 Temmuz 2017 21:04:26

Sen beni tanımaz etmezsin, bu yüzden boş boş da sallarsın arkamdan ön yargılı şekilde. Suç sende değil, kafanda o algıyı yaratanlarda. Fakat şundan adım gibi eminim ki yarın bir gün bu ülkede bağımlılık yapan her halt yasaklandığında deli danalar gibi çemkiren gene sen olacaksın kardeşim, benim tuzum kuru, bana ne sanki çok matah bir şey, daha sağlıklı bir hayatım olur içmezsem. O yüzden millete saldıracağına önce kendine bak "Ben ne kadar bu illetin içindeyim?" diye

Geldin bulaşacak birini buldun mastürbasyonunu yaptın şimdi yak bakalım bir cigara, hadin dostum sana kansersiz hayatlar!..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

senin bir tane dahi edepli mesajın yok galiba ,önüne gelene hakaretler,tehditler savurmuşsun
    birde iyi niyetle kızlara selam veriyor diyorsun
    he he çok inandık
    hadi blok

bakın bir tane rastladığım mesajın (gerçi hemen hepsi böyle)

quote:

C_KHAN @ 31 Temmuz 2017 21:04:26

Sen beni tanımaz etmezsin, bu yüzden boş boş da sallarsın arkamdan ön yargılı şekilde. Suç sende değil, kafanda o algıyı yaratanlarda. Fakat şundan adım gibi eminim ki yarın bir gün bu ülkede bağımlılık yapan her halt yasaklandığında deli danalar gibi çemkiren gene sen olacaksın kardeşim, benim tuzum kuru, bana ne sanki çok matah bir şey, daha sağlıklı bir hayatım olur içmezsem. O yüzden millete saldıracağına önce kendine bak "Ben ne kadar bu illetin içindeyim?" diye

Geldin bulaşacak birini buldun mastürbasyonunu yaptın şimdi yak bakalım bir cigara, hadin dostum sana kansersiz hayatlar!..

Sözde yaşını başını almış, fakat adam olamamamış saygısızın biri gelmiş önceki muhabbetlerimin birinden laf cımbızlıyor, adam olsa yazışmamın tamamnını koyardı zaten . Sözüm bu konuyu sonradan okuyacaklara, bu adama değil. Bunun gibi sosyal medya trolü çoktur piyasada, sağa sola sataşır fakat kendine hemen laf geldi mi karşı tarafı kötü göstermeye çalışır.

Kim neye inanmak istiyorsa inansın, hiç umrumda değil. Sadece bu trollerden olmayın diyor, hepinize iyi geceler diliyorum forum sakinleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 12 Ekim 2017; 14:36:37 >

• Benim konuya gelin azcık, konu açtım yazan yok Topladınız herkesi buraya yaaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 12 Ekim 2017; 1:51:9 >
  • true post
  • inandığın şekilde yaşa zorlayan yada iknaya zorlayan yok.
  • m.hurriyet.com.tr
    Bu görüntüye sosyal medyada tepki yağıyor
    http://m.hurriyet.com.tr/bu-goruntuye-sosyal-medyada-tepki-yagiyor-40607779

-Ufak bir ekleme ile arkadaşın bu ortamı tanımladığı cümlelerden birini de şuraya koyayım;

"Ücretli girilen ve ağaçlara bile lütfen gülümseyiniz yazılarının asıldığı bir ortamdan bahsediyorum... Herkesin paylaşımcı olması gereken bir kamp ortamı..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joe.Joe -- 12 Ekim 2017; 11:50:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bolu’da düzenlenen bir kamp sonrası ortaya çıkan manzara çevrecileri kızdırdı. Kamp alanında geride bırakılan çöplere sosyal medyada tepki yağıyor.

Bu ülkede yaşamayı hak etmiyoruz! (Ss’li)

6-8 Ekim tarihleri arasında Interrail Türkiye ve Camprail’in organize ettiği Bolurail kampı etkinliği sonrasında doğaya büyük zarar verildiği iddia edildi. Sosyal medyada hem bazı kamp katılımcılarının hem de o bölgede yaşayanların paylaştığı fotoğraflarda devasa çöp yığınları ve kesilmiş ağaçlar dikkat çekiyor.

Türkiye’nin en güzel kamp alanlarından birisi olarak gösterilen Şirinyazı Göleti’nin çevresinin kirletildiği belirtilirken, pek çok yaş ağacın da baltalarla kesildiği ileri sürüldü.
    www.hurriyet.com.tr
    Bu görüntüye sosyal medyada tepki yağıyor
    http://www.hurriyet.com.tr/bu-goruntuye-sosyal-medyada-tepki-yagiyor-40607779
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bizim insanımızın iki tane çok ciddi sıkıntısı var ki bunlar dışarıdan çok kötü görüntü oluşturuyor,ülke imajı olarak da çok kötü.

İlki temizlik, kimse sorsan şikayetçi,kime sorsan ben yapmıyorum ama küçücük bir köyün bile piknik alanına gidiyorsun veya ormanına heryer pis,halka açık daha temiz sosyal alan görmedim. Temizlik imandandır veya aslan yattığı yerden belli olur diye de kültürümüzde var aslında bu ama niyeyse uygulayan yok.

İkincisi odunluk, yine bu da kültürümüzde mevcut. Selamün aleyküm ve kul hakkı. Selamın yere göre birçok çeşidi var günaydın,iyi günler,hayırlı işler vs. Kul hakkı da yine markette raftan ürün alır yerine koymaz,dükkana girer dükkan sahibini de almış gibi hava atar,kuyrukta sırasına uymaz vs vs işte.
  • Abi bu konu neden cinsel yaklaşıma çekildi ki, benim bu başlıkta anladığım bir insanın verilen selama karşı verdiği fesat karşılığa tepki. Kızlar niye bize yüz vermiyor gibi bir durum değil ki. Buradaki örnekte yapan kızın sebebi kezbanlık diye nitelendirilir, bunu yapan erkek de çok ama ona da keko diyebiliriz. Fark etmiyor bizim insanın genel bir hoşgörü sorunu var zaten. Yani kısacası şuradaki kız adama kısaca teşekkürler hadi eyvallah kardeşim dese bu adam tribe girmeyecekti. Kız bildiğin bam güm girişmiş günaydın dedi diye adam buna içerlemiş, yani işin cinsel kısmına değil "İNSANİ" kısmına. Bunu ülkedeki sapık erkeklere falan bağlamak aşırı saçma. Bir kadın kendisine hangi erkeğin ne niyetle yaklaştığını anlayıp başından savabilecek içgüdülere sahip merak etmeyin. Ayrıca adamın suratına dik dik bakarken niye düşünmemiş o zaman ülkedeki sapık erkekleri bilmem neyi. Bariz göz teması kurup, hatta abartıp adamla bir etkileşime girmiş, o da insanlık namına selam vermiş. Bunun iffetle, dinle, namusla, kucağa atlamakla alakası ne be hey bağnaz kafalılar. Milletin yazdığını anlamıyorsunuz, yaşamadığınız bir olaydan kafanıza göre niyet okuyorsunuz. Saçmalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hwy2hell -- 12 Ekim 2017; 13:20:34 >

• "Cennet gibi ülkemiz var ama insan olarak cehennemde yaşıyoruz."

Bu cümleyi ülkede ki her köşeye yazmak lazım. Ülkenin özeti resmen.
  • Şuna bak forumdaki tüm asosyal tipler başımıza avrupalı kesildi.

Ayrıca ben şuana kadar kızlarla bi sorun yaşamadım. Tanımadığım kimseye merhaba , naber gibisinden bişey demedim çünkü bu türkiye gibi bi ortamda garipsenenilir buda etraftaki taciz olaylarını düşünürsek gayet normal.

Bunun dışında biçok tanımadığım kıza soru sordum. Yol tarifi , saat vs. Hepside çok kibardı.

Bence kezban olan erekeklerdir. Bi erkeğe saat soruyorum mön mön bakıyo. Veya yol tarifinde zorla anlattırıyomuşum gibi ilgisiz cevap veriyo.

Asosyal avrupalılara not: Önce kendinizi düzeltin, Böyle her kıza kezban diyerek biyere varamazsınız.

Avrupadaki kızlarda dh nin sportif kibar ve sosyal erkekleri gelsede merhaba desek diye bekliyo zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğin doğru ama sadece selamlaşmada. Yoksa Avrupa insanı aşırı derecede egoist, anadolu çomarlarını tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Dediğin doğru ama sadece selamlaşmada. Yoksa Avrupa insanı aşırı derecede egoist, anadolu çomarlarını tercih ederim.

Tam tersi, Avrupa insanı gördüğüm kadarı ile çok mütevazi, şirket başkanları bile bisikletle gidiyor işlerine... tanıştım çok insanla.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tembel kezbanlar diye bir konu bekliyorum ama hayal kırıklığına uğradım, Theologist

Yalnız konu nedense cinsel açlığa, avrupa'ya, tecavüz vs. sürüklenmiş, ne alaka ise. Bu kadar basit konuya bile en az 150 mesaj gelmiş, sanırım Theologist Etkisi dedikleri bu oluyor .
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.