Şimdi Ara

Bu ülkede Okuyunca ne olunuyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heryerde odtü itü mezunları işsiz haberleri var
    Nereye gidiyoruz! 20 sene çalışıp üniversite bitiren biri 500 ytl maaşı HAKEDİYORMU !

• quote:

Orjinalden alıntı: Borla

Heryerde odtü itü mezunları işsiz haberleri var
    Nereye gidiyoruz! 20 sene çalışıp üniversite bitiren biri 500 ytl maaşı HAKEDİYORMU !

Borç olmadan hiçbişey olmaz... Az kazansanda, sürünsende, aç kalsanda, kendi işini yapacan, bunu bilir bunu söylerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: AK_47

quote:

Orjinalden alıntı: Borla

Heryerde odtü itü mezunları işsiz haberleri var

Borç olmadan hiçbişey olmaz... Az kazansanda, sürünsende, aç kalsanda, kendi işini yapacan, bunu bilir bunu söylerim

Hayır bencede memur olcan garanti işin olacak. Sonra kendi işini ufaktan kurarsın.
  • ya topçu olacan ya popçu olacan okumak boş iş şimdiki aklım olsa futbolu bırakmazdım tabi ülkemizin gelişmesi için okuyan insanda olması lazım ama şuan gereğinden fazla okuyan var sanırım
  • Devletin görüşü: Her koyun kendi bacağından asılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: !LLéqaL

ya topçu olacan ya popçu olacan okumak boş iş şimdiki aklım olsa futbolu bırakmazdım tabi ülkemizin gelişmesi için okuyan insanda olması lazım ama şuan gereğinden fazla okuyan var sanırım

gereğinden fazla okuyan olsaydı bu durumda olmazdık dostum!! başımıza ne geliyorsa CEHALETTEN, bilinçsizlikten geliyor....
  • Okumayı iş bulma olarak görmeyin arkadaşlar. Üniversiteyi bitirmek artık bir gereklilik. İş bulmak ise bambaşka birşey. İlkokul mezunu adam iş makinası operatörü olup 2 bin lira maaşla çalışabiliyor. Ama gerek sosyal çevresi bakımından, gerekse insanların bakış açısı bakımından eminim ki bin lira maaşla da olsa çalışıp üni. bitirmek isterdi bu insanlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    3 yıl önce açıldı
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu ülkede ya memur yada asker olacan asker dediğim rütbeli tabi
  • Subay olmayı çok isterdim ama boyum kısa.

1.74 boy 62 kilo
  • 1.74 boy ile subay olamıyomusun yani?
  • Hiç bir şey olamayacağından bence sen de yurt dışında okumayı kafana yerleştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dinar1

1.74 boy ile subay olamıyomusun yani?

Olamıyormuşum
  • quote:

Subay olmayı çok isterdim ama boyum kısa.

1.74 boy 62 kilo

Bir sorun yok kilo ve boyunda. Kaç yaşındasın ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: back in black

quote:

Subay olmayı çok isterdim ama boyum kısa.

1.74 boy 62 kilo

Bir sorun yok kilo ve boyunda. Kaç yaşındasın ki?

Önemli olan yaş zaten 91 doğumluyum.
    Subay alım koşullarına baktım boyum ile kilom tam olarak orantılı.

Vücudumda hiçbir kusur yok 10 sene klüplerde futbol oynadım zaten ama dünya kadar 1.80+ boylu kişiler var beni niye alsınlar ?

Birde dilimde kekemelik vardı ama şu anda çok çok azaldı yok denecek kadar az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 22 Şubat 2009; 19:35:26 >
  • bu ülkede okuyunca AMELE olunuyor.
  • Türkiye'den umudumu kestim. Bir halt olmaz bu ülkeden.

"İyi" yapıldıkça birileri sustuyor, engel oluyor. O birileri halkı uyuşturuyor. Sorun cehalette.

İşsiz kalacağımı bile bile bu sene ÖSS'de İYTE Makine Mühendisliği istiyorum. Çıkınca torpil olmadan iş bulamayacağıma eminim. Ama ne yapalım... Hayallerimde hep yurtdışı var ama bunun hiç de kolay bir şey olmadığını düşünüyorum. O yüzden sadece "hayal".

Aslında öğretmenlik de istiyordum eskiden, devlet işidir ama garantidir diye. Ama yapamam. Tayin meselesi, öğrencilerle uğraşmak, alacağım maaş belli...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Türkiye'den umudumu kestim. Bir halt olmaz bu ülkeden.

"İyi" yapıldıkça birileri sustuyor, engel oluyor. O birileri halkı uyuşturuyor. Sorun cehalette.

İşsiz kalacağımı bile bile bu sene ÖSS'de İYTE Makine Mühendisliği istiyorum. Çıkınca torpil olmadan iş bulamayacağıma eminim. Ama ne yapalım... Hayallerimde hep yurtdışı var ama bunun hiç de kolay bir şey olmadığını düşünüyorum. O yüzden sadece "hayal".

Aslında öğretmenlik de istiyordum eskiden, devlet işidir ama garantidir diye. Ama yapamam. Tayin meselesi, öğrencilerle uğraşmak, alacağım maaş belli...

Bir an "bunu yazan ben miyim acaba" dedim kendi kendime

• Bu ülkede kurallar sürekli değişiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Türkiye'den umudumu kestim. Bir halt olmaz bu ülkeden.

İYTE 'yi hedef koydun demek hadi hayırlısı alaca.

Valla doğrusunu söylemek gerekirse ögrencilerin össye hazırlanmama hayatlarını ertelemeye çalışan insanların düşünce tarzıdır bu.. Öncelikle bir insan eğer belirli bir yaşa geldiğinde üniversiteye gidememişse sosyal çevrede kendini eksik hissediyor bu son derece büyük psikolojik sorunlara neden olabiliyor. Özgüven eksikliği de oluşan en önemli sorun..

Konuyu açan arkadaş eğer össye çalışmaktan üşendiği için millet ne halde ben onları göre göre neden deli gibi çalışayım en güzel gençlik yıllarımı zehredeyim fikrine sahipse onu hemen uyarmak istiyorum.. Bu düşünceyle össye hazırlanmayan onlarca tanıdığım insan var ki bunlardan biri de 2 sene önce bendim. Hocam kendini kandırmaktan vazgeç derim =)

Eğer böyle bir şey içinde değilsen eğer bu ülkeden bir şey çıkmaz bunu herkes biliyor.

Dün Okan Bayülgen programı kapattı ve gitti... Bu ülkede bu millet varken daha çok vururuz kafamızı duvarlara..

konuyu amma dağıttım hea

• Vallah iyi bir bölümden mezun olmuş işsiz ben tanımıyorum, itü odtü dediğin hangi bölümler?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.