Şimdi Ara

Bu ülkede nasıl iyi futbol ve taraftar olacak ki...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu forumun başlıca konuşulan konularına, spor medyamızda gündem oluşturan konulara, futbolumuzu yöneten ve yönetilenlerin konuştuklarına bakın...

Hangisi ''futbolun'' doğrudan kendisiyle alakalı ? Bizim ülkemizde mesele futboldan öte bir şeye dönüşmüş durumda...

Ne zaman uyanacağız, renklerden armalardan bağımsız şekilde iyiyi kötüyü ne zaman göreceğiz ?

• Seneye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Seneye.

Hocam Yıldırım Demirören'in gideceğini kastediyorsan, o varken veya yokken de aynı mevzuları konuşuyorduk. Genel zihniyet temizliği gerek...
  • her zaman olduğu gibi çok doğru şeyler söylemişsin. ben futbolu konuşmak izlemek istiyorum ama konu hep saçma sapan işler. bugün volkan dün emre ondan önceki gün melo. yok tüpçü, yok hakemler. yok aziz yıldırım, yok şike. bi kişi de demba ba nın golünü konuşsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

her zaman olduğu gibi çok doğru şeyler söylemişsin. ben futbolu konuşmak izlemek istiyorum ama konu hep saçma sapan işler. bugün volkan dün emre ondan önceki gün melo. yok tüpçü, yok hakemler. yok aziz yıldırım, yok şike. bi kişi de demba ba nın golünü konuşsun.

Teşekkür ederim hocam, sizde çok doğru konuşuyorsunuz ve konuşmuşsunuz. Takımlar fizik olarak nasıl, teknik taktik olarak ortaya ne koyuyorlar ? Hadi bunları geçtim saha içindeki futbola dair güzel şeyler yada daha güzel olması için yapılması gerekenler konuşulmuyor. Aslını söylemek gerekirse konuşulsun istenmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

her zaman olduğu gibi çok doğru şeyler söylemişsin. ben futbolu konuşmak izlemek istiyorum ama konu hep saçma sapan işler. bugün volkan dün emre ondan önceki gün melo. yok tüpçü, yok hakemler. yok aziz yıldırım, yok şike. bi kişi de demba ba nın golünü konuşsun.

Teşekkür ederim hocam, sizde çok doğru konuşuyorsunuz ve konuşmuşsunuz. Takımlar fizik olarak nasıl, teknik taktik olarak ortaya ne koyuyorlar ? Hadi bunları geçtim saha içindeki futbola dair güzel şeyler yada daha güzel olması için yapılması gerekenler konuşulmuyor. Aslını söylemek gerekirse konuşulsun istenmiyor...

bu konu bile çok dikkat çekmemiş bak, her şeyi özetler gibi.

• Siyasetin doğrudan müdahil olduğu bir spor branşından konuşmak mümkün mü sizce ? Öyle veya böyle bir şike süreci ve peşinden sponsorların çekilmesi... Peki bu sponsorlar çekildikten sonra destek nereden geliyor ? Devletten ... Ligin isim hakkı devlet kurumu, yayıncı devletin elinde yani Futbolun para musluğu devletin elinde, Futbolun yöneticisi kim ? Devletin atadığı Yıldırım Demirören... Devletin spor bakanı direk herhangi bir kulübü hedef gösterip tehdit edebiliyor yada benim dediğim olacak dediğinde bunu yaptırabiliyor... Kulüpler öyle veya böyle Devletin kontrolünde, sesini çıkarttığında ceza kapıda ! Futbolu bitirip kendi adamlarına rant sağlayacak bir uygulama mı lazım ? Hemen Passolig diye birşey yapılıp kulüplere dayatılabiliyor.... Senin futbolun bu kadar şaibeli olaylar içindeyken nasıl kafanı kaldırıp SADECE FUTBOL konuşabilirsin ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Spor a ne zaman spordan anlamayan adamlar elini sokmayı keserse o zaman spor konuşmaya, spor izlemeye başlarız.
  • spor medyasına ALİ ECE gibi yorumcular gelmedikçe
    federasyonun başına rahmetli HASAN DOĞAN gibi yöneticiler gelmedikçe
    futbol takımlarımıza METİN OKTAY , LEFTER , BABA HAKKI gibi kaptanlar gelmedikçe
    tribünlere KARINCA EZMEK ŞEVKİ gibi liderler gelmedikçe
    kulübelere BILIC gibi ERTUĞRUL SAĞLAM gibi hocalar gelmedikçe
    alt yapılardan '' hocam top benden çıktı , korner'' diyerek hakem kararını rakibi lehinde değiştiren SEMİH KAYA gibi oyuncular gelmedikçe

bu işler DÜ ZEL MEZ....
  • Bu ülke de 3 temmuza kadar spor programları artık sıradan programlar haline gelmişti,3 temmuz olayları medya nın ekmeğine yağ sürdü,medya nın yaptığı tek şey algı operasyonu bir de reyting için canını verecek yorumculara sahip programlar var,bunlar futbol konuşmaz çünkü futbol bu ülkede fazla reyting yapmaz amaç reytingleri artırmak olduğundan kazakistana karşı oynadığımız oyun vs değil de volkanın olayı konuşuluyor
  • yav sadece türk futbolu değil ki kulüplerimiz de genelde bunlar gibi yönetiliyor. twitterde beşiktaş kongre üyelerini başkana yakınlığı bulunan kişileri takip ediyorum hepsinin ortak dediği bu kulübü fikret orman yönetmiyor, eli kolu bağlı, verilen kararlar başkalarının kararı. yani demek istediğim futbol olarak bir çukurun içindeyiz ve bu çukurdan çıkmamız imkansız
    ülke olarak da millet futbol mu izliyor sanki türkiye ligini izlemek elitlik kategorisinde sayılıyor ülkede kaç kişi ayda 40-50 lira verebilir ki sadece futbol izlemek için. cafeler desen zaten hepsi berbat küfrü kavgası dolu.
    aslında hayalim kapağı ingiltereye atmak ülkenin tüm derdinden kurtulmak ama kısmet işte bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebel poet

yav sadece türk futbolu değil ki kulüplerimiz de genelde bunlar gibi yönetiliyor. twitterde beşiktaş kongre üyelerini başkana yakınlığı bulunan kişileri takip ediyorum hepsinin ortak dediği bu kulübü fikret orman yönetmiyor, eli kolu bağlı, verilen kararlar başkalarının kararı. yani demek istediğim futbol olarak bir çukurun içindeyiz ve bu çukurdan çıkmamız imkansız
    ülke olarak da millet futbol mu izliyor sanki türkiye ligini izlemek elitlik kategorisinde sayılıyor ülkede kaç kişi ayda 40-50 lira verebilir ki sadece futbol izlemek için. cafeler desen zaten hepsi berbat küfrü kavgası dolu.
    aslında hayalim kapağı ingiltereye atmak ülkenin tüm derdinden kurtulmak ama kısmet işte bakalım.

Hocam bende genel resme bakıp yorum yaptım. Ligimizdeki takımların yönetim şekliyle planlanmasının yansıması federasyon ve milli takımdır.

Bu durum baştan aşağı herkesi etkiliyor ve taraftar bütün bu hengamenin son meyvesi...

• ne zaman ki bu ülkede bu sistemden memnun olmayanların sayısı memnun olanlardan fazla olursa o zaman sistem değişir
  • Bence taraftar olarak ne zaman derin futbol ve telegol gıbı programları izlemeyı bırakırız. Biraz bişeyler düzelmeye başlar. Ama bız bu programlarda rakıplerımız aleyhınde bırseyler soylemeye başlanınca bu adamların hayranı oluyoruz. Ama bu adamların tek derdı reytıng yoksa takımlar ve bız umurlarında degılız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devitos

Bence taraftar olarak ne zaman derin futbol ve telegol gıbı programları izlemeyı bırakırız. Biraz bişeyler düzelmeye başlar. Ama bız bu programlarda rakıplerımız aleyhınde bırseyler soylemeye başlanınca bu adamların hayranı oluyoruz. Ama bu adamların tek derdı reytıng yoksa takımlar ve bız umurlarında degılız.

Hocam elbette bunlarında etkisi var, fakat bu adamların konuşabileceği malzemeleri yine gönül verdiğimiz takımların yöneticileri veriyor.

Elbette abartıyorlar, bazen olmayan şeyleri iddia üstünden konuşuyorlar ama bizim ülkemizdeki futbol bunları konuşmaya müsait bir ortama sahip...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.