< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbolineam -- 4 Ocak 2021; 10:44:12 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
bu ülkede işsizlik olmadığı bir kez daha kanıtlandı.

-
-
Yine iyi davranmışlar sana ben olsam kabul eder sonra maliyeye şikayet eder üstüne birde tonla ceza yedirirdim sana :)
-
bir de en canımı yakan olay ise şu
elbette ülkede iyi insanlar var ama iyi olmayan insan sayısı cok fazla.
ama şunu demiyorlar mı?
bizim bizden baska dostumuz yok.
biz turan birliği olarak dünyada cok iyiyiz.
bizden iyisi yok.
bu kesinlikle doğru değil.
türk cumhuriyetlerinin içinde en iyisi türkiye'dir.
azerbaycan a doğru gittikçe güvenlik sorunu artar.
kazakistan a gidin kırgısiztan gibi ülkelere gidin. güvenlik sorunu artar.başınıza iyi olmayan işler gelebilir.
onun için bana sakın biriniz biz cok iyiyiz demesin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
işkurdan elaman çalıştırdık.quote:
Orijinalden alıntı: TrethYine iyi davranmışlar sana ben olsam kabul eder sonra maliyeye şikayet eder üstüne birde tonla ceza yedirirdim sana :)
elaman ın gelmediği günler iş kur para ödemiyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: turbolineam
işkurdan elaman çalıştırdık.
elaman ın gelmediği günler iş kur para ödemiyordu.
Alıntıları GösterSen maaşı 30 gün üzerinden ödemek zorundasın ya hiç iş kanununa açıp bakmadın mı?
Adam 195 saat çalışacak.. Sende 30 gün üzerinden ödeme yapacaksın olay bundan ibaret.
Haftada 45 saat 28 gün yapar.. + gün de 7.5 satten 15 saat toplam 195 adamın sorumlulugu bu kadar.
Sende 30 gün için en az asgari ücret ne ise onu ödeyeceksin.
Bu saatlerin üstüne çıkarsa çalışma saati saatini 1,5 ile çarpıp ödeyeceksin.
Bunlar en alt sınırlar bunları yapmaya mecbursun. Üstünü verirsen kendin bilirsin ama bundan aşağı inemezsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 4 Ocak 2021; 10:52:56 >
-
adam pazar günü gelmiyorquote:
Orijinalden alıntı: TrethSen maaşı 30 gün üzerinden ödemek zorundasın ya hiç iş kanununa açıp bakmadın mı?
Adam 195 saat çalışacak.. Sende 30 gün üzerinden ödeme yapacaksın olay bundan ibaret.
Haftada 45 saat 28 gün yapar.. + gün de 7.5 satten 15 saat toplam 195 adamın sorumlulugu bu kadar.
Sende 30 gün için en az asgari ücret ne ise onu ödeyeceksin.
Bu saatlerin üstüne çıkarsa çalışma saati saatini 1,5 ile çarpıp ödeyeceksin.
Bunlar en alt sınırlar bunları yapmaya mecbursun. Üstünü verirsen kendin bilirsin ama bundan aşağı inemezsin.
Alıntıları Göster
cumartesi de doğru düzgün gelmiyor
haftada 6 gün üzerinden maaş alıyor
bu da 24 gün yapar.
30 a böldüğüm zaman günlüğü 93 e geliyor.
ben 24 e böldüm 117 tl yaptı günlüğü
cumartesi de gelmesini istiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben cumartesi çalıştırmayacağım...
çalıştırmayacağım günün parasını neden vereyim?
işkurdan elaman çalıştırdım
elaman gelmediği zaman maaşını vermiyordu.
quote:
adam pazar günü gelmiyor
cumartesi de doğru düzgün gelmiyor
haftada 6 gün üzerinden maaş alıyor
bu da 24 gün yapar.
30 a böldüğüm zaman günlüğü 93 e geliyor.
ben 24 e böldüm 117 tl yaptı günlüğü
cumartesi de gelmesini istiyorum.
Alıntıları GösterO öyle hesaplanmıyor. Hesabı yanlış yapıyorsun.
Maaş 30 gün üzerinden ödenir. Asgari ücreti 225 e bölmen gerekir. Bu 1 saatlik çalışma ücretini ortaya çıkarır.
Fazla mesaileri 1.5 ile çarparsın bayram mesailerini 2 ile ..
Hesaplaması bu kadar basit.
Gün değil saat bazında hesaplaman gerek.
Çalışmadığı günler dinlenme saatidir adamın zaten..Senin o konu üstünde bir hakkın yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 4 Ocak 2021; 10:56:15 >
-
işkur dan defalarca adam çalıştırdım. saat üzeri değil gün üzeri ödüyordu.quote:
Orijinalden alıntı: TrethO öyle hesaplanmıyor. Hesabı yanlış yapıyorsun.
Maaş 30 gün üzerinden ödenir. Asgari ücreti 225 e bölmen gerekir. Bu 1 saatlik çalışma ücretini ortaya çıkarır.
Fazla mesaileri 1.5 ile çarparsın bayram mesailerini 2 ile ..
Hesaplaması bu kadar basit.
Gün değil saat bazında hesaplaman gerek.
Çalışmadığı günler dinlenme saatidir adamın zaten..Senin o konu üstünde bir hakkın yok.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
işkur dan defalarca adam çalıştırdım. saat üzeri değil gün üzeri ödüyordu.
Alıntıları Gösterİyide sen iş verensin iş kanuna uymak mecburiyetindesin. İş kurun şartları senden farklı olabilir. Sen kendi uymak zorunda olduğun kanuna baksan daha iyi. Benim gibi birine denk gelirsin hayatın boyunca unutamayacağın bir ceza keserler sana.
Aklında olsun iş ile ilgili konularda devlet her zaman işçiden yanadır. Çünkü devlet işçiden para çıkaramaz ama patrondan tonla para koparabilir. O yüzden en ufak bir şikayetle tepene binerler :)
-
kanun işveren e farklı iş kura farklı davranamaz...
iş kur şunu şart kosuyordu sabah 09.00 aksam 17.00
haftanın 6 günü olarak imza alıyordu.
imza çizelgesini istersen ss olarak atabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbolineam -- 4 Ocak 2021; 11:12:32 >
eleman iyi yapmış. bir akıllı sizdiniz memlekette çalıştığı gün üzerinden yevmiye hesaplayıp hafta tatilini maaş kapsamından çıkaran. iş kanunundan çalışma mevzuatından haberiniz yok mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
senin boşa vereceğin 120 tl paran varsa bana bir yıllık gönder...quote:
Orijinalden alıntı: marcvs valerivs
eleman iyi yapmış. bir akıllı sizdiniz memlekette çalıştığı gün üzerinden yevmiye hesaplayıp hafta tatilini maaş kapsamından çıkaran. iş kanunundan çalışma mevzuatından haberiniz yok mu?
Kocaoğlan sen ne kadar incinmişsin ya😀Aslında ilk okuduğumda sana hak verdim kendini okadar inanırmışsın ki haklı olduğuna benide inandırdin tebrik ederim 😀Peki adamın hafta sonu tatili ve diğer resmî tatiller ne olacak .Sahsen Turkiyede tüm işverenler senin elemana verdiğin teklifleri verecek olsa Patronlarlar zenginliklerine zenginlik katar ama işsiz sayısı maximum olur. Eğer gerçekten elemana ihtiyacın varsa ona göre parasını verirsin yok para vermek istemezsen kendi başına halledersin. -
Birileri seni en ufak bir sorunda yanlız bırakıyor yanlış yapıyorsa bu ülkedeki insanları nasıl sevebilirsin kiquote:
Orijinalden alıntı: rmznturedi
Kocaoğlan sen ne kadar incinmişsin ya😀Aslında ilk okuduğumda sana hak verdim kendini okadar inanırmışsın ki haklı olduğuna benide inandırdin tebrik ederim 😀Peki adamın hafta sonu tatili ve diğer resmî tatiller ne olacak .Sahsen Turkiyede tüm işverenler senin elemana verdiğin teklifleri verecek olsa Patronlarlar zenginliklerine zenginlik katar ama işsiz sayısı maximum olur. Eğer gerçekten elemana ihtiyacın varsa ona göre parasını verirsin yok para vermek istemezsen kendi başına halledersin.
İş kur bayram tatillerinde de maaş ödemiyor
Ben senin trol olduğunu biraz popüler olmak istiyorsun sanırım. -
konuyu okumadım. işsizim. İstanbul anadolu da isen ben çalışırım işin ölümle alakası yoksa -
Allahtan soğumuşsun. Bu soğukluğun devam eder umarım. -
yer istanbul değil hocam...quote:
Orijinalden alıntı: Kanaat34
konuyu okumadım. işsizim. İstanbul anadolu da isen ben çalışırım işin ölümle alakası yoksa
bazı insanların çalışacağını biliyorum fakat hep iyi olmayan insanlarla karşılaşmak beni yoruyor
Bu nick sahibi kişi hep aynı konular sıkıldım artık süresiz çizerler tekrar kaydolur
Yine iyi davranmışlar sana ben olsam kabul eder sonra maliyeye şikayet eder üstüne birde tonla ceza yedirirdim sana :) |
Sen maaşı 30 gün üzerinden ödemek zorundasın ya hiç iş kanununa açıp bakmadın mı? Adam 195 saat çalışacak.. Sende 30 gün üzerinden ödeme yapacaksın olay bundan ibaret. Haftada 45 saat 28 gün yapar.. + gün de 7.5 satten 15 saat toplam 195 adamın sorumlulugu bu kadar. Sende 30 gün için en az asgari ücret ne ise onu ödeyeceksin. Bu saatlerin üstüne çıkarsa çalışma saati saatini 1,5 ile çarpıp ödeyeceksin. Bunlar en alt sınırlar bunları yapmaya mecbursun. Üstünü verirsen kendin bilirsin ama bundan aşağı inemezsin. |
O öyle hesaplanmıyor. Hesabı yanlış yapıyorsun. Maaş 30 gün üzerinden ödenir. Asgari ücreti 225 e bölmen gerekir. Bu 1 saatlik çalışma ücretini ortaya çıkarır. Fazla mesaileri 1.5 ile çarparsın bayram mesailerini 2 ile .. Hesaplaması bu kadar basit. Gün değil saat bazında hesaplaman gerek. Çalışmadığı günler dinlenme saatidir adamın zaten..Senin o konu üstünde bir hakkın yok. |
İyide sen iş verensin iş kanuna uymak mecburiyetindesin. İş kurun şartları senden farklı olabilir. Sen kendi uymak zorunda olduğun kanuna baksan daha iyi. Benim gibi birine denk gelirsin hayatın boyunca unutamayacağın bir ceza keserler sana. Aklında olsun iş ile ilgili konularda devlet her zaman işçiden yanadır. Çünkü devlet işçiden para çıkaramaz ama patrondan tonla para koparabilir. O yüzden en ufak bir şikayetle tepene binerler :) |
Benzer içerikler
- zargana erkek
- noskar jel kullananlar yorumları
- çocuğu gürültü yapan komşu
- sırt üstü düştüm ne yapmalıyım
- bir anne çocuğuna hakkını helal etmezse ne olur
- telegram indirim
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- çay bardağı emojisi
- en ilginç rekorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X