Şimdi Ara

Bu ülkede indirim beklemeyin, ötv kalksa millet AK sarayı basar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • %15 indirim oldu diye söven sövene ikinci elini ötv indirimsiz ilana koyup zararımı düşünün diyen diyene, şaka maka ötv kaldırılsa başta piyasa aracı olmak üzere tüm 2018 model araç almış şahıslar AK sarayı basar reise suikast yapar bununla beraber showroomlara molotof atar.

Ciddi diyorum malum siteye bakınca bu ülkede indirim olmayacağına olsada isyanlarla fiyat arttırımına gidileceğine eminim, dünyada tüm ülkeler indirim olsun diye hükümete saldırır hükümet indirir Türk milleti indirim olmasın diyor, arkadaş satın volvonuzu mazdanızı tutulmayan modellerinizi gidin polo civic alın.

Ben yemin ederim böyle millet görmedim insanoğlunun var olduğundan beri türünün tek örnekleri Türk milleti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Malum sitede 500 tl indirim olmadı süre 2 ay olunca millet gerekirse Ocak’ta satarım yinede indirmem diyor 2013 de aldığım ve 53 bine sattığım aracın aynı modeli ve yaklaşık 60-70 bin km fazlasını su an bile 100 bin fiyat çekmelerini görünce şakamı bu diyorum ben 56 bine almıştım 2 katına arabamı satılır üstelik o kadar binmişsin bu ülkede yaşamak zor böyle düşünüp araştırmadan alım yApan insanlArla daha zor allah yardımcımız olsun denetim Yok devlet ötv indirdi fiyatlar eski yüksek kurdan devam hakkını arayan Yok alan çok satan memnun iyi günler Türkiyem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şirketler de zam ...
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.