Şimdi Ara

Bu ulkede hak hukuk adalet yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu sadece sinav degil.. Her sey. Tez zamanda kurtulup gidecegim bu ulkeden. Son 3-4 yildir yasanilanlar saka gibi bu ulkede. Sinavlar, teror, hirsizlik, gecim sikintisi, cahillik, yobazlik.. Saka gibi ulkeyiz. Can guvenligimiz yok, hakkimizi arayamayiz... Ulkedeki insanlarda alisti artik buna. Bomba patliyor ama umrumuzda olmuyor. En fazla 1 gun. Cunku alistik. Dun sehit verdik mesela ama haber sitelerinde bile en son sekmelerde. Neden cunku alistik. Allah belasini versin ulkeyi bu hale getiren insanlarin. Sonra neden gelismiyoruz diyorlar. Insanlari kaciriyorsunuz bu ulkeden. Neyse say say bitmez. Bu ulkede yasayacak olan arkadaslara ben simdiden basarilar ve bol sans diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim dediklerinde bazılarında haklısın. İstediğin gibi bu ülkeden ayrılabilirsin seni zorla burda tutan yok.

• krdş türkiye bura ne beklion

edit:iki dk troll takılalım dedik hemen ciddiye aldınız ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4BAE130DE -- 24 Mart 2016; 15:46:14 >
  • Let's go to ICELAND 💪💪

• Geldi yine ülke kötüleyiciler .Kötüleyiceğine nasıl düzeltiriz diye kafa yor o zaman

• Edebiyat parcalamayi birakin.İmkaniniz varsa gidin yoksa bos muhabbet kesin bi zahmet.mal bu yapacak bir sey yok bu sartlar sunulmus kartlarini dogru oynamaya gayret edeceksin gerisi gercekten hayirlisi.

• Günaydın pardon ! tünaydın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • reisdicen kullanıcısına yanıt
    Zamaninda almanyada yasadim. Hicte umrumda degil burasi. Sana deger vermeyen insanlara kopeklik edeceksen buyur et ben etmiyorum. Benim icin buralardan gitmek kolay.

• Kararsız adam K kullanıcısına yanıt
    Edebiyat yapmiyorum sadece bunlari soylemek istedim. Elimdeki kartlari bu salak ulkede bosuna harcamayacagim.

• terör 3-4 senelik bir süreç değil 90lardan beri var olan bir şey şu son zamanlarda yaşananlar çözüm sürecinin sancıları,hırsızlık evet haklı olunan yanları vardır yani hırsızlık yapıldığını düşünenlerin ama ülkelerde her şey legal olmaz bazı şeyler illegal olarak devam etmelidir patlak vermesinin sebebinin dersane kapatılmasının misillemesi olduğunu düşünüyorum,son zamanlarda yaşadığımız bomba olayları maalesef dünya nufusu gün geçtikçe artıyor bunu istemeyenler var büyük savaşa adım olabilir ama henüz erken olduğunu düşünüyorum bunun içinde,cahillik konusu ise biz millet olarak duyduğumuz şeyleri araştırma zahmetine girmeyiz direk kabul ederiz zaten tembel bir toplumuz kitap okuma alışkanlığımız yok (benimde yok açıkcası) üniversitelere gelenlerin bir çoğu neden geldiğini bile bilmiyor sadece okumak(okulu bitirmek) için geliyor sosyalleşmeye birçok kişi vakit ayırmıyor,yobazlık biz milletçe bazı duyguları bastırılmış insanlarız ve bunun başında da cinsellik geliyor ve ataerkil bir toplum olduğumuzdan 'erkek' biraz daha el üstünde tutuluyor erkektir ne yaparsa yapsın bir şey olmaz mantığıyla yetiştiriliyor ee bu çocuktan büyüyünce karısını döven, hakaret eden kişiler en kötüsü de psikolojik olarakta iyi yetiştirilmeyenlerden 'sapık' ortaya çıkıyor.Biz ne yapmalıyız öncelikle kendimizi en iyi şekilde eğitmeliyiz sonra aile kurduğumuzda çocuklarımızı eğitmeliyiz ki istenilen toplum seviyesine gelebilelim.

• O zaman konu da acma burada vakitte kaybetme
    Ulkem su an kotu bir donemden geciyor olabilir bu boyle devam etmeyecek devran donecek elbet senin gibi sigirlar olmadan cok daha guzel bir yer olacak bu ulkr emin ol.

• Arkadaşlar kendinize gelin, bu zihniyete ülkeyi teslim edip gidecek miyiz yani? Atatürk osmanlı padişahı işgallere kucak açarken, halkın bi kısmı halifeyi(padişahı) savunurken çekip gitti mi kalıp mücadele mi etti? Bu gerici, ülkeyi emperyalistlere peşkeş çeken zihniyeti yurdumuzdan temizleyeceğiz.

“Türk genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, ‘Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır.’ demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.

Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, ‘Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir.’ diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek, ‘Demek adliyeyi ıslah etmek, rejime göre düzenlemek lazım.’ diyecek.

Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haklı ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, ‘Ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir.’

İşte benim anladığım Türk genci ve Türk gençliği!”

Mustafa Kemal Atatürk / Bursa Nutku

• GÜ NAY DIN
    Ben miyim sigir :D sirf bana cevap vermek icin sacma cumleler kuruyorsun komik.

"edebiyat yapmayın kartları doğru oynayın"
    Hahdhahsah
    Sırf şu vasatları gördükçe kaçası geliyor insanın zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav gidin lys calisin birkac yil sonrasini lys den sonra dusunursunuz sonra aglayacaksiniz yine

• Beyler bu adamı yazın devlet memuru olmazsa ben bişey bilmiyom
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.