Şimdi Ara

Bu ülkede fenomen olmak için saf olmak gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu işe bakın o kadar çaba gösteren insanlar var hiç ünlü olamıyorlar. Bir kız bi kanal açıyor bir şey açıyor bir kaç ayda kaç yıllık kanalı olan adamın 3 katı abonesi oluyor. Bir çocuk yaptığı saflığı internete atıyor ünlü oluyor. Birisi keko paylaşımlarıyla ünlü oluyor.

Dh'de bile fenomenlerin geneli böyle bir şey bilmeyen insanlar sayesinde çıkıyor örneklendirmek gerekirsek don't 2000 bu adamın grameri olsa böyle bir fenomen olmazdı. Sonra "Oyun korsan mı?" "Yok crysis" örneğindeki gibi.

Eskiden bir çocuk saçma videolar yükleseydi ana bacı söverlerdi. Şimdi bir çocuk sinir bozucu derecede saçma video yüklediği zaman çok sevimli oluyor nedense daha bir kaç yıl önce böyle çocuklara sövenler babasına sövenler şimdi iyilik meleği oldu.

Garip.

• Youtube kanalı bir türlü tutmayan adam
  • Mesela turbolinea.Herif belki de internet aleminde gördüğüm en cahil ve sosyal açıdan zekası kıt kalmış herif ama forumda 2 ayda ünlü oldu.Adamın girin youtube kanalında evlenmek istiyorum adlı videosunu izleyin ölürsünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Youtube kanalı bir türlü tutmayan adam

Kişisel kanal dışında youtube kanalım yok kardeşim :) Keşke senin bloğunu açmasaydım.
  • 2 dk eğlenecek vakit buluyoruz onda da akıllı adam tribi mi çekecez
  • quote:

Orijinalden alıntı: özel karakter koymuyorum

Mesela turbolinea.Herif belki de internet aleminde gördüğüm en cahil ve sosyal açıdan zekası kıt kalmış herif ama forumda 2 ayda ünlü oldu.Adamın girin youtube kanalında evlenmek istiyorum adlı videosunu izleyin ölürsünüz.

Ahahaha Üzüldüm ama biraz.
  • özel karakter koymuyorum kullanıcısına yanıt
    Turbonun youtube kanalı mı var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ünlü olmak için ne yapmalı...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeaceDluffy

Arkadaşlar şu işe bakın o kadar çaba gösteren insanlar var hiç ünlü olamıyorlar. Bir kız bi kanal açıyor bir şey açıyor bir kaç ayda kaç yıllık kanalı olan adamın 3 katı abonesi oluyor. Bir çocuk yaptığı saflığı internete atıyor ünlü oluyor. Birisi keko paylaşımlarıyla ünlü oluyor.

Dh'de bile fenomenlerin geneli böyle bir şey bilmeyen insanlar sayesinde çıkıyor örneklendirmek gerekirsek don't 2000 bu adamın grameri olsa böyle bir fenomen olmazdı. Sonra "Oyun korsan mı?" "Yok crysis" örneğindeki gibi.

Eskiden bir çocuk saçma videolar yükleseydi ana bacı söverlerdi. Şimdi bir çocuk sinir bozucu derecede saçma video yüklediği zaman çok sevimli oluyor nedense daha bir kaç yıl önce böyle çocuklara sövenler babasına sövenler şimdi iyilik meleği oldu.

Garip.

/>

Açtığı şey önemli tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: PeaceDluffy

quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Youtube kanalı bir türlü tutmayan adam

Kişisel kanal dışında youtube kanalım yok kardeşim :) Keşke senin bloğunu açmasaydım.

Nolur bloklama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.