Şimdi Ara

Bu ülke'nin genci olarak uyarıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an yaşım 17 açık lise 3.sınıf bilişim öğrenciiyim bu parti(HDP) şimdi ki hali ile bile Apo'nun özgürlüğünü istiyor,şehit olan askerlerimiz bedenlerini sosyal medya hesabında paylaştılar,tehtid ettiler.Bunlara katlanmaya niyetim yok Bursa'dayım daha önce burada da APO bayraklarıyla cadde de eylem yapmışlar.

Emin olun eğer bu parti barajı geçerse bunlar gerçekleşecek.Böyle düşünen tek ben değim zaten Üniversiteler'de öğrenciler rahatsız Medya'da gösterilmiyor sadece.Üniversite'de öğrenci bıçaklandı böyle şey olur mu?Adamlar örgütlenmiş her yerde eylem yapıyorlar.

Uyarmaya çalıştığım şey şu;
    Bazı arkadaşlar(ben de dahil) "Okuyup bu ülkeden gideceğim" diyor.Bunların sayısı az değil Avrupa'da en çok genç nüfusu sahip ülkeyiz fakat bunları diğer ülkelere kaptıracağız.

Şimdi yöneticiler ister konumu silsin ister silmesin bir daha(seçim günü hariç) bu bölüme uğramayacağım sadece uyarıyorum.

• Hdp barajı geçemeyecek.Çünkü oyunu 1milyon tane arttırması gerek.Cumhurbaşkanlığı seçimlerine göre
  • sezar312 kullanıcısına yanıt
    HDP barajı geçecek diye tir tir titriyorsunuz AMA GEÇECEK

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zteska Z kullanıcısına yanıt
    Türk müsün?
    ne fark eder.... tabi ırkçı olduğun için farkeder

KÜRDÜM

Çok fark eder.Savaştan kaçıp buraya sığınanların yediği kabı pislemesi,bedava elektrik kullanması vs. çok fark eder.
    hırsızın kaçakcının ırkımı olur vay efendim kürtler kaçak elektirk kullanıyor hırsızlar

sanki hiç türk hırsız kaçakcı yokmuş gibi türklüğü yüceltmeyin o kadarda kötü türk odluğu gibi kötü kürtde vardır kötü ingilizde vardır

ben kürdüm ve kaçak elektrik kullanmıyorum yüzyıllardır atalarım burda yaşamış başka yerden gelmemişiz

kürtlerin yurdu mezopotamyadır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zteska -- 29 Mayıs 2015; 22:10:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    bide bir şey soracaktım hangi partilisin

• HDP'nin barajı aşmamasını isteyen tek parti AKP çünkü barajı aşarlarsa AKP tek başına iktidar olamaz. HDP liler kaç yıldır mecliste zaten , sanki ilk defa girecekler , girmesinler havası var bazılarında anlamış değilim.
    Türk hırsız da var yok diyen olmadı.Sen bi istatistiklere bak bakalım nerede kaçak elektrik var?

Ekleme: Ben parti tutmuyorum önce den AKP'liydim ama sonra fark ettim al birini vur ötekine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezar312 -- 29 Mayıs 2015; 22:13:13 >
    bunu kürtlere yıkamazsın kardeşim ben kullanmıyorum mesela genelleyemezsin

kaçak elektrik en çok istanbulda sanayide var

o senin dediğin oransal olarak güney doğu en başta ama kullanım olarak istanbul daki sanayiciler

git o fabrikaların kaçağını topla güneydoğunun kullandığı kaçağın 10 katı

KAÇAK ELEKTRİĞİN 10 DA BİRİ İSTANBULDA 2.5 milyar kwh

• akp düşmanlığının birilerini sokmayacağı pozisyon kalmadı artık.
    Genel konuşuyoruz fakat.
    genel konuşamazsın da

zaten dediğim gibi oran olarak değil kullanım olarak istanbul başı çekiyor

İŞTE BU IRKÇILIKTIR KÜRTLER KAÇAKCIDIR TÜRKLER DÜNYAIN EN YÜCE IRKIDIR IRKÇILIĞIN TA KENDİSİDİR BU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zteska -- 29 Mayıs 2015; 22:25:49 >
    İstanbul daha fazla kaçak elektrik kullanıyor dedin.Tamam ben "Türkler kaçak elektrik kullanmıyor" demdim

http://www.milliyet.com.tr/kacak-elektrik-sevdasi-/ekonomi/detay/1899330/default.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: zteska

ne fark eder.... tabi ırkçı olduğun için farkeder

KÜRDÜM

Niye ırkçılık yapıyorsun la kürt
    sen dedinki türk müsün kürtmüsün bende dedimki ne farkeder sende dedinki farkeder kaçak elektrik vsvs DÖNME SÖZÜNDEN

• Naber Patron kullanıcısına yanıt
    başta ne farkeder dedim ama adam diyor farkeder

• quote:

Orijinalden alıntı: zteska

sen dedinki türk müsün kürtmüsün bende dedimki ne farkeder sende dedinki farkeder kaçak elektrik vsvs DÖNME SÖZÜNDEN

Hangi sözümden dönmüşüm?
    tamam ben türkler kaçak elektrik kullanmıyor demedim ki dedin

eee türklerde kaçak elektrik kullanıyorsa ırkın ne olduğu önemli değil

halbuki sen mesajında fark eder dedin ama şimdi farketmiyor dedin türklerde kaçak elektrik kullanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zteska -- 29 Mayıs 2015; 22:34:15 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.