Şimdi Ara

Bu ülke'nin genci olarak uyarıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    "Kaçak elektrik kullanım olarak istanbul başı çekiyor" dedin.Ben de "Tamam Türkler kaçak elektrik kullanmıyor' demedim" dedim.Sonra sana bir haber verdim doğu'da kullanım oranı falan yazıyor.
  • sezar312 kullanıcısına yanıt
    kullanım oranı önemli değil miktar önemliii çünkü istanbulda nüfus fazla bu nedenle oran az

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zteska

kullanım oranı önemli değil miktar önemliii çünkü istanbulda nüfus fazla bu nedenle oran az

• HDP barajı geçerse AKP diktatörlüğü büyük yara alacak. Korkmayın bu kadar, HDP barajı geçince ülke bölünmeyecek bütünleşecek.
  • Fenasın genç adam. =)
  • Chp lilerın bazıları hdp'ye oy vercek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP+HDP=BOP onlar köprüyü geçene kadar dayı derler.

kürtlere lafım yok lafım PKK yadır.

Bu ülke'nin genci olarak uyarıyorum Bu ülke'nin genci olarak uyarıyorum

• 1 kere daha AKP kazanırsa ben de başlıyorum gitmek için çalışmalara. Hollanda'da ki teyzemin yanına yada Almanyadaki akrabaların yanına giderim heralde. İngilterede var 1-2 tanıdık...

Olayın özeti şu eğer bu millet sevilmek istiyorsa kendi bilir. Vatandaş olarak yaptım görevimi ben. Tayyibin hatalarının bedelini onu seçenler ödesin.
  • sekizeşittirbüyükd kullanıcısına yanıt
    Öyle bir halk kesimi var ki...rte ye oy vermeyen cennete giremez deseler inanacak çok saf var.

Aşağıdaki videoda görebilirsiniz..

Vatandaşın teki mazot fiyatından ötürü Ankara Belediye Başkanı adayı Mansur Yavaş'ı sorumlu tutuyor.

Bu tip vatandaşların miktarı azımsanmayacak düzeydeyken rte daha ölene kadar tepede kalır ve istediği gibi de at oynatır.

• böyle arslanlarda var helal olsun ..gençlik uyanıyor.....

buda 150 sn si.

http://www.vatanseverturk.tv/60-saniyede-sosyal-medyayi-sallamisti-bu-kez-150-sn-de-salliyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.