Şimdi Ara

Bu ülke'nin genci olarak artık bu ülke'yi düşünmeyeceğim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilen bilir ilk geldiğim günlerden beri burda PKK'lılarla falan tartıştım.İlk geldiğimde AKP'yi savunuyordum fakat sonra anladım hükümette muhalefette bu ülke'yi düzeltmek için bir şey yapmıyorlar halk da bunun farkına varmıyor.O yüzden yapabileceğim bir şey yok.Zaten bizim insanımız çok kötü.Beni sessiz görüp saldıran,yanımda büyük biri yokken(annen,babam)küçük görüp iyi davranmayan mı dersin her türlü şeyiyle karşılaştım.Okulları da şöyle bir gözlemledim de öğrenciler okula öğrenmeye değil arkadaş ortamı kurmaya gidiyorlar yani bu ülke'nin geleceğinden de bir umudum yok.Zaten ben etrafımdaki insanlarla karşılaştırınca eşit şartlarda büyüyen biri değilim kendileri rahat yaşıyorlar ama bana "git 1000 lira için fabrika'da çalış" diyorlar.

Daha önce'den yazdıklarıma cevap gelirse cevap veririm birde kendi sorunlarım(Ekonomik)dile getiririm onun dışında çok da umurumda değil artık.En iyi yol bu çünkü halk anlamıyor siz de böyle yapın param olsa bu ülke'den giderdim ama yok.

• Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım allah...

Bu yüzden bu ülke değişmez.Aksine daha da geriye gider ama ileri gitmez.3 milyon suriyeli alıp 8 milyar dolar yani 24000 milyon tl eski parayla 24000 trilyon tl harcamakla övünüyorsa bir hükümet kendi halkı açken ve o halk kalkıp buna tek kelime etmeyip üstüne iyi yapmış padişahım diyorsa o ülkeden umut kesilmelidir.

Bakın başka ülkeler 1 tane göçmen almak istemiyor.Avrupaya sadece beş on bin suriyeli girdi diye ne tantanalar yaşandı koskoca amerika göçmen ülkesi amerika 65 bin kişi aldı sadece ve bu bile olay oldu.E neden olay oldu çünkü o devletler de o halkta gerizakalı değil enayi hiç değil.

Ben paçayı kurtardım buradan allah size kolaylık versin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülke artık elden gitti.AKP bu ülkeyi yedi ve bitirdi.Geçen bir arkadaşımla AKP'nin yolsuzluğu hakkında konuştuk.Adam o 240.000 euroluk saatide alır gemiyi de alır diyor.Yani çoğu kişi böyle konuşuyor.Herkes para diyor abi...Şehit hakkında kimse konuşmuyor.Lanet olsun lan size kendi vatanınızı sattınız.Artık herkes yalaka olmuş.Yazıklar olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaerk

Bu ülke artık elden gitti.AKP bu ülkeyi yedi ve bitirdi.Geçen bir arkadaşımla AKP'nin yolsuzluğu hakkında konuştuk.Adam o 240.000 euroluk saatide alır gemiyi de alır diyor.Yani çoğu kişi böyle konuşuyor.Herkes para diyor abi...Şehit hakkında kimse konuşmuyor.Lanet olsun lan size kendi vatanınızı sattınız.Artık herkes yalaka olmuş.Yazıklar olsun...

Kendi seçtiği devlet memuruna tapan insanlar oldukça bu ülkede, 1 mm dahi öteye gidemeyiz.
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Bunu yazacaktım kardeşim :)
    Ulan seni o mevkiye çıkaran benim,seni neden kendimden üstün göreyim.Neymiş efendim sen cumhurbaşkanı başbakan ile nasıl böyle konuşursun.Aaaa gerzek kardeşim sen ben bizim oylarımız olmasa o adam başbakan mı olacaktı.Bu neye benziyor biliyor musun,bize (Atatürkçülere)derler ya putlaştırıyorlar,aynen buna çıkıyor,çıkmıyor hatta bunu yapıyorlar.
    Eski zamanlarda taşlardan ağaçlardan put yaparlar,onlara taparlardı,şimdikiler de kendi seçimleri sonucu üst mevkilere gelenleri putlaştırıyorlar,peygamberleştiriyorlar.Örnekleri çooook.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes ülkeden umudu kesmiş(yandaşlar hariç tabi) intihar olaylarının artmasından endişe ediyorum.
    Özellikle gençler çok ümitsiz çoğu boşuna okuduklarını,iş bulamayacaklarını düşünüyorlar.
  • Düşünme genç. Bu ülke gençleri 60tan beri düşünmüyor ki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu bozuk zihniyeti nasıl düzeltebiliriz bilmiyorum. Eğitim vererek düzeltelim desek, adam gibi eğitim vermek istemiyor iktidardaki şu an. Benim seçtiğim adam benden üstün olacak, beni süründürecek öyle mi? Stockholm sendromu tam da bizim milletimizi özetliyor burada. Yeter yahu, milleti için çalışmayıp yandaş için, kendi için çalışan iktidar istemiyoruz. Halkın en az %60ı istemiyor. Bu mudur demokrasi? Baraj mevzusu var bir de, ben koalisyondan yanayım. Birlikte anlaşıp adam gibi yönetsinler yoksa akp gider xyz gelir 20 yıl sonra ajitasyon yaparak bu baraj sisteminde yine seçilir yine seçilir. Sistem de bozuk, bizim halkın zihniyeti de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.