Şimdi Ara

Bu ülke komple Fenerbahçeye çalışıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    - mete kalkavan atanır fenere yaradı
    - 1 saat ileri alınır fenere yaradı
    - Aziz yaptırdı fenere yaradı
    - Cüneyt çakır bjk maçına atandı fenere yaradı
    - Otobüse ateş ettiler, aziz yaptırdı; fenere yaradı
    - Liglere 1 hafta ara verildi, fenere yaradı
    - Fenerbahçe 17de 16 yaptı aziz yaptırdı
    - Beşiktaşın 2 maçı ertelendi fenere yaradı
    - Birde fenerasyon var allahımıza bin şükür her şeyi yapıyolar bizim için...

Saysan devam eder ama ben bu tarz şeylerle kafamı doldurmamaya çalışıyorum. Ya kardeşim siz hasta mısınız? Gerçekten yani hep böyle bir paranoya hep bir hesap kitap peşinde nasıl yaşıyosunuz? Futbolun zevkini bunları konuşarak alıyosunuz resmen, biraz olsun kendinizi geliştirin gerçekten çok farklı olur her şey. O zaman beraber maçlar izlenir, o zaman başarı gelir, iyi oyun gelir. Siz futboldan çok her şeye takılıyosunuz ben bu zihniyeti anlayamadım.

not:fb ile alakalı diye oraya açıyorum...

• Imzamı atarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hani hep derdik ya bazi tipler şikeden idam isterken

bunlar için
    apo > aziz yildirim
    pkk > fenerbahçe diye

iste o gunu yasiyoruz. teror orgutunun eyleminden dolayi bir spor kulubunu suclayacak kadar gozu donmus adamlar bunlar. kafa yerine mesin top tasiyorlar. spor yasaklansa en iyisi olur. bir de bu gibi tipler maca gidip de olmesin diye ertelendi. keske ertelenmeseymis diyorum da bunlar gibi olmayan birsuru taraftar da var. ne denir ki Allah islah etsin

• Bu nasıl FB ye yaramış ? Bunu iddia eden üstün zekalı varmı sahi ? Daha foruma bakmadımda....Renksizlerden birimi yoksa diyen ? Onlardan bile olamaz ama olabilirmi ki ya ? Yok canım mümkün değil
  • bizim hatamız çocuk çocuğu muhattap alıyoruz. bombalı araç ihbarı varsa tabiki ertelenir. fenere kıyak diyenlerin beyni olmadıgını düşünüyorum
  • Büyük takım olamamak bu işte.Adamlar şampiyonluk yarışının ne kadar hararetli geçtiğini bilmiyorki 20 yılda 2 kez şampiyon olmuşlar e normal yani garip geliyor bu onlara. Öğrenecekler abisi.
  • Gecen sene takım otobüsüne silahlı saldırı oldu, şampiyonluk gitti.
    Saldırı sonrası yabancı futbolcular etkilendi ve performansları yerle bir oldu.
    Bu macın ertelenmesi en çok Fenerbahçe'yi etkiler.
    Düşünün şu anda yabancı futbolcuların ruh halini. Terör nedeniyle ertelenen bir maç var ortada. Ve bu futbolcular böyle bir ortamda maçlara çıkacak.
    Gs takımının hedefi yok. O nedenle yabancı futbolcularının performansının önemi yok. Zaten performansları ortada.
    Şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe'nin yabancı futbolcularının bu olaydan etkilenmesi direk şampiyonluğa etki eder.
    Her olsyı Fenerbahçe'ye yıranların aklında ve zekasında sorun var. En tehlikelisi de bu. Ortada akıl sağlığını kaybetmiş binlerce insan dolaşıyor. Onlardan bazıları da buralarda akını ortaya döküyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani düşünüyorumda leicester taraftarı falan olsalar, futbolcuların evinde yatarlar aman aziz vurdurtur diye. Şöyle de bir durum var bu zihniyetler asla umut, inanç vb değerlere kapılıpta taraftar olamazlar. O yüzden zaten mersin idman yurdu maçına 1000 kişi gidiyor, adamın kafasında "şampiyon mu olacak niye gideyim" var.
  • Aklı başında 3-5 kişi hariç hepsi dünyadan bi haber taraftar kitlesi başka bi açıklaması yok bunun

• bunların alayının aklına tüküreyim bir taraf tinerci diğer taraf pısırık kedicikler sinsi herifler kednilerine bile saygıları yok lalelerin
  • Bugün maç oynansa en az 3 atardık bu halleriyle. Neden kendi kendimize çelme takalım ki. Artı olarak gs yönetiminin erteleme istediği açıklandı. Gerekçe ise güvenlik gerekçesiyle taraftar giremediği için ve stad güvenliği sağlanamadığı için.

• İğreniyorum bu insanlardan. Fanatizmlerinden kör olmasını geçtim, bomboş herif bunlar. Hayatlarında bi 31 bi de Beşiktaş, Galatasaray var. İğrenç ergen zihniyetleri ile yaşayan organizma hepsi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.