Şimdi Ara

Bu U.S Polo gömlek gerçek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
20.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler dikkatli bakin polo ambleminin ordan dikis geciyor normalde oyle bisey var mi? yani bu gomlek gercek mi cakma mi?

+

icindeki etiketlere flan bakmistim hicbir yerde Turkey yada made in Turkey yazisi flan gormemistim , inglizce ve baska dillerde yazilar vardi..

Bu U.S  Polo gömlek gerçek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0DECB8E5A -- 23 Temmuz 2011; 17:23:46 >

• byler?
  • Gömleği komple çek bi
  • gerçektir bence
  • bu foto var sadece malesef , amblemin ordan gecen dikis izlerinin olmasi sahte oldugunu mu gosterir yoksa oyle birsey yok mu?
  • barkotunun altında bi yapıştırma olur normalde oradan anlaşılır ama şu anda herkez polo giyyo vzllaa bilmiyorumm orjinal mi değilmi salaa zatenn adamların çakmalarıı daha güzedll oluyoo
  • icindeki etiketlere flan bakmistim hicbir yerde Turkey yada made in Turkey yazisi flan gormemistim , inglizce ve baska dillerde yazilar vardi..sanirim gercek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye'de üretilen Polo gömlekler var ki.
  • hmm bilmiyordum valla , ama benim merak ettigim sey su : polo amblemin ordan dikis izlerinin gecmesi normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

hmm bilmiyordum valla , ama benim merak ettigim sey su : polo amblemin ordan dikis izlerinin gecmesi normal mi?

Kardeşim amblem o zaten normal bişi ambleme göre orjinal olduğunu anlayamassın..Sen anlayamıyorsan dışardakiler nasıl anlasın...
  • tmm kardesim eyv
  • genede polo manyaklarini bekliyoruz :)
  • 3-5 çeşiti oluyor ,

-Mağaza orjinali
    -Kaliteli çakma
    -İnternet çakması
    -Pazar çakması
  • sorumunun cevabini alamadim ama genede tesekkurler
  • polocular hadi
  • us polonun çakması olsa ne olur olmasa ne olur.us polo zaten ucuz bir marka.
    polo ralph lauren pahalı bir markadır.
  • Polo tişörtlerden bir şeyler sorsaydın net cevap verirdim. Ayırt etmek zor zira sadece bir amblemden olusuyor ve taklit edilmesi çok kolay. Ensesindeki polo yazısı orjinalse, (aynısıysa) çok büyük ihtimal orjinaldir.
  • tesekkurler arkadaslar :)
  • Orjinal değil gibime geliyor fotoğraftan anlalışmıyor ama amblemin ortasından çizgi geçiyor
  • evet iste onu diyorum amblemin ordan dikis geciyor o kafami karistirdi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.