Şimdi Ara

Bu Tv Askısı Nasıl? (Plus Aparat HA-1732)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 32" tv için hareketli bir askı aparatı arıyorum. F/p ürünü olması lazım. Nette bu ürüne denk geldim. HB ve n11 yorumları fena değil. Fiyatı da uygun. (40 lira) Aranızda kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz?

Bu arada farklı önerilere de açığım. Teşekkürler.

http://www.hepsiburada.com/plus-aparat-ha-1732-17-32-lcd-led-hareketli-aski-aparati-su-terazisi-hediyeli-p-EVPLUSAPARATHA1732

http://urun.n11.com/aski-aparati/plusaparat-ha-1732-arasi-hareketli-aski-aparati-P20214525

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 22 Temmuz 2015; 22:01:21 >

• -------------Hepsiburada sitesi ordan aldığım ürün hakkında aşağıda yazmış olduğum yorumu yayınlamama ihtimaline karşı burda paylaşıyorum. Zira hb olumsuz yorumları yayınlamaz. Bu nedenle merak eden arkadaşların gerçeği öğrenmesinde fayda var. Aşağıya yorumumu yazıyorum;

1- Değişik çapta vida çıkıyor fakat en küçük olarak 4mm vida koymamışlar. Dört adet vidanın değeri olsa olsa 1 tl dir. Bu
    vidalar olmadığı için temin etmek zorunda kaldım.
    2- Dübelleri 10mm lik koymuşlar fakat kurulum kılavuzu adı altındaki tek sayfalık bilgide 8 mm lik matkap ucu ile duvarın
    delinmesi gerektiği yazıyor, bu tam bir sanayideki çırak işi olmuş. Hadi 10mm ile deldim, bu seferde dübeller o kadar kötülerdiki
    tutmadılar, neyseki evdeki kaliteli dübelleri çaktım, her nedense aynı deliğe onlar tuttu.
    3- Televizyonum 24 inç. Bakın bu cihazın isminin yanında 17-32 inç yazıyor. Benim televizyonum 24 inç olmasına rağmen,
    montaj bittikten sonra, örneğin, duvar dibinde masaya oturdunuz, ve televizyonu kendinize duvara 90 derece ile çevirmek
    istediğinizde duvara çarpıyor. Sanayiye gidip 20-40mm profil demiri ( 21 cm) alıp, delip, ikinci eklem parçası olarak onu
    takmak zorunda kaldım, ancak bu şekilde duvardan 4-5 cm uzaklaştı. Peki televizyonum 32 inç olsayda ne olacaktı diye bu
    ürünü satanlara ve yapanlara sormak istiyorum.Bu ürünü iade etmemek için sinirlerime hakim oldum. Bunun dışında bazı
    arkadaşların yorumlarındaki tv nin arkasındaki parçanın büyük geldiği ve önden gözüktüğü şeklinde bir sorun ile
    karşılaşmadım, her halde küçültmüşler. Benim bu anlattıklarımı bir çok insan yapamaz, veya zamanı yoktur. Bu nedenle tam
    bir ucuz hindiden ve yerli hindiden yahni olmaz sözü vaki buldu. Kesinlikle tavsiye etmiyorum, sizi uğraştırmayacak başka
    kaliteli ürünlere bakın. Sanayideki çırağın tasarladığı ürün gibi ( yalnızca ölçü ve teknik olarak ), bunun dışında
    metal, boya, vida kalitesi gayet iyi.

Evet hb sitesinde yaptığım bu yorumu muhtemelen yayınlamazlar diye paylaşıyorum. Saygılar.

• Bu konuyu açtığımı unutmuştum. Ben ürünü aldım ve 32 inçlik tvde kullandım. TV karşıdan bakınca biraz eğri duruyor. Satıcı ile irtibata geçtim. Sağolsun yenisini yolladı ama onda da aynı sorun var. Bizimkiler için sorun değil ama smetri takıntısı olan biri için katlanılması zor bir durum olabilir.

Neticede ürünü tavsiye etmiyorum. Ama satıcıdan (aparat dünyası) gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.
  • Evet ürün eğri duruyor, bu nedenlede, 21 cm lik aldığım 20-40mm profili takınca, ordan çıkan profili 3 cm kadar kesip deldim.( bu parçayı iki kere deldim, biri yatay, biri dikey) bu parçayı tv ye monte edilen en son uc kısma, taktım ama arasına tüp contası koydum ( kaymasın diye ) bu şekilde her türlü yatay ayarını yapabiliyorsunuz, ( bunu bile düşünememişler, bu düzeltme sayesinde istediği kadar sarkık dursun, bu yeni parça sayesinde yatay düzelttiğiniz için, muntazam takılmış gibi duruyor, ama uğraştırıcı ve demiri keserken, balkonun her yeri çapak oldu, bir sürü iş çıktı. Sonuçta mükemmel oldu. Böyle yapmayı isteyen biri olursa resimlerini koyabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mt8 -- 26 Mayıs 2016; 17:37:26 >
  •  Bu Tv Askısı Nasıl? (Plus Aparat HA-1732)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mt8 -- 29 Mayıs 2016; 23:19:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

Birkaç resim koyarsanız iyi olur gerçekten. @mt8

Resimleri koydum.Umarım faydalı olur. Bu yazıyı okuyanlar için şunları söyleyim, almaları gereken parçalar şunlar: 20-40mm 21 cm lik profil demir, 5 cm uzunluğunda fazladan bir adet vida. tüp contası. Hepsi bu kadar, gerisi sizin maharetinize kalmış. Sadece bir demir parçasıyla bu iş oluyorsa, ki mükemmel oluyor, bunu üreticinin mutlaka yapması gerekli.
  • Emeğinize sağlık. Linkleri simage şeklinde yaparsanız, sayfalar daha rahat açılır. Mobilden girenler için de daha iyi olur. @mt8
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.