Şimdi Ara

12 volt ile çalışabilen lcd/led televizyon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
18.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Ben uzunca bir süredir teknemde kullanmak üzere bir 12 volt televizyon aramaktayım. Tavana asılan modellerden son derece muzdarip kaldığımdan almayı düşünmüyorum, son derece kalitesiz ve dayanıksızlar, sıfır aldığım ürün bile 4 gün sonra bozuldu. O sebeple normal lcd/led şeklinde 12 volt ile çalışabilen televizyon aramaktayım. Piyasada bir kaç tane buldum ancak hiç bir bilgim olmadığı için güvenemedim. Bazı televizyonlarda da tuner özelliği olmadığı için monitör mantığı olduğu için kararsız kaldım. Sizden ricam eğer bu şekilde bir bilgi birikimi olan arkadaşımız varsa benimle bilgisini paylaşması :) 19-22 inch civarları hem tunerı olan hem divx mkv oynatabilen bir 12 volt tv aramaktayım. He derseniz ki git normal tv al 220 ile çalışan onu ufak bir adaptasyonla 12 volta çevir o da olur. Ancak 12 volta cihaz içerisinden çevirtilebilirse olabilir lakin 12 volt-220 volt çevirici zaten teknemde var ama ben kullanmak istemiyorum çok ciddi sarfiyata neden oluyor. Şimdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkürler. Saygılar sevgiler...

http://www.gold.com.tr/U201197/SUNNY-Alura-22-inc-56cm-Full-Hd-Led-TV sanırım tuner desteği yok.

• Lg nin 22 inç tvleri var , 12 voltla çalışıyorlar ve ips ekranlı modellini alırsanız görüş açısıda geniş olur.

Şöyle bir ürün var , alırken satıcıya sorun ips ekranlı modeli midir ? Model numarası aynı olsa bile hem TN panelli hemde IPS ekranlı modeller var.Kutunun üstünde ips olup olmadığını yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 16 Nisan 2013; 13:57:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu hort. Bana da lazım oldu sunny modelleri var lakin içinde uydu alıcı olan ve 12v ile çalışan bir ürün var mıdır acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hort. Satmayı düşünen vvarsa 9 9,5 inch talibim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hortlama için özür.
    Axen 19 inç. 12 volt ile çalışan tv satıyorum
    400 lira istiyorum. toplamda 3 ay kadar kullanıldı. Garantisi bitti
    Uydusuz versiyon.
  • hortlamaya devam..2020 icin 12v tv onerisi ? 32" ve android tercihen ve wifi li
  • 2021 konu hortlamaya devam 12v smart olanı varmıdır bu meretin türkiyede?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.