Şimdi Ara

Bu Turnuva TR ye hiç yaramadı QQ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Smurfun gibi sende TR'ye de oynamayı hakediyorsun bence komple orada oyna layıkı neyse o.

Kha op 2 saniyede beni paspas etti diye ağlıyordun en son ne oldu o konu ?

TR'deymiş seni bekliyormuş.

2-3 kere daha yaz utanma kha op falan da yaz çekinme yani

TR'ye çamur atıyorsun ama iyi olsa bari aynı seviyedesin onlarla.

evet üst mesajlarımda TR ye değil turnuvasına laf ettiğimi belirtmiştim buraya mesaj atan 50 tane adam onları okuyup adam gibi cevap veririken sen artık nasıl kin besliyorsan (yani benide öyle mal gibi bıraksalar açtığım konuda bende kin beslerdim haklısın sende) okumadan yorum yapıyorsun bak yine farkında değilsen yukarda buraya mesaj atan 50 tane düzgün adam diye birşey dedim aralarda kaynadın hadi iyisin adam dedim sana Kha op derken aldığın cevaplar özgüvenini 0 lamış belli ediyorsun her konuya yorum yaparak ama ne yapalım işte kayna git yorumların arasında adam diye sende

Turnuva diyor ya konunu adı bile Turnuva '' TR ''ye iken bana turnuva diyor. Konu tamamen turnuva evet TR'le hiç alakası yokmuş.

IQ 20 herhalde.

yukarda turnuvadan gördüklerini yapmaya çalıştıklarını ve turnuvadaki spikerleri eleştirdim okuma yazman varmı şüpheliyim. 2 satır birşeyi okumadan sözde laf sokmaya çalışıyorsun olmayan aklınla ctrl + f den turnuva yaz turnuva lafı geçen yerlerden yazıma bak yorma beni üşengeç okuma yeteneği körelmiş insan

• Turnuvaya katılmayacak katılabilecek yeteneğe ulaşmamış insanların kuruntuları...
  • profesyonel oyuncular onlar. Sende profesyonel olsan senin hesabınıda kopyalarlardı. adamlar trye geçirmek için elinden gelenin fazlasını yaptılar sen geçmedin şimdide kopyalamı diyorsun hadi bak işine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: taltask

profesyonel oyuncular onlar. Sende profesyonel olsan senin hesabınıda kopyalarlardı. adamlar trye geçirmek için elinden gelenin fazlasını yaptılar sen geçmedin şimdide kopyalamı diyorsun hadi bak işine

yalnız benim konum bu değildi konuyu çok saptırdınız bambaşka bir konuydu bu laflarınızı söylediğiniz kişiyi alıntılayıp yapmayınızı öneririm

Şimdi mantıklı olmadığını herkes biliyor sonuçta Türkiye'deki seviye de belli birçok iyi oyuncu da gördüm Türk olan fakat ben bile bunu öğrendikten sonra smurf kasmaktan soğudum uzun süredir de girmiyorum zaten oyunlar zevk vermiyor.Kötü oyuncular almış başını gitmiş,küfürler vs. hiç söz etmeyeceğim.

Turnuvayı izledim ben ilk Gamex olanı bu en son olan hakkında bilgim yok hiç takip etmediğimden ama o oyuncular pro falan diye adlandırılsa da kime göre neye göre pro anlamadım o kadar stream izlerim de onlardan birkaç seviye düşükler yani yaklaşmaları için çok zaman var.

Ben kasmayı düşünmüyorum belki çok sıkılırsam arada girer oynarım onun dışında West gibi bir maden ve hali hazırda bir seviyem varken hiç de neymiş Türkiye için yatırım yapmışlar bıdı bıdı uğraşamam.Böyle haksızlığın olduğu yerde 8 takım ile çevirsinler o zaman 8 takım oynasın orda madem diğer oyunculara ihtiyaçları yok ben de değerli zamanımı Türkiye sunucusu için harcamam ha onlar da rockername gelsin bizle oynasın diye yalvarmıyorlardı.Ben sadece 4 sunucudaki(NA,West,East,Türkiye) Türk oyunculardan birisiyim ve bu oyunu sürekli oynuyorum hemen hemen her gün fakat böyle haksızlığın olduğu yerde oynamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: rockername

Bu hesap kopyalama işi ile ilgili konuşulmuş da.

Şimdi mantıklı olmadığını herkes biliyor sonuçta Türkiye'deki seviye de belli birçok iyi oyuncu da gördüm Türk olan fakat ben bile bunu öğrendikten sonra smurf kasmaktan soğudum uzun süredir de girmiyorum zaten oyunlar zevk vermiyor.Kötü oyuncular almış başını gitmiş,küfürler vs. hiç söz etmeyeceğim.

Turnuvayı izledim ben ilk Gamex olanı bu en son olan hakkında bilgim yok hiç takip etmediğimden ama o oyuncular pro falan diye adlandırılsa da kime göre neye göre pro anlamadım o kadar stream izlerim de onlardan birkaç seviye düşükler yani yaklaşmaları için çok zaman var.

Ben kasmayı düşünmüyorum belki çok sıkılırsam arada girer oynarım onun dışında West gibi bir maden ve hali hazırda bir seviyem varken hiç de neymiş Türkiye için yatırım yapmışlar bıdı bıdı uğraşamam.Böyle haksızlığın olduğu yerde 8 takım ile çevirsinler o zaman 8 takım oynasın orda madem diğer oyunculara ihtiyaçları yok ben de değerli zamanımı Türkiye sunucusu için harcamam ha onlar da rockername gelsin bizle oynasın diye yalvarmıyorlardı.Ben sadece 4 sunucudaki(NA,West,East,Türkiye) Türk oyunculardan birisiyim ve bu oyunu sürekli oynuyorum hemen hemen her gün fakat böyle haksızlığın olduğu yerde oynamam.

Ben profesyonel lafını güzel oynadıkları için demedim(bence gayet güzel oynadılar orası ayrı) sponsorları olup bu işten para kazandıkları için dedim. Bu da profesyonellik demektir.

• Oyun bu sonuçta sponsor ne kadar önemli de olsa ''oyun'' nasıl oynanılıyor bu önemli.Neyse bazı arkadaşlar yalakalığa kaçacak derecede yorumlarda bulunmuş,çoğunluğun katıldığı fikir bile belli iken çok fazla konuşmaya gerek yok bu konu başlığı altında.Herkes istediği gibi oynasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzz123 -- 21 Ocak 2013; 22:38:01 >

Orijinalden alıntı: * KıL

/>

La * KıL senin niye bir takımın yok (en azından ben öyle biliyorum) turnuvalara fln katılsana , sonra kurtla kapışırsınız , ne eğlenceli olur

• Turnuvada yapılanlardan çok sunucuların anlatımında problem vardı sanki. Her hamleyi müthişmiş gibi anlatacaklarına bilgi verselerdi işe yarardı oyuncu kitlesinin daha iyi şeyler yapılması adına. IEM Katowice'i izlerken arada baktım, yok bilmemkime has taktik, bilmemkimle özdeşleşmiş hareket falan filan. Utanmasalar lane swap'ı hedehödö takımına bağlayacaklardı yani. Anlat yani bu adamlar niye lane değiştirdi, niye mid'e 2 kişi gitti, mal mı bunlar amaçları ne kafa mı buluyorlar bizimle? Tecrübesiz olanlar da izleyip hiçbir şey anlamadan aynısını uygulamaya çalışıyor işte sonra.

Gelelim şu çok tartışılan klon olayına. Yapılabilir fakat yapılacaksa herkese yapılır hiç ayırt yapılmadan. Stream yapan önemli takım elemanlarının hepsi smurf'larını kendisi kasıyor, bir tanesi bile gidip klon ihtiyacı duymuyor. Şöyle bakalım olaya; yaklaşık 2000 elo civarı olan 5 tane arkadaş turnuvalara katılmak istiyor fakat TR'de hesap açıp kasmaları lazım. Hadi diyelim ki gidip aldılar IP & XP boost daha hızlı kasılabilmek için lakin turnuvaya katılacak birinin ihtiyacı bolca antrenman yapmaktır. 2000 elo olan adamların oyuna yeni başlamış kişilere karşı yapacağı antrenmanın yarardan çok zararı olur, seviyesinin altında maçlar yapacak sürekli. Diğer tarafta ise hiç smurf açmasına ihtiyaç olmayan, hesabı klonlanmış olduğundan hazır hesapla oynayan, West'te rahat rahat antrenmanını yapan adam olacak. Tamam, server'ın kalitesini yükseltmek niyet ama böyle bir eşitsizlikle turnuvanın kalitesi ne olacak? Ve sebebi ne olursa olsun bence birisine sağlanmış avantaj adaletsizliktir her türlü.

Bir de şu var, forumda bir arkadaş yazmış. Doğruluğunu bilemem tabi.

quote:

26-12-12, 16:13

Biz yalnızca ortada bir haksızlık olduğunu dile getirdik. Fakat herhangi bir Riot çalışanından yalanlama dahi alamadık. Ha bizim kimseyi kıskandığımız yok tekrar dile getireyim. Biz yalnızca ortada bir adaletsizlik olduğuna dikkat çekmek istiyoruz. Ayrıca klonladığınız hesapların kullanıcıları TR serverini hesaba bile almıyor. Team Rank antrenmanı yapan takımlar Westte yapıyor.

Sadece Gamex'e katılan oyuncuların hesapları klonlanmadı bu arada. Bayan oyuncuların ki de klonlandı. Klonlanmayanlara da bakın size rakamını dahi söylüyorum bedava "4040" rp dağıtıldı. Girin veritabanınızdan bakın. Ben bu konuyu boşa, bilmeden açmadım yani.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

Klon olayıyla ilgilide bir iki kelam yazmazsam içimde kalır :) Adalet konusunda tartışabiliriz bunu ama bence güzel bir uygulama oldu.Klonlanan hesaplar sayesinde bu adamlar türkiyedeki turnuvalara katıldı ve bize güzel oyunlar izletiyorlar.Onlarda olmasa üst seviye oyun oynayabilen takımımız yok zaten.İnsanlar izleyip hep keyif alıyor hemde birşeyler öğreniyor.

İkinci olarak onlardan iyi olduğunu ama klon yüzünden turnuvaları kazanamadığını düşünenler sadece bahanelere sığınıyor.Turnuvalarda pickleyebileceğiniz takım oyunu içinde toplasan 40 50 hero anca vardır.Rünleride işin içine katarsak böyle bir hesabı yaratmak çokta zor olmasa gerek belki skin olarak geride olursunuz onunda oyununuza bir etkisi yok zaten.

Benim de hesabım klonlansın o zaman ben de turnuvalarda şansımı denemek istiyorum, daha önceden söylemediler de böyle bir şey olacağını ki olması da mantıklı bir şey değil.
    Öyle bir hesap yapmak zor değil demişsin ben yıllardır oynuyorum hesabım ancak o durumda sürekli oyun oynamakla uğraşmıyorum yapacak işlerim var benim ha yapılacak olsa bile neden zaman harcayım ki ben onların kopyalanmış şekilde devam ederken ben sıfırdan...

takımını kurup riot ile görüşseydin belki sizinkileri de klonlarlardı? Sıradan bir oyuncu olarak çok da büyük bir adaletsizlik görmüyorum.
    Öyle her önüne gelen benimkini de klonla beni de klonla diye dolaşmasın elbet. Adamlar trye can katmak için klonlandılar belli yani. Riot Trnin serverı canlandırma çabaları.

madem bu kadar meraklılar TR nin canlanmasına o zaman türkiye turnuvalarında oynayan takımları türkiyeye aktarsaydılar , klonlayıp turnuva sonrasın adamların westte oynamaya devam etmesiyle ne kadar canlandıracaklar

kızdığım konuda bu zaten kardeşim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

/>

/>

olmadı heralde

• beyler bence çok aceleci davranıyorsunuz çok iyi hatırlarım na da oynarken nidalee alıp 1650 gold biriktirip bf filan tamamlayıp oyunun bittiğini filan sanardık. her şey bir anda olacak değil ya, bir kaç aya seviye yükselir çünkü türk toplumu biraz özentidir. oha çok güzel filan diyip kafasına yatan şeyi uygular böylece seviye az-biraz artabilir. biraz sakin olup olumlu bakın, tadını çıkartmaya bakın derim
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.