Şimdi Ara

Bu Turnuva TR ye hiç yaramadı QQ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

Klon olayıyla ilgilide bir iki kelam yazmazsam içimde kalır :) Adalet konusunda tartışabiliriz bunu ama bence güzel bir uygulama oldu.Klonlanan hesaplar sayesinde bu adamlar türkiyedeki turnuvalara katıldı ve bize güzel oyunlar izletiyorlar.Onlarda olmasa üst seviye oyun oynayabilen takımımız yok zaten.İnsanlar izleyip hep keyif alıyor hemde birşeyler öğreniyor.

İkinci olarak onlardan iyi olduğunu ama klon yüzünden turnuvaları kazanamadığını düşünenler sadece bahanelere sığınıyor.Turnuvalarda pickleyebileceğiniz takım oyunu içinde toplasan 40 50 hero anca vardır.Rünleride işin içine katarsak böyle bir hesabı yaratmak çokta zor olmasa gerek belki skin olarak geride olursunuz onunda oyununuza bir etkisi yok zaten.

Benim de hesabım klonlansın o zaman ben de turnuvalarda şansımı denemek istiyorum, daha önceden söylemediler de böyle bir şey olacağını ki olması da mantıklı bir şey değil.
    Öyle bir hesap yapmak zor değil demişsin ben yıllardır oynuyorum hesabım ancak o durumda sürekli oyun oynamakla uğraşmıyorum yapacak işlerim var benim ha yapılacak olsa bile neden zaman harcayım ki ben onların kopyalanmış şekilde devam ederken ben sıfırdan...

takımını kurup riot ile görüşseydin belki sizinkileri de klonlarlardı? Sıradan bir oyuncu olarak çok da büyük bir adaletsizlik görmüyorum.
    Öyle her önüne gelen benimkini de klonla beni de klonla diye dolaşmasın elbet. Adamlar trye can katmak için klonlandılar belli yani. Riot Trnin serverı canlandırma çabaları.

Amaçları TR'ye can katmaksa neden kopyalıyorlar taşımak yerine ben de onu soruyorum.Ya da madem canlandırmak istiyorlar neden herkesinkini kopyalamıyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

quote:

Klon olayıyla ilgilide bir iki kelam yazmazsam içimde kalır :) Adalet konusunda tartışabiliriz bunu ama bence güzel bir uygulama oldu.Klonlanan hesaplar sayesinde bu adamlar türkiyedeki turnuvalara katıldı ve bize güzel oyunlar izletiyorlar.Onlarda olmasa üst seviye oyun oynayabilen takımımız yok zaten.İnsanlar izleyip hep keyif alıyor hemde birşeyler öğreniyor.

İkinci olarak onlardan iyi olduğunu ama klon yüzünden turnuvaları kazanamadığını düşünenler sadece bahanelere sığınıyor.Turnuvalarda pickleyebileceğiniz takım oyunu içinde toplasan 40 50 hero anca vardır.Rünleride işin içine katarsak böyle bir hesabı yaratmak çokta zor olmasa gerek belki skin olarak geride olursunuz onunda oyununuza bir etkisi yok zaten.

Benim de hesabım klonlansın o zaman ben de turnuvalarda şansımı denemek istiyorum, daha önceden söylemediler de böyle bir şey olacağını ki olması da mantıklı bir şey değil.
    Öyle bir hesap yapmak zor değil demişsin ben yıllardır oynuyorum hesabım ancak o durumda sürekli oyun oynamakla uğraşmıyorum yapacak işlerim var benim ha yapılacak olsa bile neden zaman harcayım ki ben onların kopyalanmış şekilde devam ederken ben sıfırdan...

takımını kurup riot ile görüşseydin belki sizinkileri de klonlarlardı? Sıradan bir oyuncu olarak çok da büyük bir adaletsizlik görmüyorum.
    Öyle her önüne gelen benimkini de klonla beni de klonla diye dolaşmasın elbet. Adamlar trye can katmak için klonlandılar belli yani. Riot Trnin serverı canlandırma çabaları.

madem bu kadar meraklılar TR nin canlanmasına o zaman türkiye turnuvalarında oynayan takımları türkiyeye aktarsaydılar , klonlayıp turnuva sonrasın adamların westte oynamaya devam etmesiyle ne kadar canlandıracaklar

• o zaman türkiye finali demenin ne anlamı kalıyor ki o takımlar gitsin avrupa finaline girsinler.

Orijinalden alıntı: Lord Agrapaur

quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

bana kalırsa TR serverı tam bi başarısızlık abidesi diyebilirim öyleki bu serverı canlı tutmak için dünki kış turnuvasındaki bütün takımların WESTTEKİ HESAPLARINI AYNI ZAMANDA TR serverına klonladılar , bu hesap kopyalamasında takımlar riot tr ye herhangi bi ücrette ödemediler demek isteiğim sıfırdan hesap kasmaya çalışan ve takım kurmaya çalışan arkadaşlarımın haklarıda bu TR serverını canlı tutmak adına GASP ettiler bu bilgileride bu takımlardaki bazı insanlar yaptığım sohbetlerde bana dile getirdiler bu yüzdende isim vermicem

turnuva clientinde oynandığı için herşey freeydi.Klon olayı etkilemedi turnuvayı.

peki ya go4lol türkiye ? hadi bunuda geçtim bu ne cüretki ordaki dğer takım ve oyuncuların haklarını gasp ediyolar ? yani TR serverında lvl 30 olmak İP kasmanın ne kadar zor olduğunu bilmiyo mu bu RİOT TR , yani gözünü seviyim kardeşim turnuva cilentı diyip bana onlarımı savunuyosun ?

onlari savunmuyorum bu turnuva icin konustum.Zaten tr forumunda arkadaslara destek oldum hakliydilar.Belli bir duzeyde olan turk oyuncular klonlanmaliydi sadece takimi olanlar degil.Solo q ve takimsiz oyunculara haksizlik oldugu ortada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

bana kalırsa TR serverı tam bi başarısızlık abidesi diyebilirim öyleki bu serverı canlı tutmak için dünki kış turnuvasındaki bütün takımların WESTTEKİ HESAPLARINI AYNI ZAMANDA TR serverına klonladılar , bu hesap kopyalamasında takımlar riot tr ye herhangi bi ücrette ödemediler demek isteiğim sıfırdan hesap kasmaya çalışan ve takım kurmaya çalışan arkadaşlarımın haklarıda bu TR serverını canlı tutmak adına GASP ettiler bu bilgileride bu takımlardaki bazı insanlar yaptığım sohbetlerde bana dile getirdiler bu yüzdende isim vermicem

turnuva clientinde oynandığı için herşey freeydi.Klon olayı etkilemedi turnuvayı.

peki elemeler?27 level oyuncu vardı

sadece kst icin konustum zaten hersey ortada o konuda forumdan biliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Riot tr gerçekten çok adaletliymiş.Weste oynayan takımları kopyala tr servırına turnuva bitince adamlar tekrar weste geçsin oh ne güzel sonrada tr de oyunculuk gelişcek diyorlar ama hiç sanmıyorum.Tr nin ihtayacı turnuvada değil zaten sadece profesyonel oyunculara ihtiyacı var bunlar zaten zamanlar onları örnek ala ala artardı tama turnuvada iyi ama sn tut tr turnuvasına katılan tkaımları kopyala sonrada turnuva bitince adamlar weste döndün olurmu böyle iş.Zaten türkiye servırında adam akıllı takım yok onu geçtim oyuncu yokki profesyonel oyunculuk gelişsin.

Adc oynuyorsanız kaç tane adc hero gerekiyorki size? Graves,ezreal,vayne,cait,miss hadi bide sivir diyelim.Bu heroları alıp rünlerini dizmek kaç gününüzü alırki?Dediğim gibi şansınızı denemek için dahi bir hesap yaratmak çok basit

oyunla alakalı bir gram bilgin oldugunu düşünmüyorum.

yani first pick-strateji amacıyla pick saklamak counter yapmak vs. gibi bir sürü strateji varken herkes kendi rolüne uygun sallamasyon pick yapsınlar hatta turnuvalar blind pick olsun dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papy0n -- 21 Ocak 2013; 17:52:58 >

Orijinalden alıntı: papy0n

quote:

Adc oynuyorsanız kaç tane adc hero gerekiyorki size? Graves,ezreal,vayne,cait,miss hadi bide sivir diyelim.Bu heroları alıp rünlerini dizmek kaç gününüzü alırki?Dediğim gibi şansınızı denemek için dahi bir hesap yaratmak çok basit

yani first pick-strateji amacıyla pick saklamak counter yapmak vs. gibi bir sürü strateji varken herkes kendi rolüne uygun sallamasyon pick yapsınlar hatta turnuvalar blind pick olsun dimi ?

Bahsettiğim basit bir örnekti.16 heroyla turnuvalara katılabilirsinizi anlatmaktı.Oyun rakibe göre counter seçerek kazanılmıyor o konuya hiç girmicem.Yaptığım sadece olaya basit bir şekilde bakmak, ortalama 30-40 hero içinde dönen bir turnuvayı kazanamamanızın bahanesinin hesaplarınız olmadığını anlatmaktı.Anlamak isteyen anlar anlamak istemeyen cımbızla laf çeker cümlelerimden.

• aynen katılıyorum tr sunucusunda kha zix furyası başladı feedlemeseler içim yanmayacak ama mid kha zix oynamakta ısrar edip 0 9 çıkanları görünce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 21 Ocak 2013; 18:33:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Smurfun gibi sende TR'ye de oynamayı hakediyorsun bence komple orada oyna layıkı neyse o.

Kha op 2 saniyede beni paspas etti diye ağlıyordun en son ne oldu o konu ?

quote:

quote:

Bahsettiğim basit bir örnekti.16 heroyla turnuvalara katılabilirsinizi anlatmaktı.Oyun rakibe göre counter seçerek kazanılmıyor o konuya hiç girmicem.Yaptığım sadece olaya basit bir şekilde bakmak, ortalama 30-40 hero içinde dönen bir turnuvayı kazanamamanızın bahanesinin hesaplarınız olmadığını anlatmaktı.Anlamak isteyen anlar anlamak istemeyen cımbızla laf çeker cümlelerimden.

Top oynuyorum. Almam gereken heroların ve runelerin IP lerini toplayıp, kaç oyun atmam gerektiğini hesaplar mısın? 1,5 senelik hesabım var westde, orada bile hala tamamlayabilmiş değilim.

16 hero + rune almak için bile günde 3 oyundan hesaplasan en az 1-1.5 ayını alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rostaicer

quote:

quote:

quote:

Top oynuyorum. Almam gereken heroların ve runelerin IP lerini toplayıp, kaç oyun atmam gerektiğini hesaplar mısın? 1,5 senelik hesabım var westde, orada bile hala tamamlayabilmiş değilim.

16 hero + rune almak için bile günde 3 oyundan hesaplasan en az 1-1.5 ayını alır.

2 rune pageylede girmeyeceğine göre

• quote:

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

quote:

Smurfun gibi sende TR'ye de oynamayı hakediyorsun bence komple orada oyna layıkı neyse o.

TR'deymiş seni bekliyormuş.

• Ne kadar didik didik ettiniz bir cümleyi anlamadım.Bahsettiğim şey belli başlı herolara sahip olarak katılabilirsiniz turnuvalara.Bir zahmet ülke çapında turnuvalara katılacaksanızda 1.5 2 ayınızıda harcayın.Ben sadece boşa aglamayın diye söylüyorum sorun hesabınızda değil sizde.Yok ben süperim sorun hesapta diyorsanız kendi hesabımı vermeye rağzıyım buyrun katılın turnuvaya ilk 3 derecesi alırsanız hesapta ödülde sizindir.

quote:

• quote:

quote:

quote:

2-3 kere daha yaz utanma kha op falan da yaz çekinme yani

quote:

quote:

quote:

TR'ye çamur atıyorsun ama iyi olsan bari aynı seviyedesin onlarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 21 Ocak 2013; 19:47:28 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

TR'ye çamur atıyorsun ama iyi olsa bari aynı seviyedesin onlarla.

evet üst mesajlarımda TR ye değil turnuvasına laf ettiğimi belirtmiştim buraya mesaj atan 50 tane adam onları okuyup adam gibi cevap veririken sen artık nasıl kin besliyorsan (yani benide öyle mal gibi bıraksalar açtığım konuda bende kin beslerdim haklısın sende) okumadan yorum yapıyorsun bak yine farkında değilsen yukarda buraya mesaj atan 50 tane düzgün adam diye birşey dedim aralarda kaynadın hadi iyisin adam dedim sana Kha op derken aldığın cevaplar özgüvenini 0 lamış belli ediyorsun her konuya yorum yaparak ama ne yapalım işte kayna git yorumların arasında adam diye sende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olivier Mira Armstrong -- 21 Ocak 2013; 19:50:59 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

TR'ye çamur atıyorsun ama iyi olsa bari aynı seviyedesin onlarla.

evet üst mesajlarımda TR ye değil turnuvasına laf ettiğimi belirtmiştim buraya mesaj atan 50 tane adam onları okuyup adam gibi cevap veririken sen artık nasıl kin besliyorsan (yani benide öyle mal gibi bıraksalar açtığım konuda bende kin beslerdim haklısın sende) okumadan yorum yapıyorsun bak yine farkında değilsen yukarda buraya mesaj atan 50 tane düzgün adam diye birşey dedim aralarda kaynadın hadi iyisin adam dedim sana Kha op derken aldığın cevaplar özgüvenini 0 lamış belli ediyorsun her konuya yorum yaparak ama ne yapalım işte kayna git yorumların arasında adam diye sende

Turnuva diyor ya konunu adı bile Turnuva '' TR ''ye iken bana turnuva diyor. Konu tamamen turnuva evet TR'le hiç alakası yokmuş.

IQ 20 herhalde.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.