Şimdi Ara

BU TÜRK KIZLARININ AĞZI NEDEN BOZUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    KIz dediğinde nezaket olacak bu ne böyle sakız gibi ikide birde sövüyorlar watsap gruplarnda
    ____ bi kız ısmı vardı burda os 1 yaparken seni hayal ettim demek nedir nedir bu
    Kızlardan Tiksindim
    Evlilikten De Soğutuyor Böyle Şeyler İnsanı
    Keşke eski Günlerdeki Gibi Baskı Olsaydı Kadınlarda Kızlarda Bi Nezaket Olurdu Benlikleri Kalmadı
    Ben Bunlara Acıyorum
    Bedeni İsterse Altın Olsun
    Ruhunu Sevmediğim Kadının Bedenıne Dokunmam.

Gelecek Neslimiz Berbat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farate -- 16 Şubat 2015; 0:00:37 >

• Bunlar hep amerikanın oyunları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kes.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen ne konuşuyorsun la değişik?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece kızlar değil yeni nesil çoğunluğu bozuk.Şimdiki yeni nesil birbirlerine nasıl küfürler ediyor bizim çocukluğumuzda mevzu olurdu o laflar için şimdiki çocuklar gülüp geçiyor şakaya bağlıyorlar.

• AcayipKuark kullanıcısına yanıt
    Anlamadıysan Blok :)
  • Hay sizin Türk'ünüzü de,kızınızı da !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşte Cem Uzan gelseydi böyle mi olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: farate

Arkadaşlar Bunlar Nasıl Ana olacak ?
    KIz dediğinde nezaket olacak bu ne böyle sakız gibi ikide birde sövüyorlar watsap gruplarnda
    ____ bi kız ısmı vardı burda os 1 yaparken seni hayal ettim demek nedir nedir bu
    Evlenmekten Kızlardan Tiksindim
    Keşke eski Günlerdeki Gibi Baskı Olsaydı Kadınlarda Kızlarda Bi Nezaket Olurdu Benlikleri Kalmadı
    Ben Bunlara Acıyorum
    Bedeni İsterse Altın Olsun
    Ruhunu Sevmediğim Kadının Bedenıne Dokunmam.

Gelecek Neslimiz Berbat.

Haklısın kardeşim. Kızlar eşitlik adı altında iyice bozdular aynı anda 3 erkekle çıkmalar 18 yaş altı sevişmeler ve küfür edip sevişmeyi bir halt sanmaları.
  • Megrel53 kullanıcısına yanıt
    Ben Tezgahtarım Şimdi Arkadaşlar Benle Kafa Buluyorda Erkeklerimizde Aynı Ben Daha Annemden Veya Babamdan Bi Kez Küfür Duymadım
    Yarın Anne Olunca Bunlar Kızına Bi Sus a... Mı Diyecek Tiksindim Görünce Ben Paylaşmak İstedim Sizinle Sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: farate

Anlamadıysan Blok :)

Gönül rahatlığıyla bloklayabilirsin kardeşim. Ekime kadar kasıma kadar
  • AcayipKuark kullanıcısına yanıt
    Benim Konularıma Yorum Yazma Sen Ekime Kadar Kasıma Kadar
  • Erkekler de kızlara karşı öyle konuşuyor ve onların o şekilde konuşmaması için uyarmıyor. Sonuç olarak toptan berbat bir muhabbetleri oluyor.
  • Çünkü eğitim sistemi bozuk, ailenin verdiği eğitim yetersiz(nasıl çocuk yetiştirileceği bilnmiyor ya da önemsenmiyor), yaşanan çevre şartları kötü falan filan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megrel53

Sadece kızlar değil yeni nesil çoğunluğu bozuk.Şimdiki yeni nesil birbirlerine nasıl küfürler ediyor bizim çocukluğumuzda mevzu olurdu o laflar için şimdiki çocuklar gülüp geçiyor şakaya bağlıyorlar.

Yeni nesil yesitemicek ztn issiz kalicak cogu 90 nesli isde iyi yerlere tutunucak bu insanlarin basina patron olucak bencd

• quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

quote:

Orijinalden alıntı: Megrel53

Sadece kızlar değil yeni nesil çoğunluğu bozuk.Şimdiki yeni nesil birbirlerine nasıl küfürler ediyor bizim çocukluğumuzda mevzu olurdu o laflar için şimdiki çocuklar gülüp geçiyor şakaya bağlıyorlar.

Yeni nesil yesitemicek ztn issiz kalicak cogu 90 nesli isde iyi yerlere tutunucak bu insanlarin basina patron olucak bencd

Thug Life

• Kızların küfür etmesi hiç yakışmıyor.Havalı olduklarını sanıyorlar herhalde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.