Şimdi Ara

------------

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
4
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-025ED0213 -- 22 Ağustos 2022; 14:32:51 >

• Tür kelimesinin sonuna k harfi,Kızlar kelimesinin sonuna ı harfi gelse daha anlamlı olurmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben zaten buna yanıyorum, çevremdeki 10 kızdan 6sı bu şekilde. benim kafada, kullanılması gerekeni kullanılması gerektiği kadar kullanan kız yok sanırım bu onda dörtlük kısım haricinde. 2001 'den beri internetle tanışığım, hiç böyle saçmalıklarla uğraştığımı kendimi birilerine kanıtlamaya çalıştığımı tabir-i caizse "fenomen" olmaya çalıştığımı hatırlamıyorum.

millet olarak 3-5 yıldır tanışığız tabi internetle, alışmamız hayli zaman alacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semender86

Tür kelimesinin sonuna k harfi,Kızlar kelimesinin sonuna ı harfi gelse daha anlamlı olurmuş

The bomb has been planted

• kalkti

• hele ördek dudak yapmıyorlar mı acayip sinir oluyorum. bak büyük konuşuyorum ölümüne sevdiğim kız ördek dudak yapsın anında tekmeyi basarım. hatta o tekmeyi suratına geçiririm o derece. neden böyleyim bilmiyorum
  • Ne kızlar tanıdım lan çok düzel olduğu halde şahin arabaya binip çok güzel diyen.

vay anasını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki bu size çekici geliyor mu? konuyu okumadım ama

------------
  • ergenliğini tamamlayamamış kezban
  • bir gün gelecek o kezbanlar karınız olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gosphe11 -- 4 Şubat 2014; 0:17:48 >
  • Haklısın ben herkesle (özellikle de bu tiplerle) iyi geçinen bir erkeğim. Bu tür kızlar kendi dünyalarında yüksek egoya sahip kızlar aslında öyle değil onların seviyesinde (güzellik olarak) bir sürü kız var çevrelerinde ama bunlar takıldıkları ortamlar gereği ortam kızı denilen tipler oluyorlar. Ben kimseyi yargılayacak kadar gelişmiş bir insan değilim fakat bu kızlar genelde dönemin fame fotolarını çekinip sıradan famelerin yaptıklarını yapıyor aynı durumları paylaşıyor,aynı takımı tutuyorlar (bursa için geçerli ) örneğin bursa'da bursa şampiyon olunca şehr-i müdafaa diye bir mevzu çıkarttılar ki bu teksasın en eski sözlerindendir tribünlerde neredeyse 2007'den beri yer alır neyse bunlar hep aynı tiplerdir birlikte takılırlar genelde face twitter ve sevgililerinden bahsederler.Çoğu konuşmada başarılı değildir ve tripli kızlardır ama ortalama bir kişiden çok daha hızlı mesaj yazarlar ve telefonları genelde blackberry-samsung-iphone arasında gidip gelir bunları yapmak zor değildir aslında bir nikon-canon kamera ve biraz ortam diğer famelerin paylaştığı durumları paylaşıp takılırsan fame olma ihtimalin %90'dır.Yanında bir çok erkek bulundurup kardeşim derler ama kardeşleri bunlarla ne hayaller kuruyorlardır.Ben bu tarz kızlarla çok iyi geçinirim hepsi neredeyse aynıdır o yüzden biraz anladıktan sonra iyi geçinmek çokta zor değildir.Bunların bir sürü kız arkadaşı vardır yok kardeşlerim falan derler ama zor durumlarında yardım etmezler.Bunlar böyledir yeğen Şaka şaka cidden itici tipler ama bunlar varlar ve sen bunlarla iyi geçinmesen de yaşamak zorundasın.Lisede bir erkek arkadaşıyla birlikte adlarını çıkartırlar fame olmak uğruna sonra disiplin vs. itici tiplerdir yani bunlar pek sevmem ben

• quote:

Orijinalden alıntı: gosphe11

bir gün gelecek o kezbanlar karınız olacak

Onların çocukları ya diyorum belki yetişkin olunca herşeyin farkına varırlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gosphe11

bir gün gelecek o kezbanlar karınız olacak

Çekerim keli, salarım göbeği bende çok da zordu sanki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız değilmişim arkadaşlar
  • Tecrübelerime Dayanarak Anlatayim sana Şeker kardeşim... Ben meslek lisesinde okudum Okulda 500 Erkek varsa 100 Tanede kız vardi Kızlar günde en az 4 cıkma teklifi aldiklari için

Kendini begenmişlik vs oluyordu hepsinde halbuki hepsi çirkin... Ama okulda Prensesler Aslinda burda herşeyi türk kizina yuklememek lazim suçu..

Her gördügümüz kiza yaziyoruz cok guzelsin cok tatlısın diyip hepsinin bi tarafını kaldiranda biziz Şuan bir sahilde yürürken bir kiza iltifat etsen hemen orda çingar çikar namus cinayeti işlenir.

Bir kiz orta halli güzelligi olsun facebookdan en az 200 arkadaşlik istegi 500 mesaj 250 dürtme gelince haliyle bi tarafi kalkiyor ve kendini prenses saniyor gerçek hayata

yansitiyor bunu beni sosyal ag da kaç kişi ekledi biliyomusuuuuuuuuuuuuuuun diyorlar

Bide cogu kültürsüz ve cahil varsa yoksa işleri zengin koca ....

Daha yolun başindasin genç arkadaşim daha neler göreceksin sana bir büyügün bir abin olarak tavsiyem asla efendiliginden ödün verme elbet aklina yatan biri cikacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanKizil -- 4 Şubat 2014; 0:37:12 >

• Bu tiplerle takılmayın olsun bitsin bir yaştan sonra onlarda bu yaptıklarının saçma olduğunun farkına varıyorlar.
  • Birader bide dudaklarını büzüp poz vermezler mi?acaba etkilendiğimizi mi düşünüyorlar. etkilenen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKizil

Tecrübelerime Dayanarak Anlatayim sana Şeker kardeşim... Ben meslek lisesinde okudum Okulda 500 Erkek varsa 100 Tanede kız vardi Kızlar günde en az 4 cıkma teklifi aldiklari için

Kendini begenmişlik vs oluyordu hepsinde halbuki hepsi çirkin... Ama okulda Prensesler Aslinda burda herşeyi türk kizina yuklememek lazim suçu..

Her gördügümüz kiza yaziyoruz cok guzelsin cok tatlısın diyip hepsinin bi tarafını kaldiranda biziz Şuan bir sahilde yürürken bir kiza iltifat etsen hemen orda çingar çikar namus cinayeti işlenir.

Bir kiz orta halli güzelligi olsun facebookdan en az 200 arkadaşlik istegi 500 mesaj 250 dürtme gelince haliyle bi tarafi kalkiyor ve kendini prenses saniyor gerçek hayata

yansitiyor bunu beni sosyal ag da kaç kişi ekledi biliyomusuuuuuuuuuuuuuuun diyorlar

Bide cogu kültürsüz ve cahil varsa yoksa işleri zengin koca ....

Daha yolun başindasin genç arkadaşim daha neler göreceksin sana bir büyügün bir abin olarak tavsiyem asla efendiliginden ödün verme elbet aklina yatan biri cikacak

aynen abicim ya yaşımı tahmin ediyorsundur zaten neyse işte bitane kafama yatan bi kız var. ne öyle şeyler yapıyor nede erkek kankası var. erkeklerlede konuşmuyor. facesine baktım hiç for yaptığı erkek yok ve forolarını hep kızlar beğeniyor. twitterıda ve ask .fm ide yok diye biliyorum ve kitap okuyor hep kız arkadaşlarıyla takılıyor ve konuştuğumuz zaman çok seviyeli ve güzel bir konuşma oluyor öyle giydiği kıyafetler falanda açık saçı kdeğil dersleri filanda iyi benden. hoşlandım açıkçası. saçı turuncu boya ama kendi saç rengi siyah değil zaten kumral.

• Tamam iste tr kizi bu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.