Şimdi Ara

Bu Tiplerle Aynı Ülkede Yaşamak Zorunda mıyız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün bir arkadaş konusunu açmıştı o günden beri araştırıyorum biyografilerini çıkardım,arkadaş gruplarını inceledim,daha önce de bu tiplerden ve yaptıkları müzik gibi şeyden nefret ediyordum ama o konudan sonra daha da tiksinmeye başladım araştırdıkça nefretim arttı. Ülkeye,dünyaya,vatana,millete,ailelerine hatta kendilerine bile faydası olmayan bu heriflerle aynı ülkede yaşamak istemiyorum. Yabancıların gözünde Türkiye ve Türk insanı profili bunlar gibiler yüzünden mahvoluyor. Düzgün insanlar bile bunlar gibiler yüzünden yurtdışına vize alırken zorlanıyor. Bu adamların topluma zerre kadar faydası yok,hepimiz okuyan çalışan üreten insanlarız. Kimilerimiz okuyor kimilerimiz bir iş yeri açıyor en okumayan adam olmayanımız bile gidip bir işe girip iyi kötü topluma hizmet edip helal parasını kazanıyor. Ben artık iyice tiksindim. Yarın gir gün ben bir memur olduğumda ya da doktor olduğumda bu adama neden hizmet edeyim ki. Ülkeye ne faydası olmuşta hizmet edilecek. Bunlar gibiler yüzünden insanlar kızını çocuğunu sokağa salamıyor. Bir de kendi memleketlerinde dursalar yine iyi bu gibi tipler ipini koparan soluğu İstanbul'da alıyor. Ot çekip metro çıkışlarında otobüs duraklarında millete salça oluyor. Toplumun huzurunu bozmaktan başka hiçbir misyonları yok. Daha fazla yazamayacağım,nefretimi gelip buraya kusmak sizinle paylaşmak istedim.

Facebook Profilleri

Breaking Bad

• Türkiye Türklerindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 1 Temmuz 2014; 23:16:39 >

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Türkiye Türklerindir.Bunları sayıyorsan hata yapıyorsun zaten

Adanalı bunlar.
    Bölücülük yapmayın
    Faşistler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlara ben diss attım ama pek takmadılar
    Vidyo:
    http://www.youtube.com/watch?v=Mafgk867ng4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midyetava -- 1 Temmuz 2014; 23:16:26 >

Orijinalden alıntı: şipidik terlik

Geçen gün bir arkadaş konusunu açmıştı o günden beri araştırıyorum biyografilerini çıkardım,arkadaş gruplarını inceledim,daha önce de bu tiplerden ve yaptıkları müzik gibi şeyden nefret ediyordum ama o konudan sonra daha da tiksinmeye başladım araştırdıkça nefretim arttı. Ülkeye,dünyaya,vatana,millete,ailelerine hatta kendilerine bile faydası olmayan bu heriflerle aynı ülkede yaşamak istemiyorum. Yabancıların gözünde Türkiye ve Türk insanı profili bunlar gibiler yüzünden mahvoluyor. Düzgün insanlar bile bunlar gibiler yüzünden yurtdışına vize alırken zorlanıyor. Bu adamların topluma zerre kadar faydası yok,hepimiz okuyan çalışan üreten insanlarız. Kimilerimiz okuyor kimilerimiz bir iş yeri açıyor en okumayan adam olmayanımız bile gidip bir işe girip iyi kötü topluma hizmet edip helal parasını kazanıyor. Ben artık iyice tiksindim. Yarın gir gün ben bir memur olduğumda ya da doktor olduğumda bu adama neden hizmet edeyim ki. Ülkeye ne faydası olmuşta hizmet edilecek. Bunlar gibiler yüzünden insanlar kızını çocuğunu sokağa salamıyor. Bir de kendi memleketlerinde dursalar yine iyi bu gibi tipler ipini koparan soluğu İstanbul'da alıyor. Ot çekip metro çıkışlarında otobüs duraklarında millete salça oluyor. Toplumun huzurunu bozmaktan başka hiçbir misyonları yok. Daha fazla yazamayacağım,nefretimi gelip buraya kusmak sizinle paylaşmak istedim.

Facebook Profilleri

Bu konu daha önce verildi birader ayni konulari açip adami sinir etmeyin

• İsteyen istediği gibi yaşar, beğenmeyen de istediği yere gider.

Ben bunu istemiyorum, onlar gitsin diye bişey yok.Çok hayal kurmayın, boş boş konuşmayın.

Karanlığa küfredeceğine bir mum yak. - Konfüçyüs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Körfezli89

İsteyen istediği gibi yaşar, beğenmeyen de istediği yere gider.

Ben bunu istemiyorum, onlar gitsin diye bişey yok.Çok hayal kurmayın, boş boş konuşmayın.

Karanlığa küfredeceğine bir mum yak. - Konfüçyüs

biz yaktıkça üflüyolar, toma falan sıkıyolar kanka

Türkiye Türklerindir.

Türkiye araplarindir yanlis olmus.Ülke suriyeli irakli dolacak artik

Orijinalden alıntı: GülleciFaruk

quote:

Türkiye Türklerindir.Bunları sayıyorsan hata yapıyorsun zaten

Adanalı bunlar.
    Bölücülük yapmayın
    Faşistler

Tamam kardeş sen git Adana'da bunların mahallesinde 1 sene çocuğunla eşinle yaşa tekrar gel. Bakalım aynı şekilde düşünecek misin ?

Breaking Bad
  • bu insanlari topluma nasil kazandiririz veya eğitim sistemini nasıl degistirip bilincli bireyler yetistiririz diyecegenize zerre faydasi olmayan şeyler yapıyorsunuz. hor görüyorsunuz. onlarin yaptiklariyla sizin yaptiklarinizin arasında bir fark yok.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.