Şimdi Ara

Bu tıplardan hangisi gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2-)9 eylül..............3870
    3-)uludağ..............4120
    4-)osmangazi........5050
    5-)akdeniz............5350
    6-)celal bayar.......7470

mf3 sıralamam:5093

Not:Yanlarındaki 2009 başarı sırasıdır klavuz değil.

• esogü
  • quote:

Orijinalden alıntı: inmydarkesthour

esogü

• Ya ESOGÜ ya da Akdeniz Üniversitesi gelir.

Hangisinin geleceği de artık tercih popülaritelerine ve kontenjan artışlarına bağlı. ESOGÜ Tıp Fakültesi'nde 10, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 11 kontenjan artışı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Ya ESOGÜ ya da Akdeniz Üniversitesi gelir.

Hangisinin geleceği de artık tercih popülaritelerine ve kontenjan artışlarına bağlı. ESOGÜ Tıp Fakültesi'nde 10, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 11 kontenjan artışı var.

İtüde ing müh bölümlerinin açılmasının bir etkisi olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuuryoku

quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Ya ESOGÜ ya da Akdeniz Üniversitesi gelir.

İtüde ing müh bölümlerinin açılmasının bir etkisi olur mu?

Bunu sadece kontenjan sayısı bazında incelersek bir etkisi olmayacağını söyleyebiliriz. İTÜ Bilgisayar Mühendisliği'ni örnek verelim. Şimdiye kadar bu bölümün 103 kontenjanı vardı ve hep %30 İngilizce eğitim veriyordu. Bu yıl bunların 41 tanesi %100 İngilizceye ayrıldı, kalanlar ise yine %30 İngilizceye devam edecek. Yani toplam kontenjanlarında bir değişim yok. Eskiden 103 giriyorsa şimdi de 103 girecek, sadece kollar ayrı.

Ancak %100 İngilizce kontenjanların tercihlerde fazla ilgi göreceğini tahmin ediyorum, yani tercih popülaritesi faktörü. Bu ilgi artışı tıp fakültelerini de, %30 İngilizceli İTÜ'leri de etkiler tabii.

• 3-4-5 gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uludağ %15
    esogü %30
    akdeniz %55

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oocoo -- 9 Ağustos 2010; 19:56:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kibritçöpü

uludağ %15
    esogü %30
    akdeniz %55

ogü nün yüzdesi çok az
  • eskişehir
  • quote:

Orijinalden alıntı: süperoksit dismutaz

eskişehir

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdey

dua et de akdeniz gelsin

ne demek bu şimdi
  • quote:

demek istedim ki antalya diğer seçeneklerden daha iyi bbir seçimyoksa akdeniz her şekilde gelir gibi.hatta eskişehir de gelir sana ama akdeniz gelse bence daha güzel bi şehirde yaşarsın

akdeniz gelir bir dersaneci olarak diyorum bence mersin tıp da yazmalısın tus daki başarı sırası baya bi yüksek mersin tıpdan mezun olanların benim kızımda orada okuyor
  • quote:

demek istedim ki antalya diğer seçeneklerden daha iyi bbir seçimyoksa akdeniz her şekilde gelir gibi.hatta eskişehir de gelir sana ama akdeniz gelse bence daha güzel bi şehirde yaşarsın

Eskişehire kaç kez geldin gördünde Antalyanın daha iyi olduğunu iddia ediyorsun? Antalyada sadece turist var başka bi olay yok öğrenciye herşey pahalı.En kötü ev 450 den başlar.Eskişehirin Antalyaya kıyasla daha uygun olduğunu söyleyebilirim.
  • quote:

Antalyalı olduğunu biliyorum sanırım bu yüzden antalyayı öneriyorsun herkes yaşadığı şehire önerir tabi kendine göre haklısın
  • akdeniz gelir
  • Celal Bayar gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

Celal Bayar gelmiş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nbaps3

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: öylesine16

quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

Celal Bayar gelmiş

NİYE GÜLDÜN?

İlginç

şu adamlar olmasa gülemicez

• neresi geldi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.