Şimdi Ara

Bu TFF haddini aştı artık !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://spor.haberturk.com/futbol/haber/875027-20-milyon-euro

G.Saray'ın '2 yıllık sözleşme uzatma' kararıyla kalesine gol yiyen TFF, kontraya kalktı...

Türkiye Futbol Federasyonu da yıllığı 5 milyon Euro’dan 4 yıl için 20 milyon Euro’luk bir öneriyle ‘İmparator’un kapısını çalacak ...

Bu ne abi neyin kafasını yaşıyor TFF hadi tamam 4 maç kalmış anladıkta bu nedir abi TFF kendi ülkesinin klübünü korumayı geçtim tamamen suikast düzenliyor YD ve tayfası gitmesi lazım böyle rezillik olmaz !!!!!

• 5 milyon ne ya. O kadar paraya imzalamak ülkeye yarardan çok zarar verir. Demirören iyice şaşırdı ne yapacağını. Beşiktaş gibi batıracak federasyonu da.
  • Fatih Hoca'nın para için bu seçimi yapacağını düşünmüyorum. Kovulmadıkça Terim bizi bırakmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Fatih Hoca'nın para için bu seçimi yapacağını düşünmüyorum. Kovulmadıkça Terim bizi bırakmaz.

İnşallah bırakmazda paradan çok burdaki yönetimle olan olaylar korkutuyor amatörce düşünmezse gitmez zaten ama bakalım
  • Buyuk ihtimalle dunya kupasina gidemicek takimi 4 yil boyunca napcak fedarasyon hazirlik maclari mi duzenlicek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 maç için Milli takımın başına geçen ve bu milli görev için para alamam diyen birisi 5 Milyon Euro için mi Galatasaray'ı bırakıp milli takımın başına geçecek ?
  • Adamın psikolojisini alt üst ettiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0130

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Fatih Hoca'nın para için bu seçimi yapacağını düşünmüyorum. Kovulmadıkça Terim bizi bırakmaz.

İnşallah bırakmazda paradan çok burdaki yönetimle olan olaylar korkutuyor amatörce düşünmezse gitmez zaten ama bakalım

Ben Hocanın yönetimle bir sorunu olduğunu düşünmüyorum.

Medyanın uydurması çoğu şey. Ünal Başkan sürekli, "ben burdayken hocamız Fatih Terimdir" diyor, bunun üstüne bir şey söylenebilir mi?
    Çoğu teknik adam klüp takımlarını çalıştırmak ister. Milli takımlar çok az maç yapıyor, paslandırıyor hocaları.

• Yalan haber doğru olsa bile takmayın bunları. Ftyi ya da Galatasarayi etkilemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "fb bana zamanında öyle bir para teklif etti ki, insan o paraya dinini bile değiştirirdi."

bu açıklamayı yapan fatih terim, gs'yi satmayan fatih terim..

4 maçın sonunda milli takımı hamza hamzaoğlu'na bırakır ait olduğu yere geri döner. aksi bir durum olursa da sorumlusu başkandır.

• En başta YD ile görüşüp "milli değerler" diye görevi kabul etmesi bile abes aksini düşünemiyorum
  • Basimizda kim varmis anliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Basimizda kim varmis anliyor musunuz?

Hocam en baştaki sizdeyken ki halimiz. En sondaki bugünkü. Süreci çok iyi anlatıyor

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Basimizda kim varmis anliyor musunuz?

Hocam en baştaki sizdeyken ki halimiz. En sondaki bugünkü. Süreci çok iyi anlatıyor

/>

Bir GIF ancak bu kadar oturur hocam helal olsun valla

• Fatih Terim zaten zengin biri artık paraya doymuştur daha çok başarı kazanmak istiyor bence gitmeyecektir milli takıma kalıcı olarak.
  • Yakında biri vurur yd'yi iddaya giren ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Yakında biri vurur yd'yi iddaya giren ?

Y.D. Boş adam ama babası boş adam değil.Kan alırlar kan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Yakında biri vurur yd'yi iddaya giren ?

Daha durun 6 yıl olsun bi

• Cimbom Old Boys'a havale ediyorum onlar sorunu kokten cozer
  • ne haddini aşmakmış bu?

milli takım gsden daha önemlidir daha büyüktür, gsyi daha önemli gören haddini aşıyor demektir.

çoluk çocuk şurda gelip takım sahibi gibi hayaller kuruyor kendini nimetten sayıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.