Bildirim
Bu Testi Yapıpta Etkilenmemeniz Neredeyse İmkansız !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Zooken olmadığına dair bir teminat alana kadar izlemeyecem. -
Yalan beyler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDefense -- 11 Kasım 2012; 0:16:07 > -
zooken değil la rahat olun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal
Zooken olmadığına dair bir teminat alana kadar izlemeyecem.
Zooken değil inanmazsan videonun sesini kıs ve yavas yavas sardırarak git en kolay yöntem bu -
sonuna kadar gerçek tekrar tekrar denedim oluyor süper ya :D
edit:sonuna kadar dikkatlice bakın açıkça seçebiliyorsunuz renkleri sağdaki bina kırmızı bordo arası galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRunaway -- 11 Kasım 2012; 0:20:18 > -
Hafif renklenmeler oldu,ama bunun beynin renkleri kendisinin uydurduğu anlamına geldiğini zannetmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: lavetera
Hafif renklenmeler oldu,ama bunun beynin renkleri kendisinin uydurduğu anlamına geldiğini zannetmiyorum
Tabi ki öyle uydurma diye bir şey yok, bu bir yanılsama da değil eğer önceki resimle son resim aynı.Bu bir hafıza olayı. -
güzelmiş. anlamadım. anlamadığım şeyleri severim. -
Surekli siyah noktaya bakiyorsun karanliga renklerde negatifler gozunuzu kapattiginizda gelen isiklar negatif renkler foto kendine gelince resme bakiyorsunuz beyniniz oturtuyor.
Bu hani bi ara vardi noktaya bakiyordun kapatiyordun isayi falan goruyordun ondada bunun tam tersi iste bakiyorsun beyin sekilleri goruyor kapatinca isiklandiriyor sekil olusuyor o hesap.
Not konuya hakim degilim sadece mantigima gor yorum yaptim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
renkli gördüm ama noktaya bakmayı kesince siyah beyaz oldu -
Evet doğru pixel pixel fotolara baktım renkli yoktu kontrol ettim ama siyaha bakınca renkliyi gördüm -
Subhanallah -
beyler cevabı veriyorum şimdi gözümüz parlak bir ışığı ters renge çevirir şimdi painte gidip turkuaz bir sayfa yapıp içinede siyah renkle ay yıldız çizin ortasına odaklanın 20 sn sonra duvara bakın kırmızı beyaz bayrağı görceksiniz neden ? şimdi kameralarda veya programlardaki invert özelliği resimlerin rengini terse çevirir örnek siyahin tersi beyaz turkuazın tersi kırmızı yeşilinki de mor veya sarıydı heralde bilmem negatif özellik olarak da geçer bazı yerlerde . ilk resim renkli olan resmin invert hali ikincide siyah beyaz ilk resimi duvara baksaydık duvarda renkleri dağınık görürdük fakat siyah beyaza bakınca gözümüz renkleri yapıyor arkadaki siyah beyaz da renklerin dağılmasını engelliyor yani oturtuyor.
anlamayan pm ye gelebilir beyler....................... -
fake -
1snye kadar binayı renkli gördüm de sonra gene siyah beyaz oldu. -
d
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
büyücü bu -
Benzer içerikler
- cehennemin kapısında ne yazar
- starbucks franchise bedeli ekşi
- ne yiyebilirim
- zara beden ölçü tablosu
- black ram viski yorum
- ets2 türkiye haritası
- penis nakli
- çay bardağı emojisi
- huawei boykot mu
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X