Şimdi Ara

bu teshir ürünü tv alınırmı sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/tx-p50stw60-50--127-cm-3d-smart-neoplazma--tv-2500hz-ffd.html

bu ürün 2800 e düşmüş teshir ürünü kapalı kutulu olan kalmamış . alınır mı sizce 3 ay önce teshire konulmuş sabahtan akşama kadar açık tabi tv

• servis menüsüne girerek kullanım saatini görmeden alma ...

bende 55vt50 alacaktım 3000tl ye sözde 4 yada 5 aylık menüde 5100 saat kullanım 1100 kere açma kapama hesapla 14 15 aylık
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyma1972

http://www.vatanbilgisayar.com/tx-p50stw60-50--127-cm-3d-smart-neoplazma--tv-2500hz-ffd.html

bu ürün 2800 e düşmüş teshir ürünü kapalı kutulu olan kalmamış . alınır mı sizce 3 ay önce teshire konulmuş sabahtan akşama kadar açık tabi tv

Aynı tv yi teknosadan teshir urunu oldugunu bilmeden(kapalı kutu denildi) aldım ve kurulum yapıldıgında kalıcı logo yanıgı ile karsılastım bence sorun yasamamak icin biraz daha verip kapalı kutu bulmaya bakın, darty de olması lazım, pazarlık yapabilirsiniz
    Ama illa bu ucuz, teshir olsun derseniz tvyi orda iyice inceleyin(kutusuna kaldırılmıssa actırıp baktırın, evde acmayın) ve bir sorun olup olmadıgını teyit ettikten sonra alin

Evet birde arkadasın dedigi gibi servis menusunden kullanim saatine bakin, google dan nasıl girilecegine bakabilirsiniz, bulamazsaniz pm atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virusneo -- 16 Mart 2014; 15:13:35 >

• Harika makina
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARGEGSM

servis menüsüne girerek kullanım saatini görmeden alma ...

bende 55vt50 alacaktım 3000tl ye sözde 4 yada 5 aylık menüde 5100 saat kullanım 1100 kere açma kapama hesapla 14 15 aylık

Aynen isin ozeti bu.
    Teshir urunleri devamli acik kaldiklarindan omurleri daha kisa olabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • STW60 modeller

ses kısma tvden basılı tutun

3 kere info tuşuna basın bekleyin servis menüsü açılır ..

sonra 2 tuşu ve ok

sonra ptc yazan yere gelip sağ okla boşluğa geçin mute tuşuna basın

kullanın saati ekrana gelir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bilgisayar alınırmı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vazgeçtim teshirden bekleyecegim artık belki stoklara gelir yeniden
  • teşhir üründe saati düşük ekran da ve kasada rahatsız edici çizikler yoksa test resimleri ile kontrol ederek ölü pixel ve burn in yoksa alınır
  • ben hepsi buradadan 1799-150 hediye çeki ile 42stw60 sıfır aldım gerçi küçük ama yakında bunuda bulamayacağız plazmada
  • hocam bence teşhir ürünü almayın çizik falan olur canınızı sıkar
  • teşhir ürünleri görün öyle karar verin ve kullanım saatine bakın .
  • Aynisi bimeks teshirde 2600 tl idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle alınmaz 2800 plazmaya verilmez

plazmada şuanda 3 aylık teşir ürünü yoktur zaten panasonic ürünlerin devamını uzun süredir göndermiyor en az 6-8 ayı var bana inan eger zamanın varsa tüm televizyonların ne zaman üretildiği kaç saat kullanıldığını gösteren özel kodlar var bunları herkes bilmez satıcılar dahil ya yetkili firimayı ara veya yetikili servise gidip sor ögren modele göre bile değişebiliyor bu kodlar ona göre git bak madem teşir ürünü

plazma ömürleri ledlere göre çok daha az ve tamirleri çok daha pahalı yinede alıcam diyorsan mutlaka kasko yaptır
  • vazgeçtim ama sıfır kutusunda açılmamış bulursam alacagım. kesinlikle plazma almayı düşünüyorum bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyma1972 -- 17 Mart 2014; 2:36:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.