Şimdi Ara

bu tercih listesi nasıl sizce??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-marmara ingilizce iktisat (geçen sene 40 binle almış)
    2-istanbul ingilizce iktisat (50 binle almış)
    3-istanbul iktisat (75 bin)
    4-marmara iktisat (87 bin)
    5-istanbul iö iktisat (111 bin)
    6-marmara iö iktisat (121 bin)

istanbulda devlette iktisat istiyorum. yıldız teknik iktisat hakkında genel olarak olumsuz yorumlar aldım orayı düşünmüyorum.

sadece bunları yazsam az sayıda olduğu için açıkta kalma bi risk olur mu? veya sizce hangisi gelir bunlardan?

• up
  • up arkadaşlar lütfen fikir verin bunlardan başka bi yer düşünmüyorum sadece bunları yazsam kötü mü olur?? :(
  • ccc ali kaptan ccc C kullanıcısına yanıt
    malesef bekleyemem 2. senem zaten çalışmadım doğru düzgün bunlarda karar kıldım. marmara iö gelse de razıyım ama şundan korkuyorum az sayıda olduğu için açıkta kalır mıyım bi kaç tane de araya ist marmara maliye filan sıkıştırsam mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: du hast michh

malesef bekleyemem 2. senem zaten çalışmadım doğru düzgün bunlarda karar kıldım. marmara iö gelse de razıyım ama şundan korkuyorum az sayıda olduğu için açıkta kalır mıyım bi kaç tane de araya ist marmara maliye filan sıkıştırsam mı?

Kimseyi dinleme ne istiyosan onu oku benimde tercih listem aşağı yukarı böyle benimde 2. senem. Mezun olduktan sonra iş bulamamak bireyin kendi hatası. Sen şimdi bunları kazanırsın 4 yıl yatarsın kendini geliştirmeden mezun olursun işte o zaman iyi yerlere gelemezsin. Ama Stajını yaparsın, sertifika programlarına katılırsın, iyi derecede ingilizce öğrenirsin bak o zaman nasıl iş buluyosun. Sen ne istiyosan onu oku yukarıdaki arkadaşı dinlersen yanlış yaparsın. O da kendi görüşünü söylüyor tabi. İibf tamamen kendini geliştirmeye dayalı bir bölüm ki ülkemizde etiket diye bişeyde var marmara ve istanbul yabana atılacak üniversiteler değil.

• Saraylı.. S kullanıcısına yanıt
    eyv. hocam çok saolun. ünide boş durmam zaten şimdiye kadar yattım. bundan sonra böyle yapmam. istanbul marmara iyi üniversiteler dediğiniz gibi. ama ben şu listede az tercih var diye korkuyorum sadece 6 tane yerleşememe gibi bi risk doğurur mu ki ?
  • ikinci öğretimin harç ücretlerini iyi araştır derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sene ek tercih var mı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

eyv. hocam çok saolun. ünide boş durmam zaten şimdiye kadar yattım. bundan sonra böyle yapmam. istanbul marmara iyi üniversiteler dediğiniz gibi. ama ben şu listede az tercih var diye korkuyorum sadece 6 tane yerleşememe gibi bi risk doğurur mu ki ?

En son ihtimal olarak iö lerden biri kesinlikle gelir onu kafana takmada eğer istanbul iktisat 79 bine gerilemezse marmara iktisat hayırlı olsun derim.
    saolun hocam. başınızı ağrıtıcam ama bi de şöyle bişey var. ben şimdi avrupa yakasındayım. marmara iktisat kadıköyde hergün zor olmaz mı gidip gelmek ya da marmarayı aradan çıkartıp direk istanbul iö diye mi yazsam. istanbul iö ile marmara örgün eğitim açısından nasıl fark eder?
  • quote:

saolun hocam. başınızı ağrıtıcam ama bi de şöyle bişey var. ben şimdi avrupa yakasındayım. marmara iktisat kadıköyde hergün zor olmaz mı gidip gelmek ya da marmarayı aradan çıkartıp direk istanbul iö diye mi yazsam. istanbul iö ile marmara örgün eğitim açısından nasıl fark eder?

Estağfurullah. Öncelikle şöyle iö ve örgün arasında eğitim farkı olmaz. Sonuçta aynı hocalar, aynı diploma.. Tek farklılık hatta tek değil iki farklılık harç ve saatler. Ki iö okuyan o kadar insanla konuştum çünkü bende iö yazıcam marmarada, aklın varsa iö yaz diyorlar neden bilmiyorum ama demek ki bi bildikleri var çok rhat olduğunu savunuyolar. Sabah erken kalkma derdin yok. Uykusuz kalma derdin yok. Erken yatma derdin yok. Akşam eve kaçta girdin derdi yok. Örgüne göre daha sakin bi ortam.. Bende avrupa yakasında oturuyorum. İö marmara işletme bahçelievlerde evimin hemen 3-4 sokak ardında o konuda çok rahat olurum gelirse. Sen yine araştır iyice nasıl gidip gelebilirsin falan diye marmara çok iyi bi üniversite gitme şansın varken kaçırmamalısın ama yolu falan iyice araştır.

eyv. hocam sıkılmadan cevap verdiniz hep çok sağolun :) dediğiniz gibi yolu filan bi düşünücem. çok sürerse hergün 2 saat yol çekiceksem değmez heralde. bi de benim aklımda başından beri istanbul üni. vardı beyazıtı çok seviyorum umarım istanbul örgün 4-5 bin geriler de girerim bi şekilde :(
  • Bahçelievler kampüsü fazla iyi değil yalnız.. Üni hayatı istiyorsan Göztepe kampüsünü yaz derim.. Yol derdi olabilir ama değer..
  • Rica ederim başka merak ettiğiniz bişey varsa sorabilirsiniz. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Bahçelievler kampüsünden ziyade hem evime yakın hemde çok işlek bi yerde. O sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Zaten ikinci öğretim akşamdan akşama.
  • istanbul iktisat çıkacak gibi. hayırlı olsun.
  • marmara iö iktisat gelir bence
    eyv. hocam sağolun hepimiz için en hayırlısı olur inşallah
  • çok sağolun hocam inşallah olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duvara konusan adam -- 9 Temmuz 2014; 16:27:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.