Bildirim
bu telefon da ne
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
OHA ÇAKMAKTAN BİLE KÜÇÜK _____________________________ -
bununla nasıl internete girecez yavvv minnacık _____________________________ Ne yapalım ? Burası Türkiye abicim !
> >
< < -
o ne yahu.. ilk defa gordum guzel biseye benziyor _____________________________ -
yanlıs hatırlamıyorsam jukebox galiba markası 1.3 mp kamerası bilem var.mp3 çalıyo bıde dokunmatık ekran _____________________________ -
telefon cok tatlı gürünüoo çakmaktan bile küçük
_____________________________ -
yaw dandik bişeye benziyo çin malıdır kesin _____________________________ ESKİ NİCK:Turkish Samurai -
ne marka bu yav...??
bilen var mı...??
_____________________________ ÜYE PROFİLİ GİZLİ OLANLARA KIL'IM!! CIA MİSİNİZ,FBI MISINIZ??? -
quote:
Orjinalden alıntı: Turkish Samurai
yaw dandik bişeye benziyo çin malıdır kesin
1 milyar verdiğiniz motorolalar nokia'lar ne malı sanki? -
quote:
Orjinalden alıntı: ufo
quote:
Orjinalden alıntı: Turkish Samurai
yaw dandik bişeye benziyo çin malıdır kesin
1 milyar verdiğiniz motorolalar nokia'lar ne malı sanki?
motorola= amerika
nokia= finlandiya
ama dediğin doğru...bunlardan hangi birini alıp içine baksak "made in usa" ya da "made in finland"
yazıyor.. ama devamında da "finished in china" ya da "finished in taiwan" yazıyor..
_____________________________ ÜYE PROFİLİ GİZLİ OLANLARA KIL'IM!! CIA MİSİNİZ,FBI MISINIZ??? -
japonlar yapmıs _____________________________ -
bu kadar küçüğüde pek iyi olmaz sanırım, konuşma sesinin ağız çok uzakta kaldığından daha zayıf olacağı bariz. _____________________________ Hepiniz yüklediğim anlam kadarsınız. -
Ben bunun youtube.com'da bi videosunu görmüştüm..
Çin malı.1.3 mp.kamerası felan bile var.._____________________________ Bu yazıyı okuyabiliyorsan öğretmenine teşekür et.
Türkçe okuyabiliyorsan,şehitlere ve gazilere...
Daihatsu Sirion Sporty Kullanıcısı

-
çok aşırı küçük yaa
Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı