Şimdi Ara

Bu Tanımıma Uyan sistem&template

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

quote:

(Önbilgi: FrontPage dışında editleme konusunda deneyimi olmayan, forum kurulumu hakkında bilgisi olan bi kullanıcıyım)

Arkadaşlar uzun süredir sistem ve template arıyorum. Ama özellikle tasarımın ötesinde bazı eksik yanlarımla karşılaşıyorum (mysql, databese yapılandırması). Aslında aradığım şekil aslında aynen şu şekilde;

http://www.wordpress-tr.com/

Yani site içerisindeki bağlantılardan tıkladığında siteye gömülü olarak forum'un açılması ( zaten beklentim öyle janjanlı bir forum değil basit yapısı ve kullanıcı girişi olsun yeter) diğer linklerime de flash foto galaeri yapmayı düşünüyorum...

Bana uygun ; sistemi, template'i tavsiye ederseniz bu kanser edici arayışımı sonlandırmış olacaksınız, şimdiden çok teşekkür ederim.

• Eğer wordpress kullanıyorsanız sanırım wordpressin forum eklentisi olması gerekiyor.
    Öteki türlü eğer yoksa o zaman bir forum kurun smf,phpbb3 vs. beğendiğiniz sistemi.Sonra onu tıklandığında açılmasını istediğiniz sayfanın içine gömün İFRAME kodları ile
    Buyur kod
    <IFRAME src="http://www.gezginforum.org/gezginf" width=950 height=3000 marginwidth=0 marginheight=0 hspace=0 vspace=0 scrolling=no frameborder=0></IFRAME>

Örnek olarak bunu verdim,işe yararsa iyi olur

• hayır wordpress in konuyla hiç alakası yok hocam, ben onu site yapısına örnek gösterdim... Hani yukarısındaki linkler forumu falan...
    Daha estetik bir kod bulursam onuda eklerim
  • Önemli değil umarım işinize yarar.
    Bir sorununuz olursa çekinmeyin,elimizden geldiğince yardım ederim
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.