Şimdi Ara

Bu takım gençleştirilmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seneyede avrupada yokuz , seneye genç oyuncular alıp pişirmeliyiz avrupaya gidince çünkü gökhan , bruno , egemen , meireles, baroni, webo,kuyt,topuz,bekir,emre yaşlanacak 1 2 sene sonra tempoları kalmayacak avrupada bunlarla iş yapamayız.Bir tane pas dağıtan yıldız alınmalı paraya kıyılıp.Genç olarak serdar aziz, ömer toprak,serdar taşçı,okay yokuşlu,serdar gürler bizde genç olarak salih ve alper var birde recep , beykan takıma dönecek.Seneye iyi ve genç transferler yapılıp avrupaya hazırlanılmalıdır yoksa bu takımla olmaz.Bir tane forvette şart webonun yerine mevlüt olabilir ,dediğim gibi bu yaz sezonunda yapmalıyız yoksa avrupa için çok geç olur.

Öncelikle takımdan şunlar gönderilmelidir;
    Bekir
    Mehmet topuz
    Baroni
    Meireles
    Bruno alves
    emre
    Kuyt
    Webo

Egemen ve gökhan yinede kalmalıdır.

Kuyt ın yerine kampl alınmalı + sowda azda olsa yaşlandı sadio mane alınabilir.
    Zaten stochda dönecek.

Bir yabancı lider stoper lugano gibi,ogbonna olabilir,interdeki ranocchia.
    webonun yerine mevlüt idare edebillr.
    Oyun kurucu olarak diego tarzı oyuncu alınmalıdır kesin bu transferde paraya kıyılıp en az 10 milyon civarı harcamalıyız.

Genelde türk gençlere yönelmeliyiz sağbek türke ihtiyacımız var çünkü gökhan futbolu bıraktıktan sonra idare etmeli.. Ortasahaya okay yokuşlu,kanata serdar gürler, kiralık recep,beykan,stoch dönecek,hakan çinemrede var.

Dediğim gibi avrupaya hazır gitmeliyiz yoksa bir büyük takımla karşılaşırsak bir facia olabilir.Sizde önerilerinizi yazın lütfen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hazir oturmus kadroyu tamamen silmissin sen hocam. Sifirdan kadro kurmak cok yanlis hareket olur su an icin. Saydigin isimlerin bir cogu hala takima katki verebilecek isimler. Malesef 30 unu gecen futbolcuyu siliyorlar ulkemizde, yanlis. Genc-yasli, tecrube-atletizm dengesini cok iyi kurmak lazim. Zamani gelen oyuncunun yerine daha onceden yeterince gozlem yapilmis genc isimlerden en uygunu monte edilir, zamanla takim kimyasina uyum saglar o da. Ama bir anda 11 oyuncunun 7 sini degistirip gencleri yapistirirsan oraya olmaz, takim kimyasini bozarsin.
  • Hayırdır fm mi oynuyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Hayırdır fm mi oynuyoruz

avrupa bu kadroyla gidersek dediğimi anlarsın , büyük takımlardan büyük farklar yiyeceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shuizegetsu

quote:

Hayırdır fm mi oynuyoruz

avrupa bu kadroyla gidersek dediğimi anlarsın , büyük takımlardan büyük farklar yiyeceğiz

Dediğini yapıp takımın yarısını bir anda değiştirirsek avrupaya bile gidemeyiz.

• quote:

quote:

quote:

Hayırdır fm mi oynuyoruz

Takımı değiştirelim demiyorum , saydıklarım çoğu çöp olacak zaten.Gökhan gönül hariç ,, Bekirle mi gideceğiz? Moruklaşan bruno alvesle mi gideceğiz ?
    Diğer saydıklarım yedek oyuncular zaten.Gökhan gönül zaten 34 yaşında anca bırakır idare eder diye düşünüyorum ..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırdır fm mi oynuyoruz

Takımı değiştirelim demiyorum , saydıklarım çoğu çöp olacak zaten.Gökhan gönül hariç ,, Bekirle mi gideceğiz? Moruklaşan bruno alvesle mi gideceğiz ?
    Diğer saydıklarım yedek oyuncular zaten.Gökhan gönül zaten 34 yaşında anca bırakır idare eder diye düşünüyorum ..

Sorun gitmekte zaten şampiyonlar liginde bunlarla mı oynayacağız diye hepsini yollarsak cl ye bile gidemeyiz gs nin ikinci devredeki hali gibi oluruz devre arası onca genç potansiyelli adam aldılar noldu hala klasik 11 ile oynuyorlar gençler şans alamıyor. Yaşlıları yollayarak gençleşemeyiz onlar dururken gençleri uetiştirmeliyiz daha gönderdiğin adamların yerini dolduracak adamları yetiştiremeden nereye gönderiyoruz ayrıca alves e yılın transferi diyorduk ne oldu birden moruk mu oldu isterse 37 yaşında olsun bek değil bu adam,stoper gs liler 35 yaşındaki ujfalusiye nasıl tapıyorlardı unuttun mu hala arıyorlar yeri dolmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya akıl mantık çerçevesinde açılmayan başlıklar kaldırılsın bir zahmet. OKUMAYIN BEYLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo

Ya akıl mantık çerçevesinde açılmayan başlıklar kaldırılsın bir zahmet. OKUMAYIN BEYLER

o zaman bu dünyadan yok ol sen okumak zorunda değilsin , yazmak zorundada istemiyorsan girme konuya fikrimi paylaştım ben burda
  • Ya boş yapmayın be kardeşim. "Egemen ve gökhan yinede kalmalıdır." dan sonra kahkaha attım. İncelik göstermişsin be hiç gerek yok yollayalım Gökhan'ı falan da. Olmadı menajer ekle kaldır yapıp Ramos'u getiririz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ernesto Guevara

Ya boş yapmayın be kardeşim. "Egemen ve gökhan yinede kalmalıdır." dan sonra kahkaha attım. İncelik göstermişsin be hiç gerek yok yollayalım Gökhan'ı falan da. Olmadı menajer ekle kaldır yapıp Ramos'u getiririz.

okuma o zaman okuma zorla okutturmuyoruz blokla görme mesajları ne boş insanlarsınız görücem 2 sene sonra böyle diyenleri.
  •  Bu takım gençleştirilmeli
  • Serdar Aziz Bekirden bile kötü stoper ona tonla para sacilmamali

Ayrica kadro bir anda değişmez ve takımın tamamı genç oyunculardan kurulmaz tecrübeli isimler lazım

• gökhanın form düşüklüğünün farkında değil misin acaba? egemen bu sene 32sine giriyo avrupaya gideceğimizde 33-34 yaşında olacak volkanı saymıyorum bile gençlerden kurulu bi kadroda zor anca bu sene 4-5 genç oyuncu alıp kadroya monte edeceğiz seneye de gerekli pozisyonlara adamlar alınıp avrupaya gidilir şu an ki kadroyla 2-3 sene iş yapmak zor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

gökhanın form düşüklüğünün farkında değil misin acaba? egemen bu sene 32sine giriyo avrupaya gideceğimizde 33-34 yaşında olacak volkanı saymıyorum bile gençlerden kurulu bi kadroda zor anca bu sene 4-5 genç oyuncu alıp kadroya monte edeceğiz seneye de gerekli pozisyonlara adamlar alınıp avrupaya gidilir şu an ki kadroyla 2-3 sene iş yapmak zor...

bende bunu anlatıyorum yani gökhanın alternatifinide almamız lazım tabii ki
  • Gidecekler ;
    1-) Mert Günok - Kiralık - Sürekli 11 oynıcağı bir takıma kiralanmalı, maç tecrübesi kazanıp dönünce kale teslim edilmeli.
    2-) Serdar Kesimal - Transfer - Şansını tüketti
    3-) Joshep Yobo - Transfer - Miadı Doldu
    4-) Hasan Ali Kaldırım - Kiralık - Kalitesini tam olarak gösteremedi, iyi niyetli, Genç olduğu için kiralanıp bir şans daha verilmeli.
    5-) Mehmet Topuz - Transfer - Miadı Doldu
    6-) Selçuk Şahin - Transfer - Şahsen gönderilmesi taraftarı değilim ama bir çok taraftar gitsin der :D
    7-) Holmen - Transfer - Kaliteli oyuncu Anadolu takımlarından alınacak genç oyunculara karşılık takasta kullanılabilir.
    8-) Baroni - Transfer - Üstüne gerekirse para verilip gönderilmeli :D
    9-) Krasic - Tranfer - Bir umut patlama yapar diye bekledik ama elimizde patladı :D
    10-) Webo - Transfer - Yararlı bi oyuncu ama bilekleri problemliymiş.

Kalacaklar ;
    1-) Emre Belözoğlu - En az 1 sene daha kalmalı zaten senede oynadığı 10 maç :d takıma liderlik ve tecrübesiyle katkı sağlar.
    2-) Kuyt - Sözleşmesi 1 Yıl daha var, onunda aklı feynoord'da dır büyük ihtimal aldığı süre kısaltılıp kullanılmalı.
    3-) Kadlec - hatırı sayılır bir paraya aldık,sol bekte vasat fakat stoper de kullanılabilir. joker oyuncu
    4-) Stoch - oturmuş bir takıma sahibiz tek başına artık çıkıntılık pek yapıcağını zannetmiyorum kalitesiyle bi şansı daha hak ediyor.
    5-) Hakan Çinemre - Bence Çok dengeli bi oyuncu yedek olarak süre alıp ilerki senelere hazırlanmalı.
    6-) Recep Niyaz - Kenardan süre alıp gelecek yıllar için oda hazırlanmalı yetenekli olduğunu düşünüyorum.

Gelecekler ;
    1-) Tarık Çamdal - Yaş 23 - Sağ Bek - GS aziz yıldırım vari bir hareket göstermezse Fener BJK ile yarışır bu transferde, 3-4 milyon euro ya alınabilir.
    2-) Ali Adnan - 20 -Sol Bek - Alternatif olarak kadroya katılmalı Şahsen başarılı buluyorum tek eksisi yabancı kontenjanına takılması, 1,5 - 2 milyona alınabilir.
    3-) Aytaç Kara & Raheem Lawal - 21-23 - Ön libero - ikisinden biri veya ikisi birlikte alınmalı topalı alternatifin ötesinde kesebileceklerini bile düşünüyorum.
    4-) Bibras Natcho - 26 - Orta saha - Raul'ün gitmek isteme ihtimalinde alınabilir. oyun tarzı ve tipi selçuk inana benziyor bonservisi elinde.

5-) Diego - 29 - Ofansif orta saha - anlatmaya gerek yok :D Sene sonu oda serbest bedavaya alınabilir.
    5-) Fernandes - 28 - Ofansif orta saha - diego alınamazsa alınabilir bedava, tümer geldi ferdimi gelmicek :D ?

6-) Menez - 26 - Sağ kanat - Bedava fakat bize yar etmezler.
    6-) Joel Campbell - 21 - Sağ kanat - kuyt'dan sonra sağ kanatta ters ayağıyla robben etkisi yaratabilir :d

7-) Cenk Şahin - 19 - Sağ kanat - yerli,genç, düşünülebilir.

8-) Maxime Lestienne - 21 - Sol kanat - stoch dönmezse sol kanatta düşünülebilir. 10 milyondan aşağıya satmazlar tabi.
    8-) Jimmy Durmaz - 25 - Sol kanat - Türk alternatif olarak kadroya katılmalı.

9-) Demba Ba - 28 - Santrafor - uzun, top kontrolü iyi emenike ile dönüşümlü oynatılabilir. 5 milyon euro civarı alınabilir.

Diziliş ;
     Bu takım gençleştirilmeli

işsizlik başa bela :D ersun oturup bu kadar düşünmüyordur transferleri :D

Fenerbahçe Her sezon Transfere 20-30 milyon euro harcıyor alınabilcek oyuncular.

Yabancı kuralı 10 olarak hesaplanmıştır. :D

• alves i yollamak?

• Her şey iyi giderken millet can sıkıntısından takımı dağıtıyor işte bu kadar puan farkı iyi değil, üç puan fark olsa kimse düşünmezdi bunları.
  • Okumayın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.