Şimdi Ara

Bu Takım 2 sene daha Toparlanamaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dursun Özbek'in Gönderdikleri: Amrabat, Melo, Eboue, Dany, Burak bonservisleriyle gittiler. Bruma, Telles vs. kiralık olarak gitti.

Dursun Özbek'in gönderilen bu oyuncuların yerine aldıkları: Donk, Linnes, Podolski. Denayer kiralık geldi.

Galatasaray, 1 yılda inanılmaz derecede küçüldü.

Öyle bir başkana sahibiz ki para kazanmak için tek yaptığı şey oyuncu almamak ve oyuncu satmak. Galatasaray'a ekstra hiç bir şey katmadı.

Beşiktaş şuanda kadro kalitesi ve takım olarak bizim çok önümüze geçti, FB desen sezon başındaki transferleriyle taş gibi takım kurdu biz hala bugün kötü oynayan FB'ye bakıp neşeleniyoruz. Aradaki puan farkının 13 olduğunu gören yok.

Bu takımdan yazın transfer beklemeyin. Hatta Muslera, Sneijder, Chedjou gibi oyuncuların satışına hazırlıklı olun.

• Zaten bu sene boşa gitti altyapıdan adam gibi 3-4 oyuncu çıksın kim satılırsa satılsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • amrabat dışındakilerin satılma kararı dogruydu melo zaten kendisi gitmek istedi denge dengeoglunun da katkısıyla yerini dolduramamaları hataydı. sonuçta bugün burakın satılması çok doğru bir hamle bu söylediklerinin bugünle bir alakası yok
  • Ben de pek olumlu görmemeye başladım. Şu an için teoride iyi projeler anlatıyor ama bunları pratikte göremedik. Bakacağız artık.
  • Melo kendi gitmek istedi temmuz sonunda kampa katıldı. Amrabat ise geçen sene başında Ünal Aysal döneminde gönderilirken ki sözleşmesindeki opsiyon kullanılarak alındı.Gerisi çar çöp zaten.
  • Melonun yerini dolduramadik dogru fakat performansi 4 yil boyunca her yil geriye gitmeye baslamisti kalsa da maks bu yili kotarabilirdi zaten.

Eboue bitikti maas veriyorduk gitmesi iyi oldu kurtulduk

Dany'e kulup bulamamalari yonetimin hatasi 2 milyon ederdi hic degilse

Bruma sakatlandiktan sonra potansiyelini kaybetti 12m'lik wonderkid degil artik. Adamin hayatini kararttik ama satabilirsek iyi bir bonservise iyi olur

Telles ile carole arasinda ahim sahim fark yok tellesi severdim ama yeri dolmayacak oyuncuda da degil kar edebiliyorsak satalim

Amrabat maasina gore iyiydi onun gidisi bizim icin kayiptir ama yapacak bisey yok yabanci siniri sagolsun bruma gibi amrabatinda gidis yolunun acilmasinin asil sebebi oydu takimdayken de 20 mac yapamadilar ust uste

Buraka gelince gitmesi de cok iyi oldu suan gitmesi de. Sonucta sampiyonlul kovalamiyoruz uefayi da alacak takim degiliz 6 ayda 2 milyon maas verecektik bonservisinden de para kazandik. Sezon sonu adam gibi birini aliriz tamamdir

Enseyi karartmaya luzum yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burak'ı yolladıysa takdir ettim başkanı helal olsun...

Volkan Pala var o oynasın biraz biz gençleri de destekleriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ünal Aysal dönemindeki problemler simdi ortaya çikiyor UEFA isin içine girince

Dursun Özbek de kötü tabi, JPK alinmasi, Sabri'nin maas artisi, Groskreutz problemi, Umut'un 1 yil uzatilmasi falan hepsi hata.

Burak Yilmaz transferi bence o kadarda kötü degil çin piyasasina göre az ama sonuç olarak 8M€ ya sattik ve yillik 3M€ kazaniyordu sanirim Burak bu rakamdan kurtulduk.
    Düsünsenize 34 yasinda Burak 3M€ kazansa taraftar çildirirdi herhalde... Suan zaaten kendimizi zor tutuyoruz...
  • Tek sorun Telles ile Bruma'nın gönderilmesi oldu. Umarım İnter Telles'i almaz. Bu sene sol tarafta çok sıkıntı çekiyoruz. Üstüne Telles bu sezona çok iyi girmişti. Bruma'da kalsaydı faydasını görürdük. Çocuk daha yaşı genç olduğu için tecrübe eksikliğinden son hamleleri yapamıyordu. Onun dışında etkiliydi.
  • Arkadaşlar her takımın dönemi vardır drogbalı snejderli kadronuzla kaç sene domıne ettiniz bu ligi şimdi başka bir takım çıkacak domine edecek o takımda beşiktaş . Sonra vakti gelecek beşiktaşta inecek . Futbol bu dursun özbege haksızlık etmeyın bence .

• ünal aysal döneminde zaten herkes alındı 50 tane futbolcu.
    az bile sattı yerlilerin çoğunu elden çıkarsa anca belimizi doğrulturuz.
  • Ünal Aysal varken şu Galatasaray'lıların başı hiç eğilmedi ben bunu bilir bunu konuşurum.

Şimdi görüyoruz Aziz Yıldırım çıkmış Galatasaray Başkanına Galatasaray'a saydırıyor. Sıkıyorsa Ünal Aysal varken yapsaydı böyle açıklamaları.

Herkes Aysal borç batağına batırdı diyor, dönüp bakın Aysal varken bu takım en çok kazanan kulüp sıralamasında 17. - 16. oluyordu. Ayrıca oyuncu portföyünü geliştirdi Muslera, Melo, Sneijder, Drogba vs. Aysal döneminde geldi. Şimdi ise 21. sıraya geriledik, seneye ŞL'ye katılamayacağımız için ilk 30'a bile girmemiz mucize.
  • valla kardeş ben göreceğim kadar şampiyonluk gördüm.artık avrupada başarı bekliyorum türkiyede kupa değil.
  • 56 milyon euro açık vardı. Bunun bir şekilde inmesi lazım yoksa 2 sene üst üste gidemeyeceğiz Avrupa'ya. Çok övdüğünüz kralınızın bu seneki gollerinin yarısı penaltıdan, yılda 5 milyon alıp her önemli maçta kayıp olan bir kral bu. Geçen sene şampiyonluğa yürürken bile bir Akhisar deplasmanında gol atmıştı kralınız.

Melo'nun gönderilmesi komple yanlıştı.

Amrabat denenebilirdi.

Telles felaket bir bekti, Bruma ise Sinan'ın aldığı şansın 10 katını falan almıştır herhalde. Herifte oyun zekası 0.

Linnes ve Podolski gayet iyi transferler. Donk ise günü kurtarmalık ne kadar fayda sağlar tartışılır.

Bu yaz Umut, Sabri, Tarık, Semih, Cem Karaca, Bilal, Koray, Hamit ve aklıma gelmeyen daha nicelerinin bu takımdan kovulması lazım.

Yılda 5 kupa maçına çıkan adam bile asgari 1 milyon euro alıyor bu takımda.

Geçen sene Dortmund ile karşılaştığımızda Reus ile Hummels'in maaşı 2.4 milyon euro idi. Oturun siz hesaplayın.

Gelen transferler nasıl olur onu bilemeyeceğim ancak biz alabileceğimiz tüm kupaları geçen sene aldık ona rağmen gelirlerimizin %98'i futbolcu maaşlarına gitti.

Her önemli maçta kayıp olan, geldiği ilk sene gösterdiği performansın çeyreğini veremeyen, attığı gollerin yarısını penaltı ile atan KRAL yılda bonuslarla 5'e yakın maaş alıyordu.

Ve çıkıp hala zırıldıyorsunuz. Zırıldayanların nicklerine baktığımda hepsinin yerli sevici ve yerli fetişti olduğu açığa çıkıyor.

• Ha kaldı ki bu takımın yaş ortalaması 30'lara yaklaşmıştı. Her türlü revizyon şarttı bunu bu taraftar bile görürken sayın Hamza Hamzaoğlu göremedi.

Geçen sene yazdan maaşlarının performans olarak çeyreğini bile veremeyen futbolculardan biraz daha temizleyip maaşı uygun olan oyuncular katsaydık takıma bu sancıyı biraz daha azaltırdı.

Ancak takım revizyon yapacakken ve Fenerbahçe gibi harcayabileceğin 50 milyon euro'n yoksa 1-2 sene bu takımın toparlanmasını beklemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Ünal Aysal varken şu Galatasaray'lıların başı hiç eğilmedi ben bunu bilir bunu konuşurum.

Şimdi görüyoruz Aziz Yıldırım çıkmış Galatasaray Başkanına Galatasaray'a saydırıyor. Sıkıyorsa Ünal Aysal varken yapsaydı böyle açıklamaları.

Herkes Aysal borç batağına batırdı diyor, dönüp bakın Aysal varken bu takım en çok kazanan kulüp sıralamasında 17. - 16. oluyordu. Ayrıca oyuncu portföyünü geliştirdi Muslera, Melo, Sneijder, Drogba vs. Aysal döneminde geldi. Şimdi ise 21. sıraya geriledik, seneye ŞL'ye katılamayacağımız için ilk 30'a bile girmemiz mucize.

iyi borçları sen ödeyeceksin o zaman.
  • Nereye batıyoruz arkadaşlar adam gibi scout ekibi ile yapılandırılırsa yazın bu takım uçar gider. yaşlıda olsa lucescu gibi kurt getirirsin adam sadece kadro planlaması yapsa bile başarı için yeterli. Her şeyi boş verin yazın kaç futbolcu serbest kalacak kalitesi tartışılmayacak adamları getirisin olur biter gecen sene iyi bir çalışma yapılsaydı eto mbia maxi perira gignac konoplyanka de jong rodegalla vs gibi bir sürü adam bedavaydı bunları alsaydık şuan farklı şeyler konuşuyor olurduk bu senede bu şekilde futbolcular boşa çıkacaktır yönetime güvenimiz yok o ayrı devre arasında bir şekilde kiralık forvet gelemez miydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Ünal Aysal varken şu Galatasaray'lıların başı hiç eğilmedi ben bunu bilir bunu konuşurum.

iyi borçları sen ödeyeceksin o zaman.

Dostum anlatmaya çalıştığım şeyi sanırım çok iyi anlatamadım.

Ortada bir borç var bu aşikar, ama bu borcu sıfırlamak için ne yapılıyor ?

Kısa vadede para akışı sağlanacak kampanya yapıldı mı ?
    Hayır.

Kısa vadede para getirecek bir projeye girişildi mi ?
    Hayır.

Sponsor olarak ayarlanan firmaların ödediği miktarlar çok komik, doğru düzgün sponsor dahi bulamadı bu yönetim.

Tek yapılan şey oyuncu almamak borcu azaltmak için. Tamam bunu yapma demiyorum, sonuçta bu da mecbur yapılması gereken bir hamle ama geçen sene Transfermarkt'ta takımın kadro değeri 160 m Eur ken , bu sene 103 m Eur. Kadroda %35 bir küçülmeye gidilmiş demektir ve bu kabul edilemez bir şey.

Not: Burak gittikten sonra kadro değerimiz Transfermakt'ta 103 m Eur olacaktır.

Ben borçları öderim gibi bir iddaada bulunmak istemem ama yönetim ne kadar çalışsa didinse de vasıfsız elemanlardan oluştuğu için ortaya bir şey çıkmıyor. Sorunumuz da bu, Galatasaray'ın büyükleri şu an Galatasaray'ı bu yönetime terk etmiş durumda.

• ayağımızı dibe hızlı vuralım.. yukarı daha hızlı...
    takım doyuma ulaştı beyler.. 4 yılda 3 sampiyonluk.. geçen sene 3 kupa.. 4.yıldız.. güzel kontratlar.. korkmayın bir şey olmaz.. yenilenme şart.. 2 sene gitsin.. ne olacakkı..? g. s ... G.s dir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ula resmen takım küçülüyor tamam şabanın Çine satılması okey ama bu devam edecek bu adam böyle devam ederse muslera sneijder bunlarıda satacak büyük ihtimal. Ve buda hızla küçülme demek. Galatasaray Türkiyeyin en büyük kulübüdür bu dursunun defolup gitmesi lazım. Daha dün şikeci aziz utanmadan Galatasaraya saldırdı daha bunun cevabını veremedi yazık.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.