Şimdi Ara

BU SOSYAL MEDYA ADAMI DEPRESYONA SOKUYOR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana katılırmısınız bilmem ama konu şöyle , sosyal aktivitelerim var Allah'a şükür ama milletin hayatını görünce kendi kendime tribe giriyorum mesela adam kalkmış gelmiş Almanya'dan GS maçını izlemeye instagram falan paylaşmış diyorsun ki kendi kendine ulan adam taa Almayadan geliyor biz şurdan şuraya gidemiyoruz , yada birisi bi yere gidiyo bişeyini paylaşıyor imreniyorsun halbuki kendi yaptıklarını unutuyorsun .. Oysaki hayatımızdan memnun olmamız gerek herşeyimiz var çok şükür ama hep bir yükselme peşindeyiz hiç evsiz barksız durumu kötü olanları aklmıza getiripde şükür etmeyi bilmiyoruz bence bu çok büyük bir sorun sadece bende mi var bu olay ? Sosyal medyadan uzaklaşmayı düşünüyorum bu sebepten dolayı ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnansetek -- 28 Mayıs 2015; 10:23:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
  • Sosyal medya hesaplarında yer bildiren sacma sapan fotoğraf atan insanlarla arkadaşlık etmiyorum,kafam rahat Asosyal hayatımdan memnunum doğrusu. İnsan demek sorun demek.

• Burada eleștireceğim tek nokta ota b.ka selfie yapan tipler. Kahvaltım diyor yumurtalarla selfie, ders çalışıyorum diyor kitaplarla selfie, yolculuk var diyor biletlerle selfie gibi gibi. Bu tiplerin bir tuvalette selfie yapmadığı kaldı. Mok yaparken ben!

Bunlar hariç insanların sosyal medyada paylaştıklarını normal görüyorum.

• Aynen bende o tarz şeyleri sevmiyorum ama çoğu insan hayatından memnun değil bu tarz şeyler yüzünden , birde elimizde ki şeylere sahip olduğumuz için şükür etmeyi bilsek ..
  • Yanlış anlaşılmasın bizler de illaki bir selfie karesi içine girmişizdir ama bu tipler sıkılmadan yılmadan her gününü yataktan kalktığı andan itibaren "selfie" yapıyorlar. Gerçi bu tipler ezelden beri vardı bir de üstüne selfie eklenince midem kaldırmıyor artık.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.