Şimdi Ara

Bu sorunu çözmem lazım (Anı,Sağlık İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar ilk önce anımı anlatim sağlık ocaklarının ne kadar bozduğunu anlayın. b:ben o:doktor
    Sağlık ocağına gittim;
    Numarayı alıp girdim doktora ilgilensin diye gülümsedim sonra (yazdıklarımı hızlıca okursanız yaptığı muameleyi daha iyi anlarsınız)
    Sanki alıcaklı olarak gelmişim edasıyla surat 5 karış;
    o:Kimliğini ver, sedyeye otur, ağzını aç
    neyin var?
    b:bla bla bide cildimde kabarcık çıktı
    o: bakim, onlar bilmem ne..
    b:kan testi yaptırabilir miyim?
    o: olmaz
    b:niye
    o:sadece hastalara yapıyoruz
    b: ben de hastayım? o.O
    o: neyin var?
    b: demin söylediniz o.O birde kansızlık var sanırım?
    o: olmaz
    bende tamam diyip çıktım böle bi muameleyle daha önce karşılaşmamıştım anlatmak istedim böle doktor olur mu ya? okudukları yılların acısını çıkartıyolar resmen :)

Sorunum işte kansızlık var bende sanırım
    hafif bi zayıflık var ama benim çoğu arkadaşım zayıf bendeki sorun onlarda yok nedense benim gözlerimin altı mor, yüzümde çok soluk böle bi yapı çeşidide yok yani çevremde bi benim.
    Kan yapan neler önerirsiniz tadıda önemli her şeyi yiyen bir insan değilim ondanda oluyodur illaki .

Not: Denemiş olduklarınızı belirtirseniz iyi olur.

• ?
    pekmez çeşitlerini yağdırmanız lazımdı şimdi ? :D
  • Hep söylerim saygı duymadığım 2 meslek grubu var biri doktorlar biri öğretmenler çok nadir belki egoist olmayanları vardırda %99.99 u böyle.

Kansızlık için googleden araştır birsürü kaynak vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 28 Temmuz 2012; 0:13:42 >
  • vallahi ya arkadaşın doktoruna gidiyoruz; ooo gençler hoş geldiniz ne içersiniz yazim size 10günlük rapor falan herif makaranın dibi benimkine gidiyorum;
    kimlik ver :D
  • Bizim okul ile sağlık ocağı yan yanaydı biz sözde rapor alıcaktık arkadaş girdi içeri kimlik ver felan doktor neyin var dedi her tarafım ağrıyor 2 gündür bana bir rapor verin dedi :D doktor hemen yazdı sevk kağıdını devlet hastanesine git diye :D dışarı çıktık doktora küfür ediyor :D
  • arkadaşlar her meslek grubunda vardır böyleleri
  • yoğun bakımda yatarken karşımda yatan amcanın tepesindeki ekranı saatlerce (3-4 saat) izledi bir tanesi. ayakta. durumu ciddiydi heralde amcanın.

hayal mayal hatırlıyorum bana döndü göz kırptı, seni göndercez birazdan dedi.

ulan dedim bu adamların ve yaptıkları işin parayla pulla ilgisi yok, başka bir şey var. tüm önyargılarım bitti. istedikleri kadar artislik yapsınlar, ben o doktoru gördükten sonra gerisi vız gelir artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.