Şimdi Ara

Bu sorunu çözebilecek biri var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar mobilden yaziyorum k bakmayın anakartim msi 870a g54 işlemci phenom ii x4 955 ve ekran kartım powercolor 5770 vortex. İşlemci 3.6 ghZ overclockta bu arada kasa aerocool vs-4 550w . Sistem bı türlü adam olmadı acmak icin sürekli restart atıyordum öyle görüntü veriyordu en son görüntü gitti ve geri gelmedi anakartim ekran karti ve güç kaynağımı teknik servis gönderdim sorun olmadigini söylediler acaba darboğazdan mı oluyo bu sıkıntı nası düzeltebilirim acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallofTruth -- 16 Mart 2012; 23:54:49 >

• bu konuda bilgim yok ancak,darboğaz tamamen farklı birşeydir.Donanımsal bir sorun oldugu açık. bilen arkadaşlar yardımcı olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLyLoveMe

bu konuda bilgim yok ancak,darboğaz tamamen farklı birşeydir.Donanımsal bir sorun oldugu açık. bilen arkadaşlar yardımcı olurlar.

o cpunun darboğaz olması için hd 6970 den aşağısı olmaması lazım
  • Anladım darboğaz ile alakası yok. Ama iste teknik servisten sorun yok deyip geri gönderdiler bu sorunu çözebilecek bir babayigit çıkar mı acaba ?
  • Guclu bir psu ile deneme imkaniniz var mi?
  • Yani benim öyle bı imkanım malesef yok burdaki bilgisayarcilarin hiçbirinde pci exp güç kaynağı yok bile yani içerenkoy deyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallofTruth -- 17 Mart 2012; 11:50:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.