Şimdi Ara

Bu sorunu ancak bilgisayar dahileri çözer!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı vatan bilgisayardan aldığım parçalarla güncelledim. Anakart,ekran kartı,ram ve işlemci aldım.sadece psu eskiydi.o da 600w thermaltake 2007de almıştım.benim sorunum her zaman olmasa da bazen pcyi açmak istediğimde ekrana görüntü gelmemesi.mağazadakiler sorunu psudan dediler.gittim yeni psu aldım.bu arada ekran kartından diye onu garantiye yolladık hala gelmedi.ancak onboard kullanıyorum. şu an her şey yeni ve bugün yine açtığımda ekrana görüntü gelmedi.çıldırmak üzereyim.her şey yeni.. şimdi ekran kartı varken daha çok sorun çıkarıyordu.onboardda daha az oluyor.ekran kartını takacağım sorun çoğalacak.. sizce neden böyle oluyor... elektrikten diyeceğim yıllardır aynı yerde sorun yok.. bana bi çare.......

• Bence anakartında problem var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: armynel

Bence anakartında problem var

bilemiyorum bunu nasıl anlayabiliriz?ekrana görüntü gelmeyince kasanın güç kablosunu çıkarıp 3sn bekleyip takıyorum sorun düzeliyor.ama ekran kartı varken çıkarıp takmak işe yaramıyordu...
    Dacia Duster 4x4 Prestige-2018// Huawei P40 Pro 128gb// Apple Iphone 11 256GB//Sony PS 4 Pro 1TB// Xbox One S 1TB// Nintendo Switch// Bose soundwear Companion // Bose Quitecomfort Qc25
  • Yeni aldıgın power kaclık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.