Bildirim
Bu sorun neyden kaynaklaniyor RESIMLI

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ekran kartı driverınız kaldırıp güncelini kurun. -
quote:
Orijinalden alıntı: İsmailCanKurt
ekran kartı driverınız kaldırıp güncelini kurun.
kurdum ama hala devam ediyor sorun
bir sürü güncel driver denedim hepsinde oluyor bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 23 Kasım 2013; 21:31:03 > -
yani yazılımsal bir sorun yok diyosun -
quote:
yani yazılımsal bir sorun yok diyosun
ekran kartiyla alakasi olmayan bir yazilimsal sorun oldugunu düsünüyorum net frame workta yüklü hersey güncel ama birsey sorunlu -
Hocam Advenced System Care diye bir program var nette full sürümü mevcut türkçe.
onu indirip sistemi bi güzel temizleyin.
Eger hiç bir şey fayda etmezse en son çare format. -
quote:
Hocam Advenced System Care diye bir program var nette full sürümü mevcut türkçe.
Eger hiç bir şey fayda etmezse en son çare format.
Formatlada cozulmedi sorun ayni -
quote:
Orijinalden alıntı: Mersinli.
quote:
Eger hiç bir şey fayda etmezse en son çare format.
Formatlada cozulmedi sorun ayni
Ozaman ekran kartınızdan kaynaklanan donanimsal bir sorun olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+1
Hocam o zaman kesinlikle donanımsal. -
Bilgisayari actigimda sorun yok dalgalanma yok hersey normal ama oyuna girip 5 dakka sonra ciktigimda bakmisim pencereler dalgalaniyor yani oyundan cikinca oluyor. Acaba diyorum net frameworktanmi kaynaklaniyor formattan sonra once windows guncellemelerini net frameworku hepsini kuruyorum sonra amd catalyst yuklerkende kendi netframework kuruyor yaziyor bi karisiklik olabilirmi orada. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mersinli.
Bilgisayari actigimda sorun yok dalgalanma yok hersey normal ama oyuna girip 5 dakka sonra ciktigimda bakmisim pencereler dalgalaniyor yani oyundan cikinca oluyor. Acaba diyorum net frameworktanmi kaynaklaniyor formattan sonra once windows guncellemelerini net frameworku hepsini kuruyorum sonra amd catalyst yuklerkende kendi netframework kuruyor yaziyor bi karisiklik olabilirmi orada.
Ekran kartının sıcaklıklarını kontrol ettinizmi? -
-
Son durumu söyle özetleyebilirim format sonrasi tüm aktuel güncellemeleri herseyi yaptim. oyuna giriyorum 2 dakika oynadiktan sonra cikiyorum ve normal bir pencere aciyorum ve ekranin üzerinde saga sola gezdirdigimde gözle görülür ve problem olan bir görüntü kirliligi cikiyor karsima yani ekran kirilmasi ve dalgalanmasi gibi birsey, fakat söyle birsey farkettim bu sadece ekranin üst tarafinda oluyor yani alt taraflarda bunu uyguladigimda sorun yok, sicaklik 70-80 derece arasi degisiyor oyunda.
NOT: Oyun oynamadan önce dalgalanmalar olmuyor bence ya sicakliktan yada ekran karti gitti :(( notebook oldugu icin üzgünüm
Oyunda tam bukadar degil ama pencerelerde aynen böyle oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 26 Kasım 2013; 1:06:03 >
-
Hocam oyunlarda v-sync açık oynarsanız son mesajınızdaki yırtılma sorunu ortadan kalkar.oyundan çıktıktan sonraki pencere yumuşatmaları olmayışı da (kendi fikrimce) oyun içi aa kapalı olduğundan masaüstüne dönseniz de bir şekilde bilgisayar hala köşeleri öyle gösteriyor ve kart full performansta çalıştığından kaliteden ödün veriyor galiba.aklıma başka bir açıklama da gelmedi şu anda -
quote:
Orijinalden alıntı: fatates
Hocam oyunlarda v-sync açık oynarsanız son mesajınızdaki yırtılma sorunu ortadan kalkar.oyundan çıktıktan sonraki pencere yumuşatmaları olmayışı da (kendi fikrimce) oyun içi aa kapalı olduğundan masaüstüne dönseniz de bir şekilde bilgisayar hala köşeleri öyle gösteriyor ve kart full performansta çalıştığından kaliteden ödün veriyor galiba.aklıma başka bir açıklama da gelmedi şu anda
bak o olabilir ama önceden böyle yapmiyordu, vsn aciyorum zaten.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X