Şimdi Ara

Bu sorun da ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım 106 xr 1999 model.araç seyir halindeyken bi anda stop etti ve çalısmıyo artık.motor ikaz lambası yanıyo.benzin pompa motorundan ses gelmiyo artık.gazda çalıştırmayı deniyorum yine almıyo sorun nedir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ateşleme bobini olabilir

• Herhangi bir çukura falan girdiyseniz darbe sensörü atmış olabilir

• aküden elektriği kes beynin fişini çıkar bekle 2 dakika önce beyin sonra akü bağla oldu oldu olmadı immo kitlemiş arabayı derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Herhangi bir çukura falan girdiyseniz darbe sensörü atmış olabilir
    Bundan önce tek kapı quick vardı onun yerini biliyodum.bunda baktım ama yok gibi.yerini biliyomusun

• quote:

Orijinalden alıntı: Vincent54

aküden elektriği kes beynin fişini çıkar bekle 2 dakika önce beyin sonra akü bağla oldu oldu olmadı immo kitlemiş arabayı derim ben
    Immo benimde aklıma geldi aslında ama tespitinin nasil yapilacagini bilmedigimden kalakaldim.aküyü 1 dakikalik cikardim.beyin kablosunu da cok kisa bi sure cikardim.farkli zamanlarda.etkili olmadi sanirim o da

• Bu model de kullanılabilecek obd kiti varmıdır??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    2 hafta önce açıldı
    bu durum normal mi
    7 yıl önce açıldı
    Sizce bu bir sorun mudur?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Obd olması gerekiyor sol altta.İmmodan yapmaz sonuçta araba giderken stop etmiş.

Darbe sensörüne yoğunlaşın sağ torpido altlarına kapı döşemelerine doğru yada amortisör kulelerinin oralara bakın tam olarak bende yerini bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Obd olması gerekiyor sol altta.İmmodan yapmaz sonuçta araba giderken stop etmiş.

Darbe sensörüne yoğunlaşın sağ torpido altlarına kapı döşemelerine doğru yada amortisör kulelerinin oralara bakın tam olarak bende yerini bilmiyorum
    Obd var ama uygun kit hangisi bilmiyorum.protokolleri varmis galiba.tecrübe eden birinden bilgi alırım anca.kulelere baktım yok orada.iç aksam aklıma gelmedi oraya bakayım en iyisi.şaseden kesiyo gibi geliyo.insallah öyledir.motorun içi karman çorman heryerde çıkık kablolar var.nasıl hallederim onu bilmiyorum

• 720 lira kaçtı.beyin ağrızalıymıs

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.