Bildirim
Bu Soruda Denklem Nasıl Kuruluyor.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yapamadım bende beeynim yandı -
toplam varış zamanı vermeleri lazım sanki?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben, 20= 100/x - 100/ x+15 diyorum. Bana göre mantıklı olanda bu, ama sonuç gelmityor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bi şey anlamadım matta yapmadığım tek konu bu hız problemleri zaten -
dedim ki 100 km yi 100 dakika da gitsin hızı v olsun. Araç bozulunca hızı v+15 olucak ve zamanında yetişmesi içinde 80 dakikası kaldı değil mi ? yol=hız*zaman . Yolumuz ortak farkındaysan . ilk denklem v çarpı 100 dakika eşittir v+15 çarpı 80 dakika umarım biraz anlaşılır olmuştur ? -
burdan geliyor da biraz meşakkatli geldi bana
http://sketchtoy.com/62476410 -
quote:
Orijinalden alıntı: thebesthero29
dedim ki 100 km yi 100 dakika da gitsin hızı v olsun. Araç bozulunca hızı v+15 olucak ve zamanında yetişmesi içinde 80 dakikası kaldı değil mi ? yol=hız*zaman . Yolumuz ortak farkındaysan . ilk denklem v çarpı 100 dakika eşittir v+15 çarpı 80 dakika umarım biraz anlaşılır olmuştur ?
sizin yol sakat. başka bir değer sağlamaz. ayrıca 100kmyi 100 dakikada gidiyosa hızı zaten 75km/h çıkıyor. -
1 bölü 3ün anlamı ne -
quote:
Orijinalden alıntı: OLİVERQUEEN.
1 bölü 3ün anlamı ne
20'yi, bir saatin 1/3'ü diye görmüş arkadaş.
Eyvallah, çözüm buradan geliyor. Yani şu 1/3'ü düşünememişiz biz. -
Şunu dene, V bızıyla gidiylr olsun.
180\V=80/V +20 + 100/V+15
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X