Şimdi Ara

Bu soru hakkında şüphem var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben anlamadım bu soru nasıl B oluyor, B'de "gelecekte" insaların bir uğraşı olacağı yazıyor ama zaten şu anda uğraşıyor, gelecekte uğraşmalarına gerek yoktu zaten günümüzde bu bir sorun haline gelmiş, zaten parçaya göre günümüzde insanlar çözüm bulmaya başlamışlar, gelecekte olacak bir şey değil zaten şimdi olan bir durum. Ben hiçbir şey anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

Bu soru hakkında şüphem var.

Ben anlamadım bu soru nasıl B oluyor, B'de "gelecekte" insaların bir uğraşı olacağı yazıyor ama zaten şu anda uğraşıyor, gelecekte uğraşmalarına gerek yoktu zaten günümüzde bu bir sorun haline gelmiş, zaten parçaya göre günümüzde insanlar çözüm bulmaya başlamışlar, gelecekte olacak bir şey değil zaten şimdi olan bir durum. Ben hiçbir şey anlamadım.

valla bende anlamadım tamamen saçmalıktı şıkları eleyince o çıktı onu işaretledim

• benimde yanlış ya gelecekle ilgili nasıl bir kanıya varacazki ?
  • çok sacma bir soruydu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede b olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ka1zern -- 23 Mart 2014; 16:46:03 >
  • Yok abi soruyu eve geldim hala tekrar tekrar PC başından okuyorum anlamıyorum zaten çağımızın bir sorunu küresel ısınma, diyor ve bunla ilgili zaten uğraşmaya başlamışlar araştırmalar falan yaparak daha neyin geleceği bu?
  • ben A yapmıştım bunu ama yanlışmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklımda bir iş fikri var
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saçma soruydu

ilk başta E yaptım sonra sildim B yaptım
  • Yor ekleri hep geleceği belirtecek şekilde kullanıldığından bence ama yine de saçma soru.
  • soruları nerden buldun arkadasım
  • saçmalık , bir bu değilki
  • aynen ya şıkların hepsi saçmaydı ben de D dedim

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeopleCanFly -- 25 Mart 2014; 19:48:15 >
  • Ben doğru yaptım ama gerçekten boş bir soruydu. Mantığı ise şu: son cümlede geleceğe yönelik bir tahmin yapmış, maliyetler iki katına çıkacak diyor, bu da çalışmaların gelecekte de devam edeceğini gösteriyor.
  • bu soru yanlış değil,sadece seçici bir soruydu,şuan sınavın etkisi nedeniyle doğru yaptığınız şık dışındakileri kabul etmek biraz zor olur ama cevap b.
  • 5 kez falan okudum bunu yanlış yaptım bi de e yaptım
  • Son cümlede gelecekten bahsediyor, diğer şıkları da eleyince zaten B kalıyor bir tek. Çok düzgün bir soru olduğunu düşünmüyorum ama.
  • E demiştim...

• yanlış yaptığım sorular hep çelişkili sorular lanet girsin ösym

• quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

bu soru yanlış değil,sadece seçici bir soruydu,şuan sınavın etkisi nedeniyle doğru yaptığınız şık dışındakileri kabul etmek biraz zor olur ama cevap b.

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.