arkadaslar kendı acc lerınızı atın yakından bakın aynısı yanı
ahhhh ahhhh çıkmazki bizede böle bişi daha bırak SOM'u sosla bile tanışamadım zaten bizdede şans olsa
Sdece Bir Acc Kutusu Eminim ;
Yaklaştırdıkları İçin Öyle Olmuş...
som o kesn
beyler kardesıme sordum normal acc. kutusumus
quote:
Orjinalden alıntı: £¢h¡n
Ya arkadaşlar herkes atıp tutuyor. O kutu aksesuar kutusu. Tabi SOS, SOM ve SOSUN. Onun bunun kutusu değil. Yani yüzük, küpe vb.
EWt doru soluo
Haha teorim dogru cıktı
sos un kutusu bordo ren oluyo
quote:
Orjinalden alıntı: bushidoo
bnde kardesımın charı bu kasıodum az bı baktım adama bole yesıl kutu cıktı :S bnde hemen photo cekıp foruma koydum orenmek ıstedım ne oldugunu
ii de madem sana dusmus alıp baksana nie resimden soruyon
quote:
Orjinalden alıntı: KRaaL54
SOM KUTUSUbana çıkmıştı bundan bu som%100
Oooop bu nasıl som kutusu bana som düştü sos la aynı kutuda buda sos weya som acc kutusu ne alaka som olduğubiliyorsan konuş.
quote:
Orjinalden alıntı: MrArraS
quote:
Orjinalden alıntı: KRaaL54
SOM KUTUSUbana çıkmıştı bundan bu som%100
Oooop bu nasıl som kutusu bana som düştü sos la aynı kutuda buda sos weya som acc kutusu ne alaka som olduğubiliyorsan konuş.
evt şimdi sana soruorm. 1 haftalık konuyu hortlatmak nası bi duygu? zaten konuyu açan o kutunun som veya so olduğunu öğrenmiş, üstüne 1-2 daha sos düşürmüş, charına 5-10 lvl daha atlatmış. sn biraz geride kalmadın mı cvp vermek için?
buforumuseviorm.gif
quote:
Orjinalden alıntı: safaz
sosun takı
safaz sende bi karar ve he bi som dion bi sosun takı sen bilmion milletin dedigini tekrarlıyon sus hiç konuşma en iyisi
quote:
Orjinalden alıntı: SuperNukerMan
quote:
sosun takı
safaz sende bi karar ve he bi som dion bi sosun takı sen bilmion milletin dedigini tekrarlıyon sus hiç konuşma en iyisi
hortlatma kardeşim hörtlatma canımı sıkıyonus :D
o ne lan
sen alıp bakamadın mı ki soruon
eğer biliyosan som kutusu böyle bir şeydir diyedebilirdin
ama eğere biliyosan
quote:
Orjinalden alıntı: _IBLIS_
NORMAL TAKI KUTUSU
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: _IBLIS_
NORMAL TAKI KUTUSU
ya som yada sun veya pk2:P
quote:
Orjinalden alıntı: bushidoo
bnde kardesımın charı bu kasıodum az bı baktım adama bole yesıl kutu cıktı :S bnde hemen photo cekıp foruma koydum orenmek ıstedım ne oldugunu
SAGDAN SOLDAN RESİMLER BULUP BU NE DİOSUN.MERAK EDİOSAN İNVENTORYİ AÇ BAK.KANDIRMAYALIM KİMSEYİ.