Bildirim
Bu Siyah kartların olayı nedir ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
kılsızını arıyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Lovelorn Rhapsody
kılsızını arıyorsun
hocam oyunda yeniyim. pek bilgim yok. ayıp olmadı mı şu yazdıgınız ? -
Her hafta futbolcuların gerçekteki performansına göre oyunda haftanın takımı oluşturulur. O takıma seçilen oyuncuların siyah kartları oyuna eklenir. Bu siyah kartlara da if yani inform denir. Oyuncunun normal kartına göre IF kartta özellikleri biraz daha gelişmiştir ve asıl karta göre daha az bulunur. Ondan fiyatları da yüksektir bu if kartların -
quote:
Orijinalden alıntı: MetexI
quote:
Orijinalden alıntı: Lovelorn Rhapsody
kılsızını arıyorsun
hocam oyunda yeniyim. pek bilgim yok. ayıp olmadı mı şu yazdıgınız ?
Kırmak için söylemedim kusura bakma :) Oyun daha yeni şimdiden siyah kart çıkarmışsın, şanslısın işte :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ErayG-TR
Her hafta futbolcuların gerçekteki performansına göre oyunda haftanın takımı oluşturulur. O takıma seçilen oyuncuların siyah kartları oyuna eklenir. Bu siyah kartlara da if yani inform denir. Oyuncunun normal kartına göre IF kartta özellikleri biraz daha gelişmiştir ve asıl karta göre daha az bulunur. Ondan fiyatları da yüksektir bu if kartların
hmm teşekürler. ben baktım fiyatına da 40k falan ediyormuş. satacagıma bi emenike + martins yapabilirim 2. kadro olarak ne dersiniz -
Şanslısın dostum bu kaç coinslik bir paket ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Batcave
Şanslısın dostum bu kaç coinslik bir paket ?
7500 coinslik pre gol paketti sanırım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X