Şimdi Ara

Bu Siyah kartların olayı nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce paketten martinsin siyah kartı çıktı arkadaşlar.zaten şans olsa iyi bi oyuncunun cıkardı o ayrı konuda ne yapayım bu kartı :) fiyatını da bilemedim

Bu Siyah kartların olayı nedir ?

• kılsızını arıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lovelorn Rhapsody

kılsızını arıyorsun

hocam oyunda yeniyim. pek bilgim yok. ayıp olmadı mı şu yazdıgınız ?
  • Her hafta futbolcuların gerçekteki performansına göre oyunda haftanın takımı oluşturulur. O takıma seçilen oyuncuların siyah kartları oyuna eklenir. Bu siyah kartlara da if yani inform denir. Oyuncunun normal kartına göre IF kartta özellikleri biraz daha gelişmiştir ve asıl karta göre daha az bulunur. Ondan fiyatları da yüksektir bu if kartların
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetexI

quote:

Orijinalden alıntı: Lovelorn Rhapsody

kılsızını arıyorsun

hocam oyunda yeniyim. pek bilgim yok. ayıp olmadı mı şu yazdıgınız ?

Kırmak için söylemedim kusura bakma :) Oyun daha yeni şimdiden siyah kart çıkarmışsın, şanslısın işte :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErayG-TR

Her hafta futbolcuların gerçekteki performansına göre oyunda haftanın takımı oluşturulur. O takıma seçilen oyuncuların siyah kartları oyuna eklenir. Bu siyah kartlara da if yani inform denir. Oyuncunun normal kartına göre IF kartta özellikleri biraz daha gelişmiştir ve asıl karta göre daha az bulunur. Ondan fiyatları da yüksektir bu if kartların

hmm teşekürler. ben baktım fiyatına da 40k falan ediyormuş. satacagıma bi emenike + martins yapabilirim 2. kadro olarak ne dersiniz
  • Şanslısın dostum bu kaç coinslik bir paket ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu beyaz şey nedir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batcave

Şanslısın dostum bu kaç coinslik bir paket ?

7500 coinslik pre gol paketti sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.