Şimdi Ara

bu sistemle oyun oynayabilirmiyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb.elimde pentium d 925 3 ghz 4 mb cache dual core işlemci, 3 gb ram ve Sapphire Radeon HD3870 512 MB 256 bit GDDR4 ekran kartlı bir sistem var.sizce tomb raider 2013,dirt 3 gibi oyunları medium ayarlada oynatır mı.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euphrates.k -- 30 Kasım 2013; 11:19:11 >

• Zor.
  • İşlemciye 3.8, 4 GHz seviyesine overclock yaparsanız oynatabilir. Bendede vardı zamanında D930 voltajsız 3.8 GHz çalışıyordu. Ama soğutucu intel stock olduğundan fazla ısınıyordu. 3.70 GHz da sorunsuz stok fan ile ısınma sornum olmadan kullandım.

Ekran kartınız da birçok oyun için onerilen minimum değerde. Düşük, orta ayarlarda oynarsınız oyunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulobey10 -- 30 Kasım 2013; 14:32:05 >
  • peki.çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euphrates.k -- 30 Kasım 2013; 15:25:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem güzel bence oynayabilirsin herkesin dediği gibi biraz overclock yap ve kullanmaya devam et en kötü pentium D destekleyen bir anakart basit bir quad core işlemciyide destekleyebilir forumdan ikinci el q6600 q8200 gibi bişey al 150 lira civarı iyice rahat etsin kafan ekran kartıysa seni götürür mediumlarda :)
  • çok sağolun yardımlarınız için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin zor oc yap belki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • malesf gta san andresi oynatırsa iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niyazi_

Zor.

Medium zor tabii, ufak bir overclock ile stok fanın kaldırabileceği düzeyde tabi, low ayarları 25-30 fps ile oynarsınız.
  • Zor malesef
  • 5 sene önce hazır pc almıştım ozellileri dual core e6300 2.8 ghz 2gb ddr 3 ram hd 4350 64 bit ekran kartı vardı o sistemle eski oyunları bugüne kadar idare etti.d 1 hafta önce hd 7750 aldım ve pcmin gücünü keşif ettim sanıyordumki dota 2yi crysıs3u most wanted 2yi kaldırmaz sanıyordum ama bi baktımki dota 2yi tüm çözünürlük ayarları açık 60fps alıyorum heleki crysıs 3u medium ayarlarda 1444p de ne donma var nede kasma highde dışarda otlarin arasına felan girince hafif bi donma oluyor o kadar... Seninki 3 ghz bilmiyorum belki ise yarar bence benim eski sistemede ise yaramaz diyorlardi ama 7750yi takınca canavara dönüştü

• en iyisi yeni bir sistem almak...
  • Dirt 3 ü medium 1440x900 de pentium d 925 ve geforce 9500 gt ile akıcı oynuyorum.Bütçen çok yüksek değilse amd tabanlı sistem alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

malesf gta san andresi oynatırsa iyi

Bi bitin ya...

Dinlemeyin söyle yorumları kendince belli oyunları oynarsın bi crysis 2-3 çok bekleme ama ne biliyim fifa 14ü rahat oynarsın nba oynarsın prototype 1 oynayabilirsin 30fpsde... hot pursuit 2010 oynarsın... oyun oynar yeni... ama gta san andreası ben suan Celeron 1100 + Ati radeon 9600 ikilisinde oyunuyorum akıcı lütfen o kadarda saçmalamayın (bu sistemle niye oyun oynuyosun diyecekler olacaktır download makinem arada sıkılıyorum ugrasırken :D)
  • Donmayla Kasmayla Oynarsın ama, O sistemden fazlasını bekleme
  • Ben de geçenlerde anakart bozulduğu için yeni işlemci aldım. Önceki dört çekirdekli 2.66 idi ve doğrusu çalıştıramadığı bir şey ile karşılaşmadım daha. Onun yerine ise 3.10 dört çekirdek aldım ki bir hayli de pahalı sayılırdı bence.(Vatan'dan aldım 495 TL'ye) Bu işlemcinin çalıştıramayacağı bir oyun olmaz herhalde. Gerçi biraz daha ram almam gerekiyor, o da ayrı mesele.
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    eyvah gene gene geldiler kacacak yer yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

eyvah gene gene geldiler kacacak yer yokmu

Zombi gibiler ses yaptıkca daha çoğu geliyor
    aynen dostum bu sesi nasil yapiyorlar bi anlasam varya ona gore onlemimi alirim

aslinda varya bunlar yürüyen ölüler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.