Şimdi Ara

Bu sistemle ne oynayabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

GTA 4 ilk çıktığı zaman ATI Radeon HD 4890 aldım, zaten Q6600 gibi eski ama 4 çekirdekli, efsana iyi bir işlemciye sahiptim(hala öyle değildir heralde son zamanla pek takip edemiyorum dahili bileşenleri) bu sistemle GTA 4'ü ortalama ayarların üzerinde kasmadan 19"lik(4:3) bir ekranda oynadım. Gel-gelelim soruma;

Bu sistemle güncel oyunlardan(Cod Ghost, Battlefield vs) hangilerini ortalama ayarlarda yahut üstünde oynayabilirim?

Sistemim:

Intel Core Quad Processor Q6600 2.40 GHz
    ATI Radeon HD 4890(özel soğutmalı değil)
    Asus P5Q-SE
    Kingstone 4 GB 800 MHz DDR2 Ram
    Samsung 19" kare monitör (932N+)
    Windows Vista Home Premium 32 bit

İlginize Teşekkürler.

• yeni oyunları pek oynayabiliceğini sanmıyorum bende hd radeon 6870 vardı ve cod ghostta düşük ayarda bile bazen ormanlık alanda vs görüntü vermeyi kesiyordu ve bf3'ü 4 gb ddr 2 ram ile oynamayı denediğim zaman acayip bir kasma oluyordu yani bf4ü açmayı dahi deneme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creative13 -- 15 Ocak 2014; 14:49:24 >
  • Yok mu yani şöyle dişimize göre bir oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: losttime35

Kantır oyna full hesdi ;-)

Hemen indiriyorum.
  • Hocam q6600 u bence artik 2.4 ghzde kullanmayi birakin. 3.6 veya 4.0 ghz ye cikarttiginiz zaman pc ucacak belkide.
    Ekran kartinada msi afterburner yukleyip pcye ufak bi oc ile rahatlayin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

quote:

Orijinalden alıntı: creative13

yeni oyunları pek oynayabiliceğini sanmıyorum bende hd radeon 6870 vardı ve cod ghostta düşük ayarda bile bazen ormanlık alanda vs görüntü vermeyi kesiyordu ve bf3'ü 4 gb ddr 2 ram ile oynamayı denediğim zaman acayip bir kasma oluyordu yani bf4ü açmayı dahi deneme

O senin sisteminin sorunu 6870 ultraya yakin hatta ultra oynatir cogu oyunu, abarttiniz suyunu cikardiniz artik .millete illa yeni kart aldiracaksiniz.

4890 ve 19 inc uzerinde 1280 1024 ayarda her oyunuiyi grafiklerle o sistemde oynarsin sadece 2 ayar kapatilarak 9800gt bf4u o 1280de oynatiyor.

hemen hemen aynı sistemdi yani benim sistemimde olan sorun arkadaşta da olucak ayrıca amd fx x8 8350 işlemci 16 gb 2400 mhz ram ve 6870 ile cod ghostu mid ayarlarda oynayamıyorsun orman gibi vs yerlerde oyunu kapatıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

quote:

Orijinalden alıntı: losttime35

Kantır oyna full hesdi ;-)

Hemen indiriyorum.

İsin sakasi hocam ama en akici online oyun gercekten counter strike her zaman tavsiyemdir

İyi gecer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu oyun ne zaman biter ? (gta 4)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yeni oyunları pek oynayabiliceğini sanmıyorum bende hd radeon 6870 vardı ve cod ghostta düşük ayarda bile bazen ormanlık alanda vs görüntü vermeyi kesiyordu ve bf3'ü 4 gb ddr 2 ram ile oynamayı denediğim zaman acayip bir kasma oluyordu yani bf4ü açmayı dahi deneme

O senin sisteminin sorunu 6870 ultraya yakin hatta ultra oynatir cogu oyunu, abarttiniz suyunu cikardiniz artik .millete illa yeni kart aldiracaksiniz.

4890 ve 19 inc uzerinde 1280 1024 ayarda her oyunuiyi grafiklerle o sistemde oynarsin sadece 2 ayar kapatilarak 9800gt bf4u o 1280de oynatiyor.

hemen hemen aynı sistemdi yani benim sistemimde olan sorun arkadaşta da olucak ayrıca amd fx x8 8350 işlemci 16 gb 2400 mhz ram ve 6870 ile cod ghostu mid ayarlarda oynayamıyorsun orman gibi vs yerlerde oyunu kapatıyor

kardeşim ekran kartı yetersiz diye oyunu kapatması gibi bir durum olamaz ben 7300se ile resident evil 5i 20 fpsyle oynadım bitirdim birkere dahi kapatmadı o kapatmadıda 6870 mi zorlanıp sistemi kapatacak böyle birşey olamaz senin başka parçalarında voltaj değerlerinde sorun vardır yük bindiğinden kapanır.6870 cod ghostda high ayarda kasmaz ne düşük ayarı yav?

dostum aynen şu hatayı veriyordu amd görüntü sürücüsü yaıt vermeyi kesti garatiye verdim sorun yok dediler yolladırlar kaç tane bilgisayarcıya gösterdim hep aynı şeyi söylediler ekran kartım yetmiyordur gtx780e geçtikten sonra 1 kez bile böyle bir hata almadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.