Şimdi Ara

Bu sistemle GTA V :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler bayanlar;Bu sistem le Gta V en düşük ayarlarda oynar mıyım ?

İntel pentium 2020m dualcore işlemci hemen quadcore demeyin --->BF 3'de başka ekran kartıyla 60 fps oynatıyor araştırabilirsiniz.

4gb ram

650 gb hdd

İntel HD Graphics(İvy bridge/mobile) bunada hemen atlamayın yok intel'den ekran kartı olur mu diye çünkü yüksek ayarlarda CS:GO oynuyorum bu sistemle 30-70 arası fps alıyorum 30 dan inmiyor.Ortalama 50-60.League of Legends'ten de 50-100 alıyorum çoğu bilgisayar bunları görmüyordur eminim.

Arkadaşımda Gt520m var LoL'u en fazla aynı ayarlarda 50 fps alabiliyor. Benim performansım genellikle daha iyi.İnternette Gt 520m ile 25-30 fps alanlar var.

Ben BU OYUNU LOW'DA OYNAR MIYIM ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsinarsl4n -- 16 Nisan 2015; 19:44:02 >

• CS GO küçücük haritalarda geçiyor yüksek performans almak normal. GTA ise devasa ayrıntılı bir haritada geçiyor, ikisini performans açısından yan yana getirmek çok saçma olur. Oyunun optimizasyonu çok iyi lowda açma ihtimali var. Ama burada ne desek boş, senin kendin denemen gerekiyor.
  • Doğrudur internette şimdi bir video gördüm benim ekran kartımla (sanırsam) 25-30 fps alıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.