Bildirim
Bu sistemle AOE 3 ve PES5 Oynanırmı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
çalıştırır -
age of sorun cıkarmaz ama pes5 ı bılmıyorum bende yok cunkı -
Ok saolun arkadaşlar.Sevindim valla gidip alıyım bir an önce:))) -
Age of'u kesin çalıştırır. Pentium 4'ün gerisini söylememişsin ama benim 2.8 ekran kartı da 64 mb geforce mx bile çalıştırıyor age of 3'ü. -
pes 5 i calıstırmaz ama ekran kartını değiştirirsen rahat rahat oynarsın -
pes5 800*600 low ya da 640*480 low da çalışır age of 3 rahat çalışır -
pes 5 oynarsın da aoe ı bilmem -
Age Of Empires 3, %100 çalışır.
Ama PES 5'i bilmiyorum... -
tam bilmiyorum ama low ayarlarda çalıştırır -
çalıştırır -
age of çalışır arkadaşımda var aynı sistem nerdeyse ekran kartlarınız da aynı çalışıyo ama grafikler ii değil -
Aa evet pentium dan sonrasını yazmamışım 2.66 arkadaşlar.Tamam saolun ikisinide alıp bi deniyim o zaman..Belki Pes 5 i low ayarlarda çalıştırır.Pes 4 ü high da zorlanmadan çalıştırıyordu çünkü.. -
DOSTUM OYUNLARI çalıştırırsın ama nası çalıştırırsın tabiki kasa kasa çalıştırırsın.oyunu çalıştırmak ayrı bişey oyunu normal akışında oynamak başka bişi oyunu çalıştırması önemli deil oyunu kasmadan oynaman öenmli.
Bu durumd ao sistemle deli kasar onu söliyim. -
quote:
Orjinalden alıntı: gokays1
Arkadaşlar sistem Pentium 4 512 Ram 80 gb Harddisk Geforce 4 128 Mb Mx440 acaba Age of Empires 3 ile Pes 5 i çalıştırırmı?Yoksa oynayamıcam mı bu oyunları??Boşuna almıyım eğer çalıştırmaz derseniz.
arkadaşım işlemci hızını yazmamışsın ayrıca ekran kartın geForce4 mx 440 sa ki benim öyle o ekran kartı 64 mb senin ram iyi
benim bilgisayarın özellikleri
P4 2.0 GHZ
256 MB DDR 333
GeForce4 MX 440 64 MB
40 GB Hard Disk
Gigabyte Anakart
ve Age of Empires 3 çalışıyor diğerini bilmiyorum hadi sana kolay gelsin.
-
Çalıştırır yalnız AoE3'ün olayı zaten grafiklerde bitiyor -
quote:
Age Of Empires 3, %100 çalışır.
Ama PES 5'i bilmiyorum...
+1 -
+1
quote:
Orjinalden alıntı: snbaks
Çalıştırır yalnız AoE3'ün olayı zaten grafiklerde bitiyor
-
aoe 3 kesin çalışır pes 5 te 640*480 lov çalışır. Daha üstünü deneme boşuna.. -
Valla o ekran kartını bir an önce değştir bence oyunları çok kötü oynarsın gibi geliyor bana kartın çok eski
Benzer içerikler
- klan isimleri
- infamous second son pc
- oyun önerisi
- stranded deep kaç kişilik
- steam güvenilir mi
- multiplayer oyunlar
- rp ne demek
- araba oyunları pc
- savaş oyunları
- forza horizon 5
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X