Şimdi Ara

Bu sistemle 1080p Blu-Ray izlemek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Toshiba A100-599 Model bir laptopum var, alet 5 senelik yaklaşık olarak ve konfigürasyonu şöyle;

T7200 2,0Ghz Core2Duo
    3GB DDR2 667 Ram
    Nvidia Go7600 256MB

Burda asıl soru Go7600 GPU sunun donanımsal video çözme veya hızlandırma desteği olup olmadığı, nvidianın sitesi de dahil olmak üzere güvenilir bir kaynak bulamadım bu konuyla ilgili. Bu DXVA ayarlarından felan pek anlamıyorum, eğer varsa donanımsal hızlandırmayı nasıl devreye sokabilirim? K-lite codec pack kurup MPC ile izliyorum herşeyi. 1080p videoları izlerken frame rate düşüyor çok canlı olan sahnelerde, aslında çokta rahatsız edici düzeyde değil düşme ama yinede farkedebiliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Orijinalden alıntı: oktard

Merhaba arkadaşlar, Toshiba A100-599 Model bir laptopum var, alet 5 senelik yaklaşık olarak ve konfigürasyonu şöyle;

T7200 2,0Ghz Core2Duo
    3GB DDR2 667 Ram
    Nvidia Go7600 256MB

Burda asıl soru Go7600 GPU sunun donanımsal video çözme veya hızlandırma desteği olup olmadığı, nvidianın sitesi de dahil olmak üzere güvenilir bir kaynak bulamadım bu konuyla ilgili. Bu DXVA ayarlarından felan pek anlamıyorum, eğer varsa donanımsal hızlandırmayı nasıl devreye sokabilirim? K-lite codec pack kurup MPC ile izliyorum herşeyi. 1080p videoları izlerken frame rate düşüyor çok canlı olan sahnelerde, aslında çokta rahatsız edici düzeyde değil düşme ama yinede farkedebiliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

onu bunu bilmem de çift çekirdekde ile bluray oynatman çok zor..yapsan bile çözünürlüğünü düşüreceksin zaten video nun ki o da bluray olmaktan çıkacak..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.