Şimdi Ara

Bu Sistemin CS 1.5 de kasması Normal mi?Anormal mi ?Lütfen nedenini açıklayarak yazın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemim Panelde war.

NOT: Sxe 11 fix 3kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagicMachine -- 10 Eylül 2010; 19:07:32 >

• Anormal, 1.5 çok az sistem gereksinimi isteyen bir oyundur. 64mb onboard ekran kartı, 256mb ram ve 1.8ghz işlemci ile oynadığımı bilirim. Sxe fixlerini yükleyip deneyin bir de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TooRop.

Anormal, 1.5 çok az sistem gereksinimi isteyen bir oyundur. 64mb onboard ekran kartı, 256mb ram ve 1.8ghz işlemci ile oynadığımı bilirim. Sxe fixlerini yükleyip deneyin bir de.

ben windows 98de oynadıgımı hatırlıyorum.Bu sıstemde kasması normal degil.Nod32 indirip tarat bence yada ayarları bıraz dusur.
  • 800*600 ayrıca graphic ayarları yokki csnin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TimeToDarkness

800*600 ayrıca graphic ayarları yokki csnin :D

Nasıl yok? Sen bahsettiğin ekran kartını kullandığına eminmisin? Aynı kartı kuzenim kullanıyor bende ise x1550 var.Belkide anakartın üzerindeki onboard ekran kartını kullanıyorsundur.
    Çünkü onboard ekran kartları sadece 800*600 çözünürlük destekliyor diye duymuştum
    GPU-Z adlı programı indirip bize ekran görüntüsünü yollarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
    (GPU-Z download adresi:http://www.techpowerup.com/downloads/1864d/GPU-Z.0.4.6.exe)

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhami onay

quote:

Nasıl yok? Sen bahsettiğin ekran kartını kullandığına eminmisin? Aynı kartı kuzenim kullanıyor bende ise x1550 var.Belkide anakartın üzerindeki onboard ekran kartını kullanıyorsundur.
    Çünkü onboard ekran kartları sadece 800*600 çözünürlük destekliyor diye duymuştum
    GPU-Z adlı programı indirip bize ekran görüntüsünü yollarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
    (GPU-Z download adresi:http://www.techpowerup.com/downloads/1864d/GPU-Z.0.4.6.exe)

yok 1152*864 de oynuodm kasıo die 1024 *768 yaptm yine kasıyo diye 800*600 yaptm ayrıca bu dediğin grafik ayarları nerden ayarlanıyor?
    buyrun buda gpu-z resmi
     Bu Sistemin CS 1.5 de kasması Normal mi?Anormal mi ?Lütfen nedenini açıklayarak yazın

CEVAP Bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagicMachine -- 10 Eylül 2010; 18:45:32 >

• benim ATI Radeon HD 3400 series fps 100 yapamadım malesef.Seninkine bakmadım ama benimkinden yüksekse fps kesin 100 olması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

yok 1152*864 de oynuodm kasıo die 1024 *768 yaptm yine kasıyo diye 800*600 yaptm ayrıca bu dediğin grafik ayarları nerden ayarlanıyor?
    buyrun buda gpu-z resmi

CEVAP Bekliyorum

Kasar ancak çok değil bendeki kart ile max. 99FPS alıyorum ancak kalabalık çatışmalarda 20 - 60 arası oluyor.

Konsola önce "fps_max 101" yaz ardından "cl_showfps 1" yaz ve oyundaki ortalama fps değerlerine bak.
    Eğer kasmaz ise kullandığın internet ile ilgili sorunlar olabilir.Sistemine güncel bir virüs programı yükle ve detaylı taramalar yap.Eğer hem internet ile ilgili hemde kart ile ilgili bir sorun yoksa bilgisayarın yaşlanmış demektir,temiz bir format atarak bilgisayarını ödülendirmelisin.Zira ben şu anda kullandığım aynı bilgisayarla en fazla 60 fps alabiliyordum ortalama ise 13 - 25 arasıydı

• Sistemin,oyunun sistem gereksinimlerinin epey üzerinde.Saçma bir neden fakat,yeni nesil sistemlerde nadiren de olsa,sırf bu yüzden "Counter Strike'a" mahsus olmak üzere oyun kasabilmekte.Üzerinde epeydir düşündüğümüz bir konu fakat elimizde maalesef somut bir öneri halen bulunmamakta.

Ayrıca;yeni nesil oyunlarda performansınız nasıl?Bahsettiğim durum,CoD Modern Warfare 2,Prototype gibi oyunlarda en ufak bir sorun yaşamazken,Counter Strike'da donma sorunu yaşayan nadir durumlar için geçerli;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 11 Eylül 2010; 16:40:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Sistemin,oyunun sistem gereksinimlerinin epey üzerinde.Saçma bir neden fakat,yeni nesil sistemlerde nadiren de olsa,sırf bu yüzden "Counter Strike'a" mahsus olmak üzere oyun kasabilmekte.Üzerinde epeydir düşündüğümüz bir konu fakat elimizde maalesef somut bir öneri halen bulunmamakta.

Ayrıca;yeni nesil oyunlarda performansınız nasıl?Bahsettiğim durum,CoD Modern Warfare 2,Prototype gibi oyunlarda en ufak bir sorun yaşamazken,Counter Strike'da donma sorunu yaşayan nadir durumlar için geçerli;

Bir anda aklıma "Mewtwobaba" geldi .Kimdi acaba
    Hocam sen buraya geliyormuydun, seni pokemon bölümünden sonra ilk defa burda görüyorum
    Bir ara senin için kaza geçirdi falan diyorlardı,sonra hortladı dediler

• quote:

quote:

quote:

quote:

buyrun buda gpu-z resmi

CEVAP Bekliyorum

Kasar ancak çok değil bendeki kart ile max. 99FPS alıyorum ancak kalabalık çatışmalarda 20 - 60 arası oluyor.

Konsola önce "fps_max 101" yaz ardından "cl_showfps 1" yaz ve oyundaki ortalama fps değerlerine bak.
    Eğer kasmaz ise kullandığın internet ile ilgili sorunlar olabilir.Sistemine güncel bir virüs programı yükle ve detaylı taramalar yap.Eğer hem internet ile ilgili hemde kart ile ilgili bir sorun yoksa bilgisayarın yaşlanmış demektir,temiz bir format atarak bilgisayarını ödülendirmelisin.Zira ben şu anda kullandığım aynı bilgisayarla en fazla 60 fps alabiliyordum ortalama ise 13 - 25 arasıydı

pc maşallah 6.yılına girdi. ayrıca ben nerdeyse ayda bir format atıyorum

• Bak şimdi bendeki parçalar en az senin 8 katın gibi birşey ama bendede Loss , Choke hepsi var özellikle bütün Online oyunlarda çok kasıyor.
    Donanımlarından olacağını sanmıyorum bu problemin.. CS 1.6 kurarak Lag,Loss oranına bakabilirsin.

Ben bunun santralden ve telefon hattından olduğunu düşünüyorum sende TTNET veya başka biryeri
    Ek çözüm olarak rate kullanıyorum 70 Üzeri Loss varken rate ile 100 Choke'a iniyor
  • Bende sistemdeki panele sahibim 1-2 ay öncesine kadar kasmadan oynarken şimdi takıla takıla oynuyorum. Sorun sXe'den oluyor olabilir, bi kez daha olmuştu Fix'le düzeltmişlerdi. Şimdi bu sürüm Fix 3 oldu hala düzelmedi (eğer sXe'dense)...
  • sXe den olabilir işletim sistemin nedir ? XP Sp3 se sXe sorun çıkarıyor yani en azından bende çıkardı Sp3 yükleyene kadar hiçbir hata almazken Sp3 yükledim ve Luncher hatası alıyorum arasıra, bi ara çok sıktı şimdi azaldı... Ayrıca sXe ' nin oyunu kastığıda bilinmeyen birşey değil...

sXe'den nefret ediyorum ama Steamda alamıyorum

Not: Sistem özelliklerinden kesinlikle kaynaklanmıyordur... Ben 512 mb Ram le oynardım CS yi... Aslında şimdide fazla bir farkı yok 640mb şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shubidubap -- 15 Eylül 2010; 17:49:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HeRoTRR

sXe den olabilir işletim sistemin nedir ? XP Sp3 se sXe sorun çıkarıyor yani en azından bende çıkardı Sp3 yükleyene kadar hiçbir hata almazken Sp3 yükledim ve Luncher hatası alıyorum arasıra, bi ara çok sıktı şimdi azaldı... Ayrıca sXe ' nin oyunu kastığıda bilinmeyen birşey değil...

sXe'den nefret ediyorum ama Steamda alamıyorum

Not: Sistem özelliklerinden kesinlikle kaynaklanmıyordur... Ben 512 mb Ram le oynardım CS yi... Aslında şimdide fazla bir farkı yok 640mb şuan

XP SP3. Kasma dışında sorun yok. Ben de 512 MB RAM'le oynuyodum eskiden geçen sene 1.5 GB'a terfi etti...

• kullandığınız cfg ler de kasmaya sebep olur arkadaşlar onuda dikkate alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: re@per

kullandığınız cfg ler de kasmaya sebep olur arkadaşlar onuda dikkate alın

Arkadaş Sana 2 şey söyleyecem :

1- Konunun tarihine bak !!!
    2- sXe çoğu cfg komutunuda engelliyor salak sXe !!
  • quote:

quote:

Konunun tarihi çok eski değil ben hala birileri yazmış mı diye takip ediyorum...
    Ayrıca @re@per tavsiyen için sağol fakat default oynuyorum.

• quote:

quote:

1-tarihe bak diyon(baktımda yazdım zaten) sen nie yazıyon
    2-konumuz sxe'nin komut engelleyip engellememesi değil. pc'nin kasması
    quote:

Orjinalden alıntı: Pwnz`
    Konunun tarihi çok eski değil ben hala birileri yazmış mı diye takip ediyorum...
    Ayrıca @re@per tavsiyen için sağol fakat default oynuyorum.

rica ederim arkadaşım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.