Şimdi Ara

Bu sistemin bu kadar fps alması normalmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni laptop aldım asus marka ısınma yok denecek kadar az.İntel 3230M 2.60 2.60 ghz 4 çekirdekli 6gb bellek 64 bit windows 8 gt710m ekran kartı olan bi sistemde minecraftı bütün özellikleri kapatarak mipmap düzeyini felan 0a çekerek oynuyorum ama 80 fpslerde dolanıyor.Nvidia denetim masasından yüksek performanslı nvidia işlemci felan hepsini ayarladım yine aynı fps hiç düzelmiyor.Fps sınırsızda hemde.Bi yardım edin sinir olmak üzereyim :S

• quote:

Orijinalden alıntı: zabraka

Arkadaşlar yeni laptop aldım asus marka ısınma yok denecek kadar az.İntel 3230M 2.60 2.60 ghz 4 çekirdekli 6gb bellek 64 bit windows 8 gt710m ekran kartı olan bi sistemde minecraftı bütün özellikleri kapatarak mipmap düzeyini felan 0a çekerek oynuyorum ama 80 fpslerde dolanıyor.Nvidia denetim masasından yüksek performanslı nvidia işlemci felan hepsini ayarladım yine aynı fps hiç düzelmiyor.Fps sınırsızda hemde.Bi yardım edin sinir olmak üzereyim :S

Tamamiyle normal.
  • Bişey dicem i3 sistemli ati hd8320 ekran kartımı ne o rakamlarda bişeydi 4gb ramlı bi arkadaşım 200 fpsde oynuyor ona ne diosun ?
  • quote:

Bişey dicem i3 sistemli ati hd8320 ekran kartımı ne o rakamlarda bişeydi 4gb ramlı bi arkadaşım 200 fpsde oynuyor ona ne diosun ?

Gözlerinle gördün mü ?
  • Hayırda cocuk yakın arkadsım nie ylan söylesinki ?
  • quote:

Hayırda cocuk yakın arkadsım nie ylan söylesinki ?

Öncelikle ATİ RADEON HD 8320 diye bir kart yok büyük ihtimal arkadaşının kartı ATİ RADEON HD 8330'dur.

http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-8330.92874.0.html

O kartın oyunlarda verdiği fpslere bakarsak büyük ihtimal arkadaşın 200 FPS'yi 320x240 çözünürlükte alıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-8350G.89653.0.html

Dostum arkadasının kartı 4.sınıf bir kart yani minecraftta 200 fps alamaz bak oynayamaz demiyorum ortalama 200 fps alamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbolinea . -- 8 Şubat 2015; 21:59:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadas su fps takintisi olanlara hayret ediyorum ya. Call of gta falan anladimda minecraft bile fps dusunmeye yetiyomus demekki.

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

Arkadas su fps takintisi olanlara hayret ediyorum ya. Call of gta falan anladimda minecraft bile fps dusunmeye yetiyomus demekki.

Dostum minecraftın grafiklerine bakma sen oyun berbat bir java sistemi kullanıyor ve sistemleri gerçekten yoruyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.