Şimdi Ara

Bu sistemi yorumlar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yukarıda verdiğim linkte (taksitli) yaklaşık 1500tl bir sistem var ve inceleme videosu da alttaki linkte. Ben beğendim ve almayı düşünüyorum ama sistemden pek anlamam. İyi bir şeye benziyor ama iki gün sonra patlamasını da istemem. Bir yorum iyi gelir teşekkürler!

Ürün Tanıtım/İnceleme Videosu

Not: Dediğim gibi kasa fiyatı 1500 TL ve benim bütçem de o kadar. Çünkü daha monitördür klavyesi falan zaten 2000 lirayı geçecek. Yani şunu al, şunu taktırmak, para biriktir değil de sadece bu ürünü fiyatı ve performansı üzerine yorumlarsanız memnun olurum. Ona göre alacağım çünkü. Teşekkürler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soytari041 -- 9 Haziran 2017; 14:43:2 >

• 1500 liraya bilgisayar işte roket takıp uçuyor dememizi mi bekliyorsun?
    https://www.turkiye.gov.tr/doviz-kurlari
  • Hayır eğer siz olsanız ve bu paranın üzerine çıkamıyor olsanız ve bilgisayara ihtiyacınız olsa bu paraya bu pc alır mısınız sorusuna evet alırım bu paraya ancak bu olur zaten veya hayır şu parça bununla uyumlu değil elinde kalır benzeri yorum yapmanızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sen boşver milleti. Bu pc işini görür. Sadece powerdan sıkıntı çıkabilir ileride. Çünkü boost pek iyi marka değil.

Mesela ben fx 6100,ddr3 6gb 1333, sapphire HD 6870 ile, ets 2,battle field 3,far cry 3,mortal kombat 9 gibi oyunlardan 55-60 fps alıyorum. 6870 nerdeee rx 560 nerde? Sadece işlemci az düşük de çok sorun olmaz.

Ancak şunu da söyleyeyim ;

Monitör yok, eğer elinde de yoksa ona da bi 200-300 vereceksin. Artı power değişecek, ona da bi 250-300 versen, yine edecek 2000 civarı..

Yani ddr4 sistem toplasan daha mantıklı olur. Ancak monitör var, power da idare ederim veya 2. el bakarım diyorsan, Bu pc işini görür. Sen boşver milleti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 10 Haziran 2017; 6:51:28 >
  • Sadece itopya güvenilir bi site mi onu bilmiyorum? Ona dikkat et.

• Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Şunu belirteyim ekimde evlilik var ve oyun dünyasını artık takip edemeyebilirim. Cs go oyuncusuyum onu da heralde hanım evde yokken falan anca oynarım :) Şuan ki laptop bilgisayarım low kalitede bile cs go yu 40 FPS ile oynatıyor. Bu high da 100lerde bu benim için nimet. Ayrıca şuan ki bilgisayarım 2012 model yani 40 FPS 5 yıldır hayatımda. Oyun dışında SOLIDWORKS, AutoCAD gibi 3d çizim programları kullanıyorum.

Yine belirteyim zaten Kasaya monitör vesaire olmadığı için 1500 vermek istiyorum. Bir 500 liraya da klavye mouse monitör almak istiyorum. Toplamda 2000 liram var zaten işte mouse vesaire 100-200 TL daha ancak çıkar. Dediğiniz gibi bu beni kurtarır gözüküyor. Elimde kalmasın yeter?

• Forumda bilen bi arkadaşımız şunları yazdı özelden :

860K çok ısınan bir işlemci. 6100 6 çekirdek olmasıyla daha iyi. Performansta da 6870 iyi bir ekran kartı. Sadece 6GB bellek çift olmadığından performansınız iyi olmaz. Bence devam edip bellekleri yenilemeniz yeterli olur. İşlemcinizin sabit hızda çalışmasını istiyorsanız Overdrive programı hakkında şunu söyleyebilirim; çarpanınızı biostan ayarlayın, voltajları Overdrive'dan işletim sisteminde değiştirmenizin bir sakıncası olmuyor. Sona erdirdiğiniz ayarlarınızı biosta kaydederek yeniden açılıştan sonra kalıcı hale getirebilirsiniz.

Onun anakartı kötü. Biraz voltaj düşürmesi gerekecek.

860K, AMD'nin apu serilerindeki en kötü voltaj aşımı olan işlemci. Sorun biraz da bu.

Bunlara göre karar ver..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kasada 4 tane fan var sanırım videoyu izlediniz mi?

• Şimdi hocam şu var ;

Yukarıda bahsettiğim gibi monitör vs 2000 yapacak. Bu paraya ddr4 toplamak daha makbule geçer,arkadaşın yazdıklarına bakınca...

Bence sen gel onu dinle, hiç buna bulaşma. Demek ki o işlemci ve anakart sorunlu olduğu için bu kadar fiyat vermişler..?

• Param yok mübarek ekimde düğün var parayı ona biriktircez :) ha tamam alma diyorsan tabi düşüneceğim ama kasaya 1500 den ileri çok zor çünkü kenardaki param bu. Beyaz eşya borcuna gireceğiz.

• Seni anlıyorum, ama yukarıda dedin ki monitör vs 500 de öyle veririm. Bu durumda kasayla birlikte 2000 yapıyor. Ben onun için dedim ki 2000 tlye monitör dahil ddr4 topla. Yoksa bu kasaya iyi de bir soğutucu alman lazım. Çünkü çok ısınıyormuş arkadaşın dediğine göre..

• He pardon ben 2000 TL sadece kasaya vereyim anladım kusura bakma yanlış olmuş. Yorumlar için çok teşekkür ederim dediğim gibi düşünme aşamasındayım ve yorumlarının yararı olduğu aşikar hayırlı geceler :)

Ayrıca başka arkadaşlar sizde yorum atın lütfen, saygılar

• Eyvallah sana da. Hakkında hayırlısı..

• Up

• O sistemi alın ama anakart voltajını düşürün. 1.275v'yi geçmesin. Cpu-z ile işletim sistemindeyken teyit edebilirsiniz. Anakartta gelişmiş seçeneklerde, işlemci voltajının hemen yanında yazar. Diğer bir şekilde, sistemin işlemcisini 845'le değişirseniz sıkıntınız kalmayacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 17 Haziran 2017; 21:48:55 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.