Şimdi Ara

Bu sistemi toplamayı düşünüyorum acemiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 10-12 bin lira bütçem var toplamaya karar verdim hem oyun(genellikle oyun oynamayı düşünüyorum) hem de adobenin çeşitli programları için ihtiyacım var. Bir kaç arkadaşla konuştuktan sonra kafamızda şu şekillendi buradakiler de yorum yaparsa minnettar olurum. Topladığımız sistem şu şekilde;
    Bu sistemi toplamayı düşünüyorum acemiyimBu sistemi toplamayı düşünüyorum acemiyimBu sistemi toplamayı düşünüyorum acemiyimBu sistemi toplamayı düşünüyorum acemiyimBu sistemi toplamayı düşünüyorum acemiyimBu sistemi toplamayı düşünüyorum acemiyim
    Her türlü düşünceyi tartışmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALO -- 16 Ağustos 2020; 0:43:45 >

• Ne yazık ki olmamış bütçeyi doğru kullanmaya özen gösterin

AMD Ryzen 5 3600 3.6 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci

MSI MAG B550 Bazooka 4400mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart

GeIL 2x8GB Evo X II RGB AMD Edition 3600mhz CL18 DDR4 Ram

Gigabyte GeForce RTX2060 Super Windforce OC 8G 8GB GDDR6

Kingston 500GB A2000 NVMe Okuma 2200MB-Yazma 2000MB M.2

Corsair 275R Airflow Tempered Glass Beyaz USB 3.0 ATX

High Power 600W Performance GD 80+ Gold Güç Kaynağı

CoolerMaster Hyper 212 Spectrum Rainbow LED 120 mm

Toplam 9400 TL

Sinerji

Ek olarak seçtiğiniz monitörü ekler sistemi siparişe geçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE LoSt -- 16 Ağustos 2020; 0:54:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

Ne yazık ki olmamış bütçeyi doğru kullanmaya özen gösterin

AMD Ryzen 5 3600 3.6 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci

MSI MAG B550 Bazooka 4400mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart

GeIL 2x8GB Evo X II RGB AMD Edition 3600mhz CL18 DDR4 Ram

Gigabyte GeForce RTX2060 Super Windforce OC 8G 8GB GDDR6

Kingston 500GB A2000 NVMe Okuma 2200MB-Yazma 2000MB M.2

Corsair 275R Airflow Tempered Glass Beyaz USB 3.0 ATX

High Power 600W Performance GD 80+ Gold Güç Kaynağı

CoolerMaster Hyper 212 Spectrum Rainbow LED 120 mm

Toplam 9400 TL

Sinerji

Ek olarak seçtiğiniz monitörü ekler sistemi siparişe geçebilirsiniz.
    Selamlar ,öncelikle teşekkürler, Ryzen(sizin listeye koyduğunuz) ile Ryzen X(bizim listeye koyduğumuz) ile arasında ki fark nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALO -- 16 Ağustos 2020; 1:2:29 >

• HALO kullanıcısına yanıt
    Aradaki fiyata değecek bir fark yoktur paranızı boşa israf etmeyin onun yerine sisteminize bir adet kule tipi soğutucu ekleyip daha serin bir şekilde sağlıklı kullanın
  • quote:

Aradaki fiyata değecek bir fark yoktur paranızı boşa israf etmeyin onun yerine sisteminize bir adet kule tipi soğutucu ekleyip daha serin bir şekilde sağlıklı kullanın
    Teşekkür ederim benim sistemimdeki yanlış, pahalı yerlerden toplamam ve gereksiz iyi mi toplamam olmuş?
    3600x in yaninda gelen sogutucu daha iyi ama arkadas zaten her turlu stok sogutucudan cok daha iyi sogutucu yazmis size. Onun disinda 200 mhz fazla clock hizi var, ama onemli degil o kadar, overclock da edersiniz gerekirse, aradaki fiyat farki cok fazla ve dunya capinda onerilmeyen bir islemci 3600x fiyat performans acisindan kotu oldugu icin.

3600 den iyisini isteyen 3700x e atlamali direk.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    İşlemci seçiminiz, anakart seçiminiz , kasa seçiminiz, psu seçiminiz, depolama seçimlerinizde hatalar mevcut kabul edilir olan bellekler ve ekran kartı

Etkin bütçenizi fiyatının karşılığı ürünlere yatırım yaparak değerlendirin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

3600x in yaninda gelen sogutucu daha iyi ama arkadas zaten her turlu stok sogutucudan cok daha iyi sogutucu yazmis size. Onun disinda 200 mhz fazla clock hizi var, ama onemli degil o kadar, overclock da edersiniz gerekirse, aradaki fiyat farki cok fazla ve dunya capinda onerilmeyen bir islemci 3600x fiyat performans acisindan kotu oldugu icin.

3600 den iyisini isteyen 3700x e atlamali direk.
    Teşekkürler cevap için 3600X ile 3700X arasında 700TL bir fark var hemen hemen 700TL çıkabilirim eğer gerçekten değer ise.
  • quote:

İşlemci seçiminiz, anakart seçiminiz , kasa seçiminiz, psu seçiminiz, depolama seçimlerinizde hatalar mevcut kabul edilir olan bellekler ve ekran kartı

Etkin bütçenizi fiyatının karşılığı ürünlere yatırım yaparak değerlendirin.
    Teşekkür ederim.
    3600X ile 3700X arasında 700TL bir fark var hemen hemen 700TL çıkabilirim eğer gerçekten değer ise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALO -- 16 Ağustos 2020; 1:10:16 >
    Elbette değer 2000 tl 3600x tarzı bir ara modele o bütçeyi ödemekten daha iyidir ve ileri ye dönük bir yatırımdır fazladan çekirdekler de cabası
  • quote:

Elbette değer 2000 tl 3600x tarzı bir ara modele o bütçeyi ödemekten daha iyidir ve ileri ye dönük bir yatırımdır fazladan çekirdekler de cabası
    O zaman 3700X diyelim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.