Şimdi Ara

Bu Sistemi Toplamalımıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Anakart:Anakart İçin Tıkla 212,27 TL
    Ram Bundan 2 Adet Alcam Yani 4 Slot Takıcam :Ram İçin Tıkla 2X266,58 TL
    Ekran Kartı:Ekran Kartı İçin Tıkla 320,86 TL
    HDD:HDD İçin Tıkla 184.51 TL
    Kasa:Kasa İçin Tıkla 224,29 TL
    Arkadaşlar Bu Fiyatlarla Almayı Düşünüyorum Bu Sistemi Önerileriniz Neler Birde Dvd Rw Alcam Bu Sisteme Göre Bi Öneri Yapın Şimdiden Teşekkürler
    GENEL TOPLAM FİYAT = 1456TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaoupa -- 21 Kasım 2011; 23:57:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Linkleri tıklanabilir hale getirin lütfen.

Ekran kartı olmamış o paraya HD5850 varken üstelik

http://www.exa.com.tr/his/ekran_kartlari/his_hd5850-334-11584.html

Anakartı yeni çipset ve ATX formatlı ürünlü alın;

http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/msi-870a-g54-fx-amd-870-am3-ddr3-sata3-usb3-atx-anakart.html

Kasa olarakta;

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/dark-orion-kirmizi-led-fanli-usb-3-0-ve-esata-destekli-high-power-600w-oyuncu-kasasi.html

Hocam Dediklerini Ekledim Şöyle Bir Daha Bakın Nasıl Oldu

• Netsipariş'te ki kasa da psu yok boş kasa ona dikkat edin, benim gösterdiğim ürün powerlı.

Son hali gayet iyi olmuş
  • quote:

Netsipariş'te ki kasa da psu yok boş kasa ona dikkat edin, benim gösterdiğim ürün powerlı.

Son hali gayet iyi olmuş

Şimdi Hocam Senin Gösterdiğin Kasayla Benimkisinin Arasında 2 Kat Fark Var Psu'yu Ayrı Alsam Daha İyi Olmazmı
  • Düzgün bir psu alsanız o fiyata denk gelicek yine de siz bilirsiniz tabi

En düşük 500w psu alsanız kaliteli 100 TL'den aşağı değil 10-20 TL için de uğraştığınıza değmez.
  • quote:

Düzgün bir psu alsanız o fiyata denk gelicek yine de siz bilirsiniz tabi

En düşük 500w psu alsanız kaliteli 100 TL'den aşağı değil 10-20 TL için de uğraştığınıza değmez.

O Zaman PSU Kaynaklı Kasayı Alıyorum Listeyi Güncelledim Arkadaşlar Bir Bakarsanız Çok İyi Olur Birde Başka Ne Eksiğim Var Eklemem Gereken Pc'yi Toplamak İçin Uzun Zamandır Pc Toplamıyorumda Kablo Falan Lazımmı Hdd İçin Eskiden Ayrı Kablo Alıyoduk İncik Boncuk Ne Olursa Belirtirseniz Sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu duş sistemi nasıl
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kasanin psu markasi ne o onemli. Eger tecrubeli biseyse iyi, degilse 2 hafta sonra pencereden cope basket atmaya calisirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soar.kerrigan

Kasanin psu markasi ne o onemli. Eger tecrubeli biseyse iyi, degilse 2 hafta sonra pencereden cope basket atmaya calisirsin.

Bazı Linkler Ölmüş Kusura Bakma Düzeltmeye Çalışacağım Psu Kasayla Kaynaklı Kasa Linkinden Görebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaoupa -- 21 Kasım 2011; 23:50:32 >
  • verdiginiz linktekı sıte guvenırmı fıyatlar baya ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyyyaz

quote:

Orijinalden alıntı: soar.kerrigan

Kasanin psu markasi ne o onemli. Eger tecrubeli biseyse iyi, degilse 2 hafta sonra pencereden cope basket atmaya calisirsin.

Bazı Linkler Ölmüş Kusura Bakma Düzeltmeye Çalışacağım Psu Kasayla Kaynaklı Kasa Linkinden Görebilirsin.

hocam psu ya guvenmiyorum markasi ne olduguda yazmiyor. bence ayri alin thermaltake, corsair, in win gibi markalara bakin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.